Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Eczane ilaçlarının performansı! eczane ilacı neyi garanti ediyor?

Önerilen İletiler

Loving    9.225

Merhaba arkadaşlar; geçen gün forumda bir konu gördüm bir çok arkadaşımızda konu altında şu ülkenin eczane ilacı şöyle performanslı bu  ülkenin eczane ilacı böyle performanslı gibi hararetli bir tartışma içerisine girmişti. Şimdi bu konuya bir açıklık getirmenin zamanı geldi. 

ECZANE İLACI SPORCUYA NEYİ GARANTİ EDİYOR?

Dünyadaki tüm eczane ilaçları kendi ülkesinin sağlık bakanlığı ve yan kuruluşları tarafından denetlenmektedir ayrıca dünyada bu ilaç markalarına lisans hakkı veren kuruluşlar tarafından da denetlenmek bazı istenilen özellikleri yerine getirmelidirler aksi halde üretim lisansı alamazlar. 

NEDİR BU İSTENEN ÖZELLİKLERDEN EN TEMEL OLANLAR?

  1. HİJYEN / STERİLİZASYON
  2. İLACIN ÜZERİNDE YAZAN İLAÇ MİKTARI (ETKEN VE EK MADDELER) EN AZ ETİKETİNDEKİ KADAR OLMA GARANTİSİ 
  3. SERİ ÜRETİM YAPACAK KADAR HAM MADDE STOĞU TUTMAK
  4. PROFESYONEL ÜRETİM TESİSİNİN OLMASI

Evet eczane ilaçları sporcuya tam olarak bunları %100 sunmak ZORUNDA!

Ama diye devam edip en kilit yere gelmem gerekiyor. Tüm bu maddelerin içinde 2.madde üzerinden yürüyeceğiz. Misal benim kullanımı konusunda destek verdiğim ürün İran aburaihan oxymetholone ve neredeyse %100 performans ile çalışıyor ama ülkemizde eczanelerde bulunan Abdi i. marka anapolon istenilen sonuçları vermiyor bu doğru! Çalışmıyor değil bakın istenilen performansı vermiyor! %30 %40 performans ile çalışıyor diyebiliriz. Eee listedeki 2. garantör madde ne oldu hocam o zaman sorusu aklınıza gelecek onun açıklaması da şu şekilde her ülke ham maddeyi belli yerlerden temin etse de aynı ham madde kalitesini yakalayamıyorlar şöyle düşünün Abdi i. çok ünlü bir marka ülkemiz adına özellikle bir çok ürünü de çok kaliteli ama anapolonda o performansı veremediğini gözlemliyorum sebebini de ilacın ham madde  kalitesi konusunda problemlerinin olması.

Şöyle örnekleyelim daha anlaşılır olması için;

PINAR-SUT-PROTEIN-CILEKLI-500-ML_1.png.4fe9daedc731ebc1f267e79986c0b9d5.png Hardline-3Matrix-Whey-Protein-Tozu-2300gr-1.thumb.png.f5a7eb5e3d59ef5b3442b5b8cee1db1c.png yumurta1-min.thumb.png.bd384f79626f7e67065100880e821746.png bebegin-ilk-asisi-anne-sutu.png.2ce03218f46b7dd7c5b392251bdceab3.png

Şimdi baktığımızda hepsi protein değil mi ? Peki Protein sütteki protein kalitesi ile whey supplementteki aynı kalitede mi? Veya protein süt + whey kutuda olan proteinin toplam kalitesi organik yumurtadaki kadar kaliteli mi? veya protein süt + whey + yumurtada olan toplam protein anne sütündeki protein kadar kaliteli mi? Cevap çok net; '' ELBETTEKİ HAYIR '' değil mi? Ama bakıldığında lisanslı markalar , sağlık bakanlığından onaylı üretim ve hepsi protein! Ama işte hiç birinin kalitesi anne sütündeki protein ile eşit değil. 

