Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

quacky

Östrojen yüksekliği ve ref dışı değerler

Önerilen İletiler

quacky    93

Steroid geçmişim yok natural olarak devam ediyorum bulkun sonunda biraz yağlandım ve östrojen seviyesi yüksek çıktı düşürmek, yağları eritmek için sabah aç karna kardiyolara ve kalori açığına başladım östrojeni düşürmek için başka öneriniz var mı?  diğer referans dışı değerler için önerilerinizi de bekliyorum. Yağ oranım %18-19 civarı 93 kg 184 boy yaş 21. Galeride bulduğum en güncel formumu konuya ekledim.

62cc78c32e94f_Adsz.png.0eae61ca6f7dca309bdc4eca6d29f6b1.thumb.png.48e0e2faee087a8e49e6ebe143a73355.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

otopsicikedi    1.511
quacky, 11.07.2022 - 22:28 yazdı:

Steroid geçmişim yok natural olarak devam ediyorum bulkun sonunda biraz yağlandım ve östrojen seviyesi yüksek çıktı düşürmek, yağları eritmek için sabah aç karna kardiyolara ve kalori açığına başladım östrojeni düşürmek için başka öneriniz var mı?  diğer referans dışı değerler için önerilerinizi de bekliyorum. Yağ oranım %18-19 civarı 93 kg 184 boy yaş 21. Galeride bulduğum en güncel formumu konuya ekledim.

B12 alımını düşür dostum. Cinsel anlamda etkilendiğini düşünmüyorsan bence sorun yok ama yağ oranını düşürüp tekrar bir test vermelisin belki vücudunun genel östrojeni bu şekildedir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mickey    790

Bulkta yüksek östrojen istenilen bir durumdur besinlerin taşınımı için çok önemlidir.  Bu dönemde sürekli yediğin tavuk bile östrojeni yükseltmiş olabilir maalesef tavuklar pek sağlıklı değil.

Diyetle beraber tavuk yerine hindiyi de tercih edersen östrojenin düşeceğini tahmin ediyorum. Hindiye henüz tavuk kadar ilaç basamıyorlar bu nedenle göreceli sağlıklı kalıyor.

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
quacky    93
Mickey, 25.07.2022 - 11:20 yazdı:

Bulkta yüksek östrojen istenilen bir durumdur besinlerin taşınımı için çok önemlidir.  Bu dönemde sürekli yediğin tavuk bile östrojeni yükseltmiş olabilir maalesef tavuklar pek sağlıklı değil.

Diyetle beraber tavuk yerine hindiyi de tercih edersen östrojenin düşeceğini tahmin ediyorum. Hindiye henüz tavuk kadar ilaç basamıyorlar bu nedenle göreceli sağlıklı kalıyor.

Dediğin gibi muhtemelen tavuktan kaynaklı, günde en az 500gr tavuk göğsü tüketiyorum. Ancak yabancı forumlarda araştırdığım kadarıyla bu değerin fazla olmadığını gördüm, 60a kadar sıkıntısı olmayacağını yazmışlar hep. Yağ yakımına ve kardiyolara son gaz devam ediyorum, yağ yakımını hızlandırmak ve kür için kışa kendimi hazırlamak amacıyla 1 hafta içinde efedrin+kafein+aspirin'e başlayacağım. Naturalliğimi efedrinle bozacağımı tahmin etmezdim :D

otopsicikedi, 25.07.2022 - 09:54 yazdı:

B12 alımını düşür dostum. Cinsel anlamda etkilendiğini düşünmüyorsan bence sorun yok ama yağ oranını düşürüp tekrar bir test vermelisin belki vücudunun genel östrojeni bu şekildedir.

Benexol B12'yi yaklaşık 7 ay kullanımdan sonra 3 ay ara verdim. Natural olarak protein sentezimi arttırabileceğim tek yol bu olduğu için biraz abartmışım :D 3 ay sonra tekrar başladığımda kullanım sıklığı ve ara verme süresi ne olmalı sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
quacky, 10 saat önce yazdı:

Dediğin gibi muhtemelen tavuktan kaynaklı, günde en az 500gr tavuk göğsü tüketiyorum. Ancak yabancı forumlarda araştırdığım kadarıyla bu değerin fazla olmadığını gördüm, 60a kadar sıkıntısı olmayacağını yazmışlar hep. Yağ yakımına ve kardiyolara son gaz devam ediyorum, yağ yakımını hızlandırmak ve kür için kışa kendimi hazırlamak amacıyla 1 hafta içinde efedrin+kafein+aspirin'e başlayacağım. Naturalliğimi efedrinle bozacağımı tahmin etmezdim :D

Benexol B12'yi yaklaşık 7 ay kullanımdan sonra 3 ay ara verdim. Natural olarak protein sentezimi arttırabileceğim tek yol bu olduğu için biraz abartmışım :D 3 ay sonra tekrar başladığımda kullanım sıklığı ve ara verme süresi ne olmalı sizce?

