Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Arnoldswazz

Evogenpharma ürün yorumu yardım bilgili kardeşlerim

Önerilen İletiler

Safak102    7
Arnoldswazz, 2 saat önce yazdı:

Ürünü kullananlar yardım güzel bir yönlendirme tarafından aldım

Kim onerdi bilmiyorum ama kullananlar memnun bende  yeni siparis gectim testo tren winsi denicez gorcez

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ankara çankaya da bir spor salonu hocaları satıyor bu markayı zamanın da ben kullandın kan testlerim de malesef istediğim sonucu goremedim bu akşam spor salonun da birisi ile konuşurken o kendisi aynı markayı kullanış çok verim aldım dedi 

steroid.thumb.jpg.6e3addb58382038ac44b3842bb06b903.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
screamsofhell, 30.05.2022 - 23:08 yazdı:

Ankara çankaya da bir spor salonu hocaları satıyor bu markayı zamanın da ben kullandın kan testlerim de malesef istediğim sonucu goremedim bu akşam spor salonun da birisi ile konuşurken o kendisi aynı markayı kullanmış çok verim aldım dedi

Her seri aynı olmayabilir ya da aldığı kortizolu verim zannediyor olabilirler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Safak102    7
Arnoldswazz, 21 dakika önce yazdı:

5 para etmez ürünler test sonucum doğal halimden kötü geldi birşeyler değişti ama Total testo 10 18 di önce doğalken

5211E530-ED50-4C48-92EE-9E2CE0447BE3.jpeg

Lh fsh sıfırlanmıs  bos olsa sifirlanmazdi sertbest testo testide alsaydin keske

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Arnoldswazz    4
Safak102, 1 dakika önce yazdı:

Lh fsh sıfırlanmıs  bos olsa sifirlanmazdi sertbest testo testide alsaydin keske

Hocam primbolan kullanıyorum belki sebebi budur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Safak102    7
Arnoldswazz, 2 dakika önce yazdı:

Hocam primbolan kullanıyorum belki sebebi budur

Onu bilmiyordum sebebi o dur suan bende evogen kullaniyom icime suphe dustu trenin yan etkilerini goruyorum teste 15 gun sonra gitcem temin ettiginiz kisiye durumu paylastiginizda ne diyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Arnoldswazz    4
Safak102, 6 dakika önce yazdı:

Onu bilmiyordum sebebi o dur suan bende evogen kullaniyom icime suphe dustu trenin yan etkilerini goruyorum teste 15 gun sonra gitcem temin ettiginiz kisiye durumu paylastiginizda ne diyor

Hocam ben pt aldığım hoca tarafından yönlendirildim sağlam yönlendirme hocama güveniyorum ilaçlar artık sahte olarak değiştirmiş olabilirler henüz yazmadı mesaj gönderdim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Safak102    7
Arnoldswazz, 3 dakika önce yazdı:

Hocam ben pt aldığım hoca tarafından yönlendirildim sağlam yönlendirme hocama güveniyorum ilaçlar artık sahte olarak değiştirmiş olabilirler henüz yazmadı mesaj gönderdim

Dediginiz kisi buyuk ihtimalle benide saglam bi hoca onermisti donus yapinca yazarmisin dedigini

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Safak102    7
Arnoldswazz, 15 dakika önce yazdı:

M mi baş harfi ? 

Yok degil dostum ee onermisti temin ettigim kisi garantisini vermisti bi sorun olursada muhatabin benim diye ama asiri odem sorunu var 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Arnoldswazz    4
Safak102, 17 dakika önce yazdı:

Yok degil dostum ee onermisti temin ettigim kisi garantisini vermisti bi sorun olursada muhatabin benim diye ama asiri odem sorunu var 

Hocam valla aynı ürünler büyük ihtimalle iletişime geçebilsek bir kaç bişey soracağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Safak102    7
Arnoldswazz, 43 dakika önce yazdı:

Hocam valla aynı ürünler büyük ihtimalle iletişime geçebilsek bir kaç bişey soracağım

Valla dostum markayi cok ovuyorlardi genelde yarismacilar kullaniyordu gruptada ovenler vardi ama buyuk ihtimalle yeni seriler bos bende teste gitcem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Arnoldswazz    4
Safak102, 4 dakika önce yazdı:

Valla dostum markayi cok ovuyorlardi genelde yarismacilar kullaniyordu gruptada ovenler vardi ama buyuk ihtimalle yeni seriler bos bende teste gitcem