Eczanelerdeki ham madde kullanımı, işlenmesi de bu şekilde. Biraz daha farklı anlatalım anlamayanlara. Eee hocam bu kurgu güzel ama anlamsız aynı şeyleri kıyaslamamız lazım diyorsanız hemen o konuda da örnek verelim.

premiummuzsite1.fw_-1.png.6bd439e5826a8df863431865efbe8c8a.png Hardline-3Matrix-Whey-Protein-Tozu-2300gr-1.thumb.png.f5a7eb5e3d59ef5b3442b5b8cee1db1c.png

İkisi de lisanslı ürün ve bir takım üretim garantisi kapsamında dünya piyasasında birisi 1000 küsür lira diğeri daha ucuz bunun sebebi ABD ürününün sadece vergi vb den sebep pahalı yerli üretimin daha ulaşılır olmasından sebep ucuz olmasından kaynaklanmıyor! Elbette ki marka değeri var ama aralarında kalite anlamında da çok büyük farklar var bunun yansıması da kalite ve fiyat artısı olarak geliyor. İşte bazı ülkelerin eczane ilaçlarını da böyle karşılaştırabilirsiniz.

Eczane ilaçlarında da referansları en kuvvetli ülkeleri seçmenizde fayda var! Ama dünyanın neresinde olursa olsun eczane ilacından korkmayın ve tercih edin! Merdiven altı yerlerden elinize gelen süslü şişelerin nerede nasıl üretildiğini görmek isterseniz size alt kısımda bir kaç fotoğraf bırakıyorum o fotoğraflara bakıp vücudunuza aldığınız sözde ilaçların başınıza ne gibi sorunlar açacağına ben değil sizler karar vereceksiniz. İnsan hayatı bu kadar ucuz ve biz bu ürünleri tercih eden sporcular bu kadar bilinçsiz olmamalı.

1dep.jpg.ce7455b05f6447362a28b7e8eeb3fc99.jpg 2dep.jpg.f2bc493a1fcf753d9a85f90c84cf6e0c.jpg

3dep.thumb.jpg.7e0a83bf8573a51da573c366a44f67d2.jpg

Keyifli forumlar.

  • Beğen 13
  • Vayyyy!! 7

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


metinav    4.553

Çok doğru ve güzel bir açıklama olmuş.Tıbbın ilk kuralı "yararlı ol ve zarar verme" ilkesidir.Bir şey zarar veriyorsa hastalık üretiyorsa o gerçek bir tedavi olamaz.

Ne idüğü belirsiz ve hiç bir aşamasında standartları olmayan eğitimsiz kişilerin yaptığı şeyler, yarar değil zarar verme potansiyeline sahiptir.Eczane, sağlık sektörünün vaz geçilmez ve çeşitli standartlarla belirlenmiş temel bir parçasıdır.Doğru ve standartlara uygun ilacın satıldığı yer eczanedir.Her ülkede kendi kurumlarınca ruhsatlandırılmış ilaç satılan eczaneler vardır.Bu eczaneler ilaç üretim ruhsatı verilmiş firmalarca üretilen, her aşaması takip edilebilen sorgulanabilen ilaçları satarlar-satmak zorundalar.Bazı ülkelerde bu ruhsat konuları o kadar çok irdelenmiş ve yetersiz bulunmuş ki birden çok farklı standarda uygunluk şartları da aranmış ilacın satılabilmesi için.Mesela en bilineni amerikan ilaç dairesi "fda" dir.Amerikada satışa çıkacak, diğer ülkelerde ilaç vasfı almış ilaçlara bile ayriyeten inceleme ve üretim aşamalarını denetlemeden sattırmayan bir kurumdur.Bir benzeri avrupa da ve bir çok ülkede de var.Türkiyede üretilen bir avuç ilaç ancak abd piyasasında ruhsat alabilmiş ve satılabilmekte halihazırda.Bu konuda çok sert standartlar ve lisanlamalar var dünyada.En iyi ilaç, en iyi kalite ve en uygun fiyat politikası amaç olmalıdır tüketiciler için...

Dolayısıyla bu, ilaçlara duyulan güveni arttıran bir şey ve sağlığa etkileri konusunda olumlu/olumsuz geri dönüş yapılarak aksiyon alınmasını sağlayan, bir yapıyı meydana getiriyor.Bilime ve moderniteye inanan insanlar için eczane ilaçları aklın gereğidir.İlaç üretiminde yaşanan sorunlar ve standart dışı durumlar yok mu ? Var tabi ama bu o ülkenin denetleme kurumlarının düzgün çalışmamasından kaynaklanıyor.Ben onun için her zaman ithal ve büyük firmaların ilaçlarını tercih etmeyi öneriyorum.Yerli üretici ve onu denetleyen kurumlar maalesef düzgün çalışmayabiliyor.Söyle düşünmek lazım markalaşmış ve kalitesiyle standartlarıyla herkesin bildiği bir mersedes firması dandik parçalar kullanıp adını lekeler mi ? Ama yerli üretici ucuz etin yahnisi misali her tür kaptırma işi endişe etmeden yapabilir.Çünkü onun pazar müşterisinin eğitim seviyesi ortada ve onların tek beklentisi ucuz olması...Yine de her durumda üretim aşamaları kontrol edilebilen ve sağlık yönüyle güvenli olan ruhsatlı kurumlarca satılan eczane ilaçları her zaman tercih edilesidir.

