Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

demiratici    1

Merhaba Şuanda MK-2866 ve GW-501516 yı kombine şeklinde kullanıyorum. Kür sonrasında Enjeksiyona daha sonra geçmek istediğim için oral steroidle devam etmek istiyorum Dianabol danabol Balkan ürünlerini vs araştırdım.

Ancak yine de bir sizlere de sormak istedim çok fazla karaciğerde toksiklik yaratmayacak boyun uzamasında çok fazla negatif etki yapmayacak güzel bir oral steroid önerir misiniz?

Sizce düşündüğüm gibi dianabol danabol mü kullanmam lazım sarmslardan sonra yoksa ne kullanmamı önerirsiniz. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


GecedenKalma    15

Tek başına oral tablet kullanma yanina testesteron ekle bende dusunuyordum ama büyük yanlış oral tabletler testesteronunu baskiliyor iğne den korkma bu işlere gireceksen iğneye olan korkunu yenmen lazım abi😀 iyi forumlar 

Bu arada sarms kurunuz nasil geçti markalar neydi?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
demiratici    1
GecedenKalma, 20 dakika önce yazdı:

Tek başına oral tablet kullanma yanina testesteron ekle bende dusunuyordum ama büyük yanlış oral tabletler testesteronunu baskiliyor iğne den korkma bu işlere gireceksen iğneye olan korkunu yenmen lazım abi😀 iyi forumlar 

Bu arada sarms kurunuz nasil geçti markalar neydi?

Benelux Pharma MK-2866 ve Benelux Pharma GW-501516 ikisi de 20mg 30cl. şimdilik enjeksiyon düşünmüyorum. oral yeterli gelecektir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GecedenKalma    15
demiratici, 3 saat önce yazdı:

Benelux Pharma MK-2866 ve Benelux Pharma GW-501516 ikisi de 20mg 30cl. şimdilik enjeksiyon düşünmüyorum. oral gi

 

Abi bence yanlis yapıyorsun testo al boşa karaciğeri yorma 

Birde sarmslardan ve markadan memnunmusun

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Kabayel
      Herkese merhaba,
      Sarms konusu hakkında epey araştırmalarım oldu, en sonunda Peptid Türkiye ailesi ile karşılaştım. Burak hocama ulaştım ve beni kırmadan, benim için doğru olan her şeyi kendisi söyledi. İlk başta çok çekincelerim oldu Burak hoca tüm sorularıma yanıt verdi, ardından söylediği şeyleri tekrardan araştırıp, 26 Aralık 2023 günü
      SR9009 GW-501516  Yohimbine  İle sarm kürüme başladım. Diyetime çok dikkat ettim, günlük antrenman düzenimi bozmadım ve cardiolarımı olabildiğince kaçırmamaya çalıştım. SR 9009 kullanırken acıkma durumum baya bi azaldı, sıfır karb gitmeme rağmen antremanda ağırlıklarım düşmedi. SR 9009 u 4 hafta kullandıktan sonra GW-501516 kullanmaya başladım, bu sarmda da enerjim bitmiyor, koşu bandından inesim gelmiyor. (9 günlük GW-501516 kaldı) 
      Şunu söylemekte yarar var, sözde sarms satıcılarıyla konuştuğumda bana hepsi senin yağ yakmadan kütle kazanman gerek dedi, Burak hoca ise yağları yakıp, sonrasında tekrar planlama yapalım diye konuştu.
      Kullanılan grupların markası : NOXY LAB
      Burak Hocam bu süreçte bana çok yardımcı oldu, iyi ki tanımışım.
      Ölçülerim şu şekilde 26.12.2023
      Başlangıç
      boy 1.88 kg 89 omuz 128 gögüs 116 sol kol 40 sağ kol 40.5 bel 97 4 hafta sonra
      kg 79,7 omuz 125,5 gögüs 107 sol kol 39 sağ kol 39 bel 85 Kalan son 4 haftanın ölçülerini sizinle kür sonunda tekrardan paylaşacağım
      (Burak hoca ile çalışanlar iyi bilir ki kürün başı, ortası ve sonunda ölçüm vardır) 
      tüm sorularınıza, bilgimin yettiği ve dilimin döndüğü kadar cevaplamaya hazırım.
      Bu da benim konum olsun.

