Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ahmetyldz

Cabaser

Önerilen İletiler

Ahmetyldz    18

Bu illeti bulabilen var mı arkadaşlar hiçbi şekilde bulamıyorum dostinex pahalı son çare onu alıcaz ama istanbul anadolu yakası cabaser bulabilen var mıdır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rdm    2.543

Casaber bulunmayan bir ilaç değildi aslında. Belki zam geldiğinden dolayı piyasadan çekilmiştir, tekrar satışa çıkar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetyldz    18

Vallahi bulamıyorum hocam 1 ay önce de kür içinde kullanmak için çok aradım bulamayınca dostinex almak zorunda kaldım bugün tahlil yaptırdım kürdeyim prolaktinin fazlaca yükseldiğini düşünüyorum çünkü o yüzden bulmaya çalışıyorum hala

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.543
Ahmetyldz, 39 dakika önce yazdı:

Vallahi bulamıyorum hocam 1 ay önce de kür içinde kullanmak için çok aradım bulamayınca dostinex almak zorunda kaldım bugün tahlil yaptırdım kürdeyim prolaktinin fazlaca yükseldiğini düşünüyorum çünkü o yüzden bulmaya çalışıyorum hala

1 ay gibi bir sürede dostinex'i nasıl bitirdin peki ? Dostinex veya casaber öyle her gün hatta her hafta kullanılabilecek bir ilaç değil.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetyldz    18
Rdm, 44 dakika önce yazdı:

1 ay gibi bir sürede dostinex'i nasıl bitirdin peki ? Dostinex veya casaber öyle her gün hatta her hafta kullanılabilecek bir ilaç değil.

2 tab aldım hocam alınca bir içtim 2 hafta sonra bir İçtim

tarihinde Ahmetyldz tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikb61    5

Kür içinde yükselen değerleri düşürmek kür içi verimi düşürür mü? Yoksa etkisini hissettiğimiz değerleri aşağı yada yukarı çekmek gerekir mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetyldz    18

Dostum ben prolaktinin fazla olmasının küre verimi olmadığını biliyorum yanlışım varsa düzeltirler zaten. Mesele östrojen. Bulk küründe fazla öst işimize yarar ama çok çok fazlası da testoyu baskılıyo diye biliyorum. Ben anapolon kullanıyorum şuan öst fazla çıkar kesin bu yüzden ama düşürmiycem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.543
Ahmetyldz, Bir saat önce yazdı:

2 tab aldım hocam alınca bir içtim 2 hafta sonra bir İçtim

Doğru onun iki tablet olan kutusu da var.

Deca veya Tren küründe misin ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetyldz    18

Npp küründeydim hocam. Şuan rimodayım 500mg. Günde 100mg anapolon var 1 haftadır ve komple sertlik problemi var. Östden kaynaklı prolaktin yükselmesi diye tahmin ettim test yaptırdım çıkınca bu konudan paylaşıcam siz de bakabilir misiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.543
Ahmetyldz, 6 dakika önce yazdı:

Npp küründeydim hocam. Şuan rimodayım 500mg. Günde 100mg anapolon var 1 haftadır ve komple sertlik problemi var. Östden kaynaklı prolaktin yükselmesi diye tahmin ettim test yaptırdım çıkınca bu konudan paylaşıcam siz de bakabilir misiniz

Bence uzun süreli casaber veya dostinex kullanma, zaten çok etkili ilaçlar. Bana yüksek prolaktinemi teşhisi konulduğunda dahi pazartesi perşembe yarım tablet dostinex  2 hafta kullandırıp sonrasında kan testi istiyordu doktorum. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.635
Ahmetyldz, 13 dakika önce yazdı:

Genelde isteksizlik prolaktinden, sertlik E2den oluyor. Ama sana tavsiyem test yaptır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetyldz    18
rastlantisal, 2 dakika önce yazdı:

Genelde isteksizlik prolaktinden, sertlik E2den oluyor. Ama sana tavsiyem test yaptır.

Hocam yaptırdım 1 2 saate atıcam vaktiniz olursa değerlendirirseniz çok sevinirim. Ben istek e2 sertlik prolakdan sanıyordum notlarımda bu şekilde yazıyor. Eyer bu şekildeyse anapolomdan dolayı normal demek ki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.635
Ahmetyldz, 15 dakika önce yazdı:

Hocam yaptırdım 1 2 saate atıcam vaktiniz olursa değerlendirirseniz çok sevinirim. Ben istek e2 sertlik prolakdan sanıyordum notlarımda bu şekilde yazıyor. Eyer bu şekildeyse anapolomdan dolayı normal demek ki 

Tabi ki yardımcı oluruz. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetyldz    18
rastlantisal, Bir saat önce yazdı:

Tabi ki yardımcı oluruz. 

