-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Önerilen İletiler
Önerildi
Yaptığın hata çıkarken haftada bir arttırırken, bırakırken vucudunun tolerans göstermesine zaman ayırmadan birden düşürmen.Tiroidler vucudun bazal metabolizma hızını ayarlayan yegane düzenleyici hormonlar.Sana önerim 15 gün 1 tablet , sonraki 15 gün yarım tablet şeklinde kullan ve bırak.Bu arada diğer uyarıcıları fazla alma (kafein vb.)
Ayrıca doğal tiroid hormon dengesi için, tiromeli bıraktıktan sonra selenyum ve çinko+magnezyum hapı al kullan 1 ay düzenli olarak...
Vucudunu aşırı hızlandırdığın için bazı kasların yorulmuş olabilir.Başka kalıcı sorun oluşturmaz, eğer bilmediğin tiroidlerle ilgili bir sorunun yoksa.
Test sonuçları normal bile olsa, kime göre normal diye sormak lazım.Herkesin normali farklı birbirinden.
Geçmiş olsun
arafından önerildi
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Lifter31
Merhabalar arkadaşlar iyi forumlar.
Definasyon kürümü bitirmek üzereyim ve tiromel kullanıyorum 50mcg şeklinde. Bu ilaç hakkında bilgilenmek istiyorum.
SORULARIM:
Örneğin günde 50mcg tiromel metabolizmayı ne kadar hızlandırır? (Ortalama kaç kalori şeklinde) Yemekle beraber alsam etkisi çok düşer mi? Tsh kapanırsa ömür boyu kullanmanın ciddi bir zararı olur mu? Bulkta sırf yağlanmadan daha fazla yemek için kullanmak gibi bi manyaklık olur mu? Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: mark
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
5,6 gün önce çok iyiydi çok güzel gidiyordu süreç bir hocamın tiromel ekle demesinden sonra adalem bildiğin pamuk gibi oldu tüm sertlik gitti yemeği arttırsam planlama bozulacak ne yapmalıyım sizce çıkarayım mı t3'ü? Yoksa biraz süre vereyim karbı arttırayım mı? Çünkü geçmişte yüksek karbla t3 kullanarak harika formlara gelmiştim ama bu sefer çok kötü 1 hafta önceki halimle alakam yok.
BESLENME PLANLAMAM:
3000 kalori 302 karb 276 protein şeklinde KÜR İÇERİĞİM:
350 testo cypionat 300 masteron 500 primobolan 4 gh var Önerileriniz için teşekkürler.
-
Yazan: Shinso
Merhabalar arkadaşlar tiromeli çoğumuz biliyor definasyon döneminde genelde kullanılan bir ilaç ama kullanım saati kullanım şekli oral ama aç tok kaç mcg almak lazım günde 25mcg bı tablet iki ye bölüp içmek istiyorum etki eder mi düşük doz mu önerilen doz nedir ilaç hakkında bilgisi olan arkadaşlarım varsa yazarsa bilgi edinmek isterim teşekkürler şimdiden.
-