-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: deluxes
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Sabah 2 ünite akşam 2 ünite cinnatropin kullanacağım.
Benim bildiğim arkasında ki ayarlama kısmından 5 sayısı = 1 ünite olarak biliyorum.
SORULARIM:
Bu bilgim doğru mudur? Yoksa farklı bir ünite ayarı var mı? Teşekkürler.
-
Yazan: Eyzel2
Selamlar abilerim arkadaşlarım cümleten hayırlı geceler,
merak ediyorum da, kalem gh hiç kullanmadım şimdi enjeksiyon yapacağım 2 iu gh için turuncu insülin enjektörüne kaça kadar çekmemiz lazım bilgisi olan var mı ?
-
Yazan: Batarya
Herkese hayırlı geceler sağlıklı sporlar.
Uzun zamandır GH kullanmak istiyordum fakat Genotropinin fiyatı bütçemi zorluyordu. Bi yarışmacı arkadaştan İran Malı Eczane Ürünü söylediği Cinnatropin aldım tanesi 1800 tl den 2 tane aldım deneme amaçlı yatmadan önce 2 iu uyandığımda 2 iu enjekte etmemi söyledi bu Cinnanın çalışıp çalışmadığını hangi testlerle anlayabilirim ve enjekte ettiğimden kaç saat sonra test vermem lazım yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederim şimdiden.
-
Yazan: Unrest
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
ENJEKSİYON DENGESİ:
1.6 sabah yada öğlen 1.6 uyumadan önce toplam 3.2 iu günlük Cinnatropin sonucu. Sonuç aşırı tatmin edici değil. 7-8 ay önce günlük 6iu çin geno kullandıktan sonra igf 1 seviyem 490 larda çıkmıştı. Yine 6iu çin ghsinde de 450ler. Oran orantı olarak bakınca sonuç normal görünüyor. Doğal igf 1 seviyelerim 140-180 arasında. 1hafta içinde 10iu kas içi enjekte edip 2 saat sonra growth ölçtüreceğim.
O zaman kesin anlamış oluruz.
TEST SONUCU:
-
Yazan: Unrest
Arkadaşlar burada daha önce cinnatropin alanlara sormak istiyorum. Ürünün sitesinde kapalı verification sistemi olduğu yazıyor. Verify.cinnagen.com a bu kodu girdiğinizde ürün orjinal mi değil mi anlayabilirsiniz diyorlar. Resim aşağıda.
Buradakiler cinnatropinde bu barkodu gördü mü yoksa bu belli parti ürünler için mi geçerli bişey ? Aldığınız ürünlerdeki barkodlar nasil ? Kapalı barkod olmayan bir çok cinnatropin gördüm diyebilirim. Bunlar siteye göre sahte ama farklı bir iş mi var burada?
bilginin kaynağı;https://www.cinnagen.com/News.aspx?t=1&l=1&Id=603
-