Çok garip bende anlamadım bi kaç şey çalışıyor gibi gösteriyor ama büyük ihtimalle pirmbolan ve myoblast marka turinabol var onlar çalışıyor sadece çok ödem yaptı diye bu markaya geçtik biz myoblast önermişti hocam

tarihinde Arnoldswazz tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Arnoldswazz    4
Feng, 34 dakika önce yazdı:

kullandığın ilaçları ve dozlarını yazar mısın

Boldelon 1ml testo enantat 1ml pazartesi turinabol myoblast 3 tablet spor günleri 

Çarşamba primbolan 

Cuma bolde 1 ml testo1 ml enantat

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Safak102    7
Arnoldswazz, 1 saat önce yazdı:

Boldelon 1ml testo enantat 1ml pazartesi turinabol myoblast 3 tablet spor günleri 

Çarşamba primbolan 

Cuma bolde 1 ml testo1 ml enantat

Buyuk ihtimal testo bos kac gun oldu kure gireli dostum cuma teste gidicem bende

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Arnoldswazz    4
Safak102, 4 dakika önce yazdı:

Buyuk ihtimal testo bos kac gun oldu kure gireli dostum cuma teste gidicem bende

Evet boş 4. Haftaya gireceğim yazık o kadar para iğne acısı yedik bide hemşireye para verdik 😁 test sonuçlarını paylaş reis merak ettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Safak102    7
Arnoldswazz, 5 saat önce yazdı:

Evet boş 4. Haftaya gireceğim yazık o kadar para iğne acısı yedik bide hemşireye para verdik 😁

Valla bende cok ovuyorlardi o yuzden aldim baska marka kullaniyordum etkisi iyidi aslinda anaboliklerin dozu az geldi bana evogen deneyim 3 haftadir vuruyom cuma testlerde gorcez bu piyasada boyle sıkıntı var kimi dolu kimi boş onemli olan saticinin arkasinda durması

Safak102, 5 saat önce yazdı:

Valla bende cok ovuyorlardi o yuzden aldim baska marka kullaniyordum etkisi iyidi aslinda anaboliklerin dozu az geldi bana evogen deneyim 3 haftadir vuruyom cuma testlerde gorcez bu piyasada boyle sıkıntı var kimi dolu kimi boş onemli olan saticinin arkasinda durması

Ben pek sp zphc felanlerede pek guvenmiyorum en guzeli surekli test yaptirmak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Arnoldswazz    4
Safak102, 3 dakika önce yazdı:

Ben pek sp zphc felanlerede pek guvenmiyorum en guzeli surekli test yaptirmak

En iyisi Türklere güvenmeyip yurtdışından almak 😁 kendin gidip hepsi boş kazancına bakıyor herkes galiba bakalım hoca ne söyleyecek çok merak ediyorum 10 saatir yazmadı hocam hangi marka kullanıyordunuz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Safak102    7
Arnoldswazz, 5 dakika önce yazdı:

En iyisi Türklere güvenmeyip yurtdışından almak 😁 kendin gidip hepsi boş kazancına bakıyor herkes galiba bakalım hoca ne söyleyecek çok merak ediyorum 10 saatir yazmadı hocam hangi marka kullanıyordunuz 

Hangi hocayla calistigini bilmiyorumda donmeyince bende ayar oluyorum para iadesi de degil mesela saglık ve zaman acık acık konuscan vercen parayı kendine ozel yaptırcan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Arnoldswazz    4
Safak102, Bir saat önce yazdı:

Hangi hocayla calistigini bilmiyorumda donmeyince bende ayar oluyorum para iadesi de degil mesela saglık ve zaman acık acık konuscan vercen parayı kendine ozel yaptırcan