      Teşekkürler.


      GÜNCELLEME : 22.05.2024 - BULK KÜRÜM BİTTİ (İNCELEYEBİLİRSİNİZ)
    • Yazan: Kabayel
      Öncelikle herkese merhaba,
      İlk sarm kürümden sonra şimdi de bulk kürü ile konu açmak istedim. Bulk kürümü de sayın hocam Burak abiden destek alarak bitirmiştim bu kürümü de aynı şekilde.
      Kürümün 10. Haftası bitti,
      10 hafta deca 5 hafta anapolon kullandım. Testoya hala devam etmekteyim Ürün markası : Noxy Labs ( https://www.noxy-labs.com/ )
      İlk definasyon sarms kürüm:
      Sarm kürümü 74 kilo ile sonlandırdım, bulk kürümün 10. Haftası itibariyle 91 kg olarak yola devam etmekteyim. Kür planlamama Burak hocam ile devam edip, ilerleyen zamanda konuyu yeşillendireceğim. İlk deneyimlemem olmasından dolayı hep soru sordum, hep karşılık aldım, motivasyonum düştü, beni ayağa kaldırdı. Sayın hocam Burak abiye, buradan da defalarca kez teşekkür ederim.
      GİRİŞ:
       
      SONUÇ:
        
    • Yazan: Kertz
      Öncelikle merhabalar,
      Steroid dönemi sonrası Pct dönemi hakkında bilgiye ihtiyacım var kafamda sorular var.
      Ramazandan 2 gün önce Steroid basmayı bırakmıştım ve çok kısa bir dönem basmıştım kür planımda sadece:
      Primabolan Dianabol Testosterone enanthe Kullandım ve toplamda 1.5 hafta felan iğne bastım açıkçası kısa bir dönem diye düşünüyorum. Basmayı bıraktıktan sonra ilacın kandan atıldığını düşünüyorum ve şimdi ki zamanlarda tek sorunum, derdim, sıkıntım mastürbasyon yaparken libido azalması sanki daha az zevk alıyor gibi hissediyorum.
      Bu zamana kadar pct yapmadım gerek var mı? Gerek varsa Klomen ve tamoksifen kullanmayı düşünüyorum (testisde küçülme felan yok) tek sorun libido azalması biraz sizce günlük nasıl kullanmam gerek ? (Buralarda ilk metinim,mesajım hatam varsa mazur görünüz lütfen.)
    • Yazan: Draqul Org
      Öncelikle herkese merhaba umarım iyisinizdir bu söyleyeceklerim belkide daha önce oluyordu ve ben dikkat etmiyordum veya şimdi oluyor.
      Rad-140 ve MK-677 kürümün 2. Günündeyim ve yaptığım 3-4. Setten sonra aşırı pump hissediyorum ve çok hızlı kızarıyorum daha yeni başladığım için bir gelişme var mı daha anlayamadım fakat her hafta gelişmeleri sizlerle paylaşacağım hem forum için iyi hem başka arkadaşlarla bu bilgileri paylaşmış olurum. Teşekkürler.
    • Yazan: westlas
      Selamlar,
      Bir arkadaşım p.tesi,çarşamba ve cuma olmak üzere haftada üç kere enjeksiyon yapıyor. Pazartesi testo e. Ve bolde, çarşamba testo p., cuma testo e. Masteron vuruyor.
      Enantat ve Prop.’u karıştırması yanlış mı?
      Bana sordu ama cevap verebilecek donanıma sahip değilim şimdiden teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×