Hocam sonuçlar çıkmış östrojen yine yok son 3 testimde de yoktu doktora söyleyince sistem girdirmiyo diyolar anlamadım bu işi. Prolaktin 7.29 2 hafta önce içtiğim 1 tab dostinex düşürmüş baya. Prolaktinde sorun yok gibi ama sanki bi tık fazla düşük? sertlik olayı östrojenden demek ki zaten 100mg anapolon var östrojenin yüksekliğini bekliyodum. Çıkarımlarım doğru mu bilmiyorum hocam sizce nedir tam olarak durum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.543
Ahmetyldz, 10 dakika önce yazdı:

Hocam sonuçlar çıkmış östrojen yine yok son 3 testimde de yoktu doktora söyleyince sistem girdirmiyo diyolar anlamadım bu işi. Prolaktin 7.29 2 hafta önce içtiğim 1 tab dostinex düşürmüş baya. Prolaktinde sorun yok gibi ama sanki bi tık fazla düşük? sertlik olayı östrojenden demek ki zaten 100mg anapolon var östrojenin yüksekliğini bekliyodum. Çıkarımlarım doğru mu bilmiyorum hocam sizce nedir tam olarak durum

Testosteron prolaktin ve E2 ikisi de libido ve ereksiyon ile doğrudan bağlantılı hormonlar.

Prolaktinin normal değerlerde ama senin için optimum değerin kaç olduğunu bilmek imkansız, dolayısıyla onu normal kabul edip eleyebilirsin.

Prolaktin daha çok ereksiyon kaybına neden oluyor ama sürekliliği halinde libido kaybına da neden olabiliyor.

Prolaktini elediğimize göre testosteronun aromatize olmasından dolayı E2 yüksekliğini düşünebilirsin.

• Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetyldz    18

Hocam bir de ilk defa testo 1500+ çıkmadı 1450 çıktı doz değişmedi ama değer değişti benim bildiğim bir şey şu fazla öst testo baskılıyor bu doğru mudur ve bu yüzden aldığım doz değişmediği halde total testo düşmüş olabilir mi? Eğer öyleyse östü bir tab arimidex kadar düşürmem doğru olur sanki. Yoksa testoyu arttırıcam

Diğer merak ettiğimse hep şey diyoruz istek kaybı varsa östrojendir sertlik kaybı varsa prolaktindir ama iki hormon da benzer etkiler yaratıyorsa hangisinin sertlik kaybı hangisinin istek kaybı yaptığını kestirmek mümkün değil gibi sanırım? Yoksa ayırt etmenin Test harici bir ipucu var mıdır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.543
Ahmetyldz, 8 dakika önce yazdı:

Hocam bir de ilk defa testo 1500+ çıkmadı 1450 çıktı doz değişmedi ama değer değişti benim bildiğim bir şey şu fazla öst testo baskılıyor bu doğru mudur ve bu yüzden aldığım doz değişmediği halde total testo düşmüş olabilir mi? Eğer öyleyse östü bir tab arimidex kadar düşürmem doğru olur sanki. Yoksa testoyu arttırıcam

Diğer merak ettiğimse hep şey diyoruz istek kaybı varsa östrojendir sertlik kaybı varsa prolaktindir ama iki hormon da benzer etkiler yaratıyorsa hangisinin sertlik kaybı hangisinin istek kaybı yaptığını kestirmek mümkün değil gibi sanırım? Yoksa ayırt etmenin Test harici bir ipucu var mıdır

Kan testini enjeksiyondan bir kaç gün sonra verdiğin için testo az çıkmış olabilir. 1500+ veya 1450 çıkmasının bir sakıncası yok.

E2 için bir tablet armidex alıp durumu gözlemleyebilirsin.

Libidoyu bir ağacın gövdesi ise ve hormonlar da o ağacın dalları, dolayısıyla hepsi birbirine bağlı. Libido kaybı kesin şu hormon yüksekliğinden veya düşüklüğündendir denilebilse keşke. Bunun için insanlar doktor doktor geziyorlar.

Kesin olmamakla birlikte Prolaktin arttığında aşırı gerginlik, ani duygu durum bozuklukları, peniste his kaybı, ereksiyonun ilişki sırasında dahi sonlanmasına neden olabiliyor.

E2 yükseldiğinde ise daha çok kan basıncı artması (tansiyon), libido kaybı meydana geliyor.

Tabi bahsettiğim gibi hepsi bir bütün ve kişiden kişiye değişebilen veriler.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ahmetyldz    18

Teşekkür ederim hocam değerli bilgiler için ve vakit ayırdığınız için. Şöyle bi düşününce yazdıklarınıza da bakınca prolaktin olmadığını anlayabiliyorum teste bakmasam da istek kaybı vardı sertleşme başından beri sıfıra yakındı 1 saat gibi süre sonra nolduysa istek geldi istekle birlikte sertlikte gelmişti. Bu testteki prolaktin değeri ve testten bir gün önceki deneyimimle aslında kendimi biraz daha tanımış oldum önümüzdeki zamanlar bunlara göre değerlendirme yapabilirim diye düşünüyorum. Tekrar teşekkürler ve bu arada öst düşürüp anapolonu baltalamak istemem zaten testoyu baskılama durumu da yokmuş anapolon kesildiğinde düşürmek daha sağlıklı gibi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.