Haklısın kür desteği aldım az parada vermedim sonuçta üzdü (

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: MuratTarak
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Spora başlayalı 1 sene 3 ay oldu başladığımdan beri 2 defa ara verdim toplam 4 ay simdi tekrardan başlıyorum ama gelişimim spor yapmayan biri gibi yağ oranı %20 üstü uyku 9-10 saat uyusam bile bazen yetmiyor motivasyon düşüklüğü var jinekomasti küçük yaşlardan beri mevcut tişört giyince belli oluyor sakal seyrek çıkıyor kalça çevrem kadın gibi geniş bu şekilde bakınca testosteron seviyem 200 ila 300ng arasında gibi geliyor (randevu aldım test yaptıracağım) bu durumlardan dolayı steroid almayı düşünüyorum sarmsta olabilir ama çekincelerim asker olmak istiyorum şuan mülakatlara da hazırlanıyorum sağlık konusunda bilenleriniz varsa her yere detaylıca bakıyorlar.
      SORULARIM:
      Kan değerlerimde anormallik olur mu?
      Olursa da mülakata kadar tedavi edebilir miyim? (mülakatlara girmeme 3 sene var)
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      kilo 73 boy 1.80 bel ölçüsü 88 kol ölçüsü 32 omuz ölçüsü 115 Başlangıç için hangi grupları almam gerekir dozajlama nasıl olmalıdır?
    • Yazan: Gismo
      Öncellikle merhaba arkadaşlar,
      Eczanelerden rimobolan bulamıyorum yakın zamanda küre gireceğim.
      ULAŞABİLDİĞİM RİMOBOLAN MARKALARI:
      Hellas Pharma 70$ Evogen 1500 tl Sp Labs 2500 tl Overdose 2400 tl Optimum 1750 tl Meditech 2600 tl SORULARIM:
      Aranızda bu markaları kullanıp verim alan var mıdır? Bana hangi markayı önerebilirsiniz? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.
    • Yazan: Schwarzenegger
      Herkese selamlar öncelikle,
      Dolayısıyla vücudumuza hormon alıyoruz ve bu doğrultuda kimi zaman haddinden fazla kimi zaman az da olsa mental zorluklar çekiyoruz. Özellikle benim gibi psikolojik olarak kırılgan bir insansanız sevdiklerine karşı. Kimi zaman geliyor kafayı yiyorum paranoyaklaşıyorum kimi zaman umursamadığım şeyleri umursuyorum veya tam tersi oluyor. Sürekli depresif agresif bir halde hayata bakıyorum. Bu durum buzdan kabuğu olan bir insan olduğum için çevreme yansımıyor ve etrafımdaki insanlara sorumluluk yüklemiyorum. Fakat kendi içimde sürekli savaşıyorum, bundan kurtulmanın bir yolu var mi yoksa zindan gorili gibi devam mı?
    • Yazan: Maxshooter
      Merhaba herkese, selamlar.
      Ramazan sonu only testo kürüne girmeyi planlıyorum. 250 mg olarak başlayıp etki-tepkiye göre 500e çıkaracağım 20 hafta düşünüyorum. Aslında bu konuyu girmeden önce açacaktım ancak kan tahlili sonuçlarında düzeltilmesi gereken bi değer var mı diye erken açmaya karar verdim.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaş 26 boy 178 kilo 74 Spora geçen hafta başladım  ama  17-20 yaş arası yaklaşık 3,5 4 sene spor geçmişim var. Bunun son senesi beslenme ve antrenman sistemini oturtmamla çok verim aldım gene son senemdeki gibi disiplin üzerinden ilerleyeceğim. Şuan küre girmek için erken olduğunun farkındayım zaten bi altyapım olduğu için hızlı büyüyeceğimin farkındayım ancak ben daha hızlı olsun istiyorum   
      BESLENME PLANLAMAM:
      4 tam yumurta / 150 gr tam buğday ekmeği veya 100gr yulaf 1 muz 1 bardak süt/25-50 gr fıstık ezmesi 350-400 gr arası tavuk gögüsü 300gr prinç  veya makarna  önümde yaklaşık 15 günlük süre var adaptasyon için fullbody  çalışıyorum küre başladığımda ppl sistemine geçmeyi düşünüyorum tabi tavsiyelerinizi alırım ALT-AST değerini düşürmek için ne yapmalıyım 6 gündür günde 20gr kreatin yüklemesi yapıyordum bunla alakası varmıdır? ve öğünlerimde hiç yeşillik yoktu artık eksik etmeyeceğim.
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: burhan1221
      Herkese iyi forumlar abilerim kardeşlerim,
      Dün atığım posta kan değerlerimi paylaştım sağ olun cidden baya yardımı dokundu şimdide sizlerden ilk kür için yardım istiyorum şimdilik elimde sadece testosteron enanthate var bunun yanına 1-2 bir şeyler eklemek istiyorum yardımınız için teşekkürler şimdiden. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy:190 kilo :96 kol:45 (aşçıyım beslemem kusursuza yakın ) GÜNCEL FORMUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.