-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kür içerisinde vitaminleri hangi zamanlar kullanmalıyım
Oluşturan:
burakconcetta, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Ferdikra
Merhaba arkadaslarlar omega 3 için marka önerisi almak istiyorum haliyle bir sürü ürün var elimde 400 kapsüllük omega 3 var ama sahte oldugunu söyleyen oldu uts den barkoda baktım kayıt yok sanırım acıkcası böyle üründen zarar görmek istemem ürünü paylasıyorum deneyen kullanan bilgisi olan bilgisini görüsünü paylasırsa sevinirim
-
Yazan: Enesggz
Merhaba,
2 gündür boğazlarımda tahriş var su içmede yutkunmada zorluklar çekiyorum bu sabah daha da kötü oldu nac600den kaynaklı olduğunu düşünüyorum 2 gün önce de tadını sevdiğim için ağzımda eritip içmiştim o günden sonra oldu nac600 e ara vermeli miyim?
-
Yazan: aliefeyapici
Hocalarım selamlar
bu nac600 ü sık sık duyuyorum ama tam işlevini bilmiyorum kür içinde karaciğer için kullanılmalı mıdır yoksa nac600 yerine herhangi iyi bir markanın milk thistleını mı almalıyım nac 600 amacını söyleyip kullanılmalı mı onu söylerseniz çok sevinirim.
-
Yazan: Merthletics
Merhaba; Bu doktorlar neden Nac diyince kaçıyor. Mucovit1200 cvitaminli veya asistplus 600 veriyorlar. Yine de kullanılır mı? Etken maddeleri aynı. @rastlantisal @metinav @Diver
-
Yazan: EmreGundi
Dün baya hastaydım ve acile gittim klasik işte ilaç yazdılar ilaçları alırken nac600 yazdığını farkettim ve ben 4 ilaç aldım 100 tl para verdim kısacası doktor yazınca nac600 baya ucuza geliyor bunu sürekli doktora nasıl yazdırabilirim?
-