Dostum ben şuan günlük bir tablet kullanıyorum  değerlerim tam üst sınırda sende daha önce ne kadar kullanıyorsan yarısını al vücutta fazla olan kullanılmayan herşey atıktır toksiktir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kakule    53
quacky, 11.07.2022 - 22:28 yazdı:

hocam tam olarak bende aynı durumdayım. e2 ve proklatinim kilo ve yag oranımdan dolayı yuksek.  e2 54 prolaktin 13,2 degerınde fakat bende cinsel isteksizlik asırı hat safada suan. tamamen natural ilerliyorum degerleriniz suan nasıl ? kardiyolar ve kalori acıkları işe yaradı mı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BLACAXELOT    40
kakule, 1 dakika önce yazdı:

hocam tam olarak bende aynı durumdayım. e2 ve proklatinim kilo ve yag oranımdan dolayı yuksek.  e2 54 prolaktin 13,2 degerınde fakat bende cinsel isteksizlik asırı hat safada suan. tamamen natural ilerliyorum degerleriniz suan nasıl ? kardiyolar ve kalori acıkları işe yaradı mı? 

Hocam e 2 bende 150 lerde bile ereksyonu etkilemiyo ereksyonda probleminiz varsa bir doktora görünün derim size tavsiyem ilaçlardan uzak durun natural birine kafaya göre arimidex at letrozol kullan diyemem bol çinko alın yeterli olacaktır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kakule    53
BLACAXELOT, 3 dakika önce yazdı:

Hocam e 2 bende 150 lerde bile ereksyonu etkilemiyo ereksyonda probleminiz varsa bir doktora görünün derim size tavsiyem ilaçlardan uzak durun natural birine kafaya göre arimidex at letrozol kullan diyemem bol çinko alın yeterli olacaktır

ereksiyon sertlesme problem yok hatta aksine daha iyiyim ama isteksizlik hat safa.hafta 1 yada bazen 2hafta 1 mast.  cinsel isteksizlik baslayınca test verdım incelemek adına. bulkta e2 degerının yukseldıgını ve onemlı oldugunu forumda okuyarak ogrendım ama cinsel olarak isteksiz olmak savaş alanında dans etmeye benziyor. etrafımdaki kadınları begenmemeye surekli eleştirmeye uzaklasmaya basladım :D  biraz kafama taktım acıkcası napmam gerektiğine okuyarak arastırarak karar vermeye calısıyorum.normalde martta diyete baslıcaktım. uroloji ve endokrinden randevu aldım doktor yorumunuda degerlendırerek diyet donemimi mart ayından daha geriye cekip yaza dogru 90-95kiloları gormeyi hedefleyebilirim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BLACAXELOT    40
kakule, 3 saat önce yazdı:

ereksiyon sertlesme problem yok hatta aksine daha iyiyim ama isteksizlik hat safa.hafta 1 yada bazen 2hafta 1 mast.  cinsel isteksizlik baslayınca test verdım incelemek adına. bulkta e2 degerının yukseldıgını ve onemlı oldugunu forumda okuyarak ogrendım ama cinsel olarak isteksiz olmak savaş alanında dans etmeye benziyor. etrafımdaki kadınları begenmemeye surekli eleştirmeye uzaklasmaya basladım :D  biraz kafama taktım acıkcası napmam gerektiğine okuyarak arastırarak karar vermeye calısıyorum.normalde martta diyete baslıcaktım. uroloji ve endokrinden randevu aldım doktor yorumunuda degerlendırerek diyet donemimi mart ayından daha geriye cekip yaza dogru 90-95kiloları gormeyi hedefleyebilirim. 

Hocam o bendede var malesef kıralı gelse beğenemiyorum :) ama östrojende hayati önem arz ediyor besin taşıma büyüme ve gelişme kemik gelişimi gibi daha pek çok görevi var düşmesi zarardır ayrıca doğal olarakta bu şekilde olabilir kafanıza takılmasın referans değerleri değişik olabiliyor sizinki sınırda 50 

tarihinde BLACAXELOT tarafından düzenlendi
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
quacky    93
kakule, 11.01.2023 - 14:58 yazdı:

Kardiyo ve kalori açığı işe yaradı östrojenim düştü, süt ürünlerini tüketmeyi bıraktım ve temiz bir şekilde bulktayım beslenmeyi asla bozmadım günlük 4000-4500 civarı temiz kalori alıyorum şuan 97 kiloyum. Definisyondan çıktıktan sonra şu an ilaç kullanmama rağmen vücudum testoyu mükemmel emiyor doğal bir şekilde yüksek olan östrojenim garip bi şekilde ilaçlıyken bile referans değerde ve düşük, inhibitor bile kullanmıyorum kür içinde.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cemkuray    22
quacky, 46 dakika önce yazdı:

Kardiyo ve kalori açığı işe yaradı östrojenim düştü, süt ürünlerini tüketmeyi bıraktım ve temiz bir şekilde bulktayım beslenmeyi asla bozmadım günlük 4000-4500 civarı temiz kalori alıyorum şuan 97 kiloyum. Definisyondan çıktıktan sonra şu an ilaç kullanmama rağmen vücudum testoyu mükemmel emiyor doğal bir şekilde yüksek olan östrojenim garip bi şekilde ilaçlıyken bile referans değerde ve düşük, inhibitor bile kullanmıyorum kür içinde.

ne kadar sürede bu sonuçlara ulaştın peki hocam ve şuan yağ oranın kaç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.