Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Jamaica

Yurtdışından ne getirilebilir?

Önerilen İletiler

Jamaica    4

Bir arkadaşım yakın zamanda İngiltereye gidicek Onunla beraber hangi ilaçları  getirtebilirim bilen biri varmı Şimdiden teşekkürler 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


forbit    851
Jamaica, 9 dakika önce yazdı:

Bir arkadaşım yakın zamanda İngiltereye gidicek Onunla beraber hangi ilaçları  getirtebilirim bilen biri varmı Şimdiden teşekkürler 

Üzerinde 1,2,3 parça getirir ama fazlası yakalanırsa hem elinden alınır hem cezai işlem uygulanır dikkatli olun.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jamaica    4
forbit, 1 dakika önce yazdı:

Üzerinde 1,2,3 parça getirir ama fazlası yakalanırsa hem elinden alınır hem cezai işlem uygulanır dikkatli olun.

soruma tam cevap alamadım hocam ama yinede teşekkürler uyardığınız için

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Leepriest35    736
Jamaica, 2 saat önce yazdı:

soruma tam cevap alamadım hocam ama yinede teşekkürler uyardığınız için

2-3 kutu anabolizan getirir diyor maksimum. Buda bir kür için bile yetersiz ben olsam kaliteli supp getiririm 😁

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Aydınbaba, 13.02.2022 - 12:07 yazdı:

Aslında steroidleri başka ilaç şişelerini doldurup getirse olmaz mı ? 

Steril olmazsa ciddi problemlerle karşılaşırsın

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: canayyldx
      Merhabalar Sevgili hocalarım ve deneyimi olan abilerim kardeşlerim;
      5 Mayıs tarihinde okul okuma amaçlı Almanyaya gitmem gerekiyor ve halihazırda propionat küründe olduğumdan çıkarken yanımda 3 4 ml flakon testosteron propionat götürmem gerek. Orada bir satıcı bulana kadar, çünkü bildiğiniz üzere 2 günde bir propionat enjeksiyonu yapılmalı. Bu konuda çevremde çok farklı görüşü olan tanıdıklarım mevcut. Bu konuda tecrübesi olan hocalarım sizce ne yapmalıyım?
    • Yazan: Atad
      Merhabalar İngiltere'deki abilerim aracılığı ile kendi kullanımım için Steroid getiricegim. zamanında sarms getirttim kişisel kullanım olduğu için ve İngiltere'de bilimsel amaçlı internette her türlü satılıyor. Fakat esas konum steroit getirtmek. Havaalanı gümrük sıkıntısı çekmiyorum az dozajlarda kişisel kullanım seviyesinde getiricegim için problem olmuyor fakat nereden temin edeceğim bilmiyorum yardımcı olucak abilerim varsa yapabilirler İngiltere'de sağlam steroit nerden temin ederim ?
    • Yazan: Arnoldswazz
      Arkadaşlar bir tanıdığım Ukrayna'da yaşıyor eczaneden testo aldıracağım testo prop var ve fiyatları o kadar ucuz ki 25 TL 1ml Balkan Pharmanın fiyatı çerez gibi orda satılıyor sizce kargo göndertsem gümrükte sıkıntı çıkarmı daha önce yapan oldumu ve oralardanda sadece Ukrayna'ya satış yapan siteler boş ilaç koyuyolarmı bilgi sahibi kişileri bekliyorum 
    • Yazan: bloodiamond
      Herkese Merhaba,
      Uzun senelerdir amatör olarak bu spor ile ilgileniyorum. Yaş 32 belli bir yaşa geldik bazı şeyleri de deneyimlemek ve biraz kendime artı katmak için bu yola gireceğiz fakat sorum şu ;
      Çok bilindik önde gelen hocalarımızdan birisi ile çalışıyorum , yurtdışından Türkiye ye ilaç sokmanın net bir şekilde imkansız olduğunu, tüm hammaddelerin çinden geldiğini burda üretildiğini söylüyor. Dolayısıyla gelen hammaddeleri üreten kişiler bile içeriğini ölçemiyor. Bu sebeple içersinde ağır metaller bulunması ve burada steril olmayan ortamda üretilmesi sebeplerden dolayı cok ilerleyen yaşlarda alzheimer vs gibi hastalıklara bile sebep olabilir bilgisini aldım. Ülkeye üretilmek üzere giren hammadde dışında hiç mi eczane ürünü , veya hiç mi orjinal üretim labaratuvar ürünü yok testosteron anlamında sizce konu hakkında fikir alışverişi için açtım net bilgiye dayalı cevap verenlere teşekkürler.
    • Yazan: Mimaroba
      Yurt dışına çıkacağım yakın zaman da biraz ilaç toplamayı düşünüyorum türkiyeye dönüşte sıkıntı yaşar mıyım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×