-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Sustanon ve libido nasıl olur
Oluşturan:
ibrahim035, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mustafaskh
Merhaba arkadaşlar nasılsınız öncelikle?
Uzun araştırmalar yaptım ama pek bir sonuca varamadım sizin tavsiyenizi almak üzere buradayım.
Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Öncelikle önceden boldenon kullandım bodytech marka gayet güzel çalıştı ama sırtım tabiri caizse mayın tarlasına dönmüştü 4 ay sonra yeni yeni geçti bu yüzden boldenon kullanmak ile kullanmamak arasında gelip gidiyorum o yüzden rimabolan mı tercih edeyim? Eczaneden gidip kendim alacağım.
Aklımda ki planlama bu şekilde değerli insanlar:
1-16 testo ent 500mg 1-12 rimabolan 400mg Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: janbertozen
Merhabalar bir süredir rimo stokluyorum bugün son kullanma tarihlerine bakarken 8 tanesinin 2024 mart olduğunu gördüm. Nisan başı gibi kullanmaya başlayacağım bir sıkıntı olur mu olacağını düşünmüyorum ama başlangıçta 300 alacaktım haftalık 1.5ml-1.5ml şeklinde ilacı şırıngada bekletmek de ayrı sıkıntı olabilir gibime geliyor ne düşünürsünüz bu konuda. @metinav
-
Yazan: fiorentina
Selamun aleyküm. Biliyorum bu konu hakkında çok fazla konu açıldı ama bende danışmak istiyorum size. 3 yıla yakındır agırlık kaldırıyorum (ameliyat süreçten dolayı uzun süre sporsuz kalmıstım) ve haftada 200mg only rimabolan girmeyi istiyorum süreci nasıl ilerletmem gerek ve süre sonunda nasıl davranmalıyım? Bu sporda tek amacım ulaşabileceğim en iri halime ulaşmak pek estetik takıntım yok şuanki ölçülerim
Omuz 136
Kol 40
Bel 100
Başlangıçta 64 kiloydum ve kol 27ydi omuz 107ydi. Yaşadıgım yerde spor salonu olmadıgı için evde idman atıyorum.
@otopsicikedi @rastlantisal
-
Yazan: raretesto
2 farklı eczaneden 4 kutu rimabolon aldım hepsinin son kullanma tarihi aynı etiketleri de düzgün yapıştırılmış 4 tane eczane dolaştım 1 inde 1 tane diğerinde 3 tane vardı elinde. 3 tane olan adamdan önce 2 tane almak istedim okuttu verdi. sonra ben sordum rimabolan stoğa ne zaman gelir eczacı bana çok nadir geliyor depota 1 tane var gözüküyor sipariş ediyim onu da istersen dedi et dedim (orjinal ise onu da alırım) 2 eczaneden de 119 tl ye aldım ürünlerin fotoğrafını bırakıyorum sahte olma ihtimali var mı yardımcı olursanız sevinirim (ilk 1 kutu aldığım eczaneye de sordum stok gelir mi diye belli olmaz sana şu zaman gelir diyemem dedi). başka bir eczane hiç dur bakayım bile demeden satışı yok dedi.
-
Yazan: benneyaptımmdd
DEĞERLİ DOSTLARIM ABİLERİM KARDEŞLERİM ÖNCELİKLE MERHABA.
Buraya ekte belirttiğim kan değerleri ile beraber neredeyse hepsi var şuan kürün 2. haftasındayım 16-20 haftalık bir bulk kürü planladım 3. Kürüm olacak bundan önceki ilk 2 kürümde maalesef under dose ilaçların ve satıcıların kurbanı oldum ve hiçbir gelişim sağlayamadım o yüzden artık kimseye güvenim açıkçası yok.Bu küre başlamadan önce formum neredeyse 1-2 hafta içinde yarışmaya çıkacak kadar açık ama kütle bakımından az kuru bir formdu diyetimi bozdum depolar dolu şuanda kuru formumda 79-81 arasıydım şuanda 93-94 civarıyım deri baya su tuttu hatlar kapalı genel olarak sulu ve biraz da yağlandım ön genel bir bilgi olması amacıyla yazıyorum
1-20 hafta arası sustanon haftalık 3 ampül
2-18hafta arası rimabolon(bayern) eczane.haftalık 3 ampül
3-11 hafta arası anapolon (abdi-ibrahim) eczane.
1. Hafta 25 mg idmandan 4 saat önce 2. Haftadan itibaren 50mg üzerine tolere etme durumuma göre belki çıkarım
proviron daha eklemedim
3 günde 1 arimidex ve günlük 10 mg tamoxifen östrojenik bir yapım olabilir güçlü ilaçlar alıyorum riske atmak istemiyorum 3 haftada bir dostinex alıyorum gece yatmadan önce 1 tablet nac 600
bunun dışında günlük 1 olacak şekilde omega-3 multi vit 500mg c vit 1000 iu d vit ,3 kapsül milk thistle complex
beslenme olarak kendimi tanıyorum iştah sorunum yok makrolar tertemiz. Merak ettiğim eczaneden daha güçlü ne alabilirim veya gerçekten emin olursam küre uzun süreye yayacak şekilde deca veya tren e koymayı düşündüm 2-10 14-20 haftalar arasında 150 mg haftalık olacak şekilde.
Düşünceleriniz ve tecrübeleriniz benim için çok önemli şimdiden teşekkür ederim hayırlı ramazanlar iyi forumlar herkese @Rdm @rastlantisal @galicik
-