-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: dragx
iyi forumlar dilerim,
20 yaşındayım ve ailemle bugün steroidler konusunu konuştum bana maddi manevi olarak destek vereceklerini
ilaç masraflarım beslenme masraflarım vitamin ve koruyucu masraflarım tedavi ve kontrol masraflarım bunları karşılayacaklarını ve beni destekleyeceklerini söylediler ve size şunları sormak istiyorum 2 yıllık spor geçmişim var
hangi ilaçlar ilk kür için mantıklı olur hangi koruyucular ve vitaminleri kullanmalıyım cevaplarsanız çok müteşekkir olurum iyi forumlar dilerim
-
Yazan: Beyazıt
İyi akşamlar beyler,
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
24 yaşındayım 67 kiloyum 1.78 boyum Hatrı sayılır bir estetik vücut istiyorum,9 aydır spor yapıyorum, yağlandığım için mini bir cut yapıp temizlendim 67 kg ya indim, ilk kür deneyimim için Testo enat ve masteron kürü kullanmak istiyorum dozajlar ise başlangıç için hatta hep böyle sürdürmek istiyorum bitene kadar.
KÜR İÇERİĞİM:
250 testosteron enanthate 300 masteron propionate Bu istediğim vücut için uygun mudur sizce? (73-75 kg da hafif yağsız estetik bir vücut)
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: KenjiKawai
Herkese merhabalar,
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
yaşım 31 boyum 1.80 kilom 63 yağ oranım aşırı düşük Vücut yapısı itibari ile çok zor kilo alan biriyim (bilenler bilir) daha önce spor branşında amatör seviyede 5-6 sene futbol oynadım ve 3-5 ay fitness salonlarına gidip geri bıraktım bazı sebeplerden dolayı. Hayatımın belirli bir yerinden sonra insanlar çok zayıfsın neden kilo alamıyorsun , küçük duruyorsun, biraz kilo almanda fayda var, gibi cümleler ile defalarca karşılaşmış biri olarak artık bu görünümümden bıkıp küre girmek istedim gerekli kan testlerimi yaptırdım b12 hariç hiç bir problem yok, ve bodybuilding yapan bir kaç arkadaşımın yönlendirmesinden sonra hocalarla konuşup şöyle bir kür planlaması yaptılar , bende içeriğinden ve dozajlarından pek emin olamadığım için sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istedim.
TESTO - DECA - MK677:
TESTO 15 HAFTA - HAFTADA 750 MG 3 ENJEKSİYON 1 ML DECA 10 HAFTA - HAFTADA 500 MG 2 ENJEKSİYON 1 ML MK677 4 HAFTA - GÜNDE 1 ML KULLANDIĞIM VİTAMİNLER:
B12 KOMPLEX VİT D3 ZİNC & MAGNESİUM L-LSYİNE Şuan Olması Gerektiği Gibi Temiz Besleniyorum :
Sabah 5 yumurta 100 gr yulaf hindi füme öğlen 200 gr pirinç - 150 gr tavuk akşam 200 gr pirinç - 150 gr tavuk yatmaya doğru muz , ceviz , yer fıstığı , protein shake Şeker ve benzeri hiç bir maddeyi tüketmiyorum. Kür planlaması bu şekilde idi , bende ilk kürüm olacağından mütevellit forumda gezinirken aslında ilaçların mg'larının yüksek olduğunu fark ettim ve siz değerli arkadaşlara sormak istedim.
Sizlere Sorum Şu Şekilde Olacak:
Kür içinde herhangibi bir koruyucu kullanmıyorum , Kullanmalı mıyım Kullanacaksam Ne Kullanmalıyım ? Belirttiğim hocanın yazdığı dozajlar normal mi yoksa değiştirmeli miyim ? Kür sonunda nasıl bir pct yapmalıyım ? Kür sonu kan testine göre mi ilermemem gerekiyor ? Kür içinde kullandığım vitaminler yeterli mi ekleyip çıkarmam gereken bir şeyler var mı ? Şimdiden değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz ve cevapladığınız için teşekkür eder herkese sağlıklı bir yaşam temenni ederim.
-
Yazan: Osibaba09
Arkadaşlar selam,
2. kürüme girmeyi planlıyorum. Ünlü bi hocayla uzaktan çalışıyorum ama fıs çıktı, 5 haftalık bir kür programı yaptı ilaç temininde yardımcı olurum dedikten sonra 10K fiyat istedi proton marka ilaçlar için. Ayrıca ilaç dozajları da yüksek geldi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
5 HAFTALIK YAPTIĞI KÜR PLANLAMASI:
PAZARTESİ
Testosteron Enanthate 1 ml Boldenon 1 ml PERŞEMBE
Testosteron Enanthate 1 ml Boldenon 1 ml HER GÜN
Turinabol 50 mg MCT VE VİTAMİNLER
Arimidex Zma Milktistle C vitamini B 12 Multivitamin Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Tesisatçı
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüm 500 testo enantat 350 bolde kullanıyorum beslenmem çok iyi denecek durumda kürün 17. Günündeyim inceden doluluk geldi gibi sivilcelenme de oldu fakat daha güç artışı hiç yok normal midir?
marka quantum
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-