-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Alwaysinbusiness
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Daha önce sade pirinç ununa katkısız stevia ekleyip deneyen tadı iyi oldu diyen var mı acaba?
Varsa Türkiye'de nerden temin edebilirim marka vs önerir misiniz?
Keyifli forumlar.
-
Yazan: oisobb123
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İş yerinde yemek için akşamdan pirinç unu yapıyorum ama açtığımda su gibi olmuş oluyor sebebini bilen var mı?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: higgy
Herkese iyi günler,
Sormak istediğim bir şey var. Pirinç yerine pirinç unu tüketsem her gün bana çok fazla zararı olur mu? Şöyle ki örneğin 200 gram pirinç unu (dr oetker falan artık her ne gelirse) ve 2 yumurta ile çok güzel lavaş yapıyorum (ağız tadıma göre). Tavuk kıymadan tantuni yapıp yanında salata ile dürüm şeklinde tüketiyorum. Bunu her gün her saat yiyebilirim. Sıkılmıyorum son 1 haftadır böyle besleniyorum. Ancak bir zararı olur mu? Ya da biyoyararlılık gibi konularda nasıl etki verir?
Bazen de ölçüleri düşürüp :
75 gram pirinç unu 2 yumurta 75 gram lor 35 gram yağsız beyaz peynir ile sıkma yapıp yiyorum mesela -
Yazan: Takashi
Merhabalar değerli arkadaşlarım,
Sizlerle ara öğünümü paylaşmak istiyorum, motive olmanız dileğiyle...
Saygılarımla
-