Sağlıkla oynanmayacağını anlamak için hasta olmaya gerek yok...

  • Beğen 6
  • Vayyyy!! 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.532
agfitness, 5 dakika önce yazdı:

İşte bu, sonunda yıllardır hep bahsettiğimiz durumu @Loving gayet emektar bi şekilde özetledi, bu da umarım birilerinin kulağına küpe olabilir diyeceğim ama hayırlısı bakalım ;)

Sağlıklı sporlar...

Demek ki Eczane anapolonu istenilen verimi tam olarak veremeyebilirmiş,  hammadde farkları olabiliyormuş, oysaki siz tam tersini savunmuştunuz. Küpe olamadı maalesef :) 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
chahovery    9

E hocam küre başlıycam proviron bulamıyorum onu nasıl yapıcaz 3 aydır bekliyorum. Mecbur kalıyoruz bazı yerde, kürde olsam mecbur kullanıcam karaborsadan. Preglynde yok üstelik😕

tarihinde chahovery tarafından düzenlendi
  • Üzgün 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Pnshr
      Hocalarım selamlar.  
      Eczaneden alabileceğim yağ yakıcı ne önerirsiniz?
    • Yazan: shX648
      Merhabalar Uzun Süredir Merak ettiğim bir konu var
      test e. ile primobolan mu yoksa boldenon mu daha iyi kombin edilir günün sonunda fiyat kısmını göz önüne almadan sizden fikrinizi almak istiyorum bana kalırsa ikisinin de etkisi aynı ikisi de bulk ürünüdür e tabi hedefine göre değişir ben genel konuşuyorum ama biri neden insanlar için üretilmiş bir ilaç yerine at ilacı vurur kendine aklım bek almıyor bu arada çevremde boldenon ve primobolanı kombinleyen de gördüm biri bana bunun mantığını anlatabilir mi çünkü ben ilk duyduğum da hiçbişey anlamadım bu ilaçların özellikleri aynı e esterleri de aynı kombinleyince ekstradan ne gibi bi kazanım sunucak ki bana 
    • Yazan: koldanahmet
      Merhabalar peptidtürkiye ile ilk defa tanışıyorum. Sadece dünden beri birçok bilgi öğrenim. Yaklaşık 10 yıldır bu spor ile bir barışık bir ayrı takılıyoruz  
      Son 1.5 senedir aramız çok iyi olduğu için bende artık küre başlamaya karar verdim. Birçok video ve forumlardan edindiğim bilgilerle aşağıdaki gibi bir program çıkardım. Öncelikli amacım herkes gibi en az zarar ile çıkmak olacaktır.
      15 hafta kür , 7 hafta dinlenme, 15 hafta kür şeklinde 2 kere girmeyi düşünüyorum. Programda bir sıkıntı varmıdır ? Test ve pct ler için devlet hastahanesinde yapılabilir mi? eğer yapılamazsa özel sağlık sigortası yaptırıp (1yıllık) özelde yaptırmak mantıklı mıdır? (yaş 27) herkese çok teşekkür ederim şimdiden...

    • Yazan: taso
      iyi akşamlar yardımlarınız ve aydınlatıcı forum için
      > teşekkürler.geçen hafta başı volume marka testo prop
      > +masteron+hap winstrol definasyon küre ilk defa başladım haftada 3
      > gün kalça enjksyon hergünde 5 winstrol hap geçen cumadan itibaren
      > böbreklerimi hisetmeye ve arada elektrik çakması gibi birşeyler
      > olmaya başladı.hapları kestim.enjeksiyona devam edeyimi
      > korktum.kürlerde böbreklerin hissedilmesi veya ağrı
      > normalmidir?neyapayım? sizolsanız benım durumumda ne yaparsınız
      > sadece enjeksiyonlarlamı devamedeyim.2.sorumda eczane kürlerinde ki
      > sustanon benim gibi yeni kür yapanlarda 4 ester olduğu için bir
      > sinirlilik hali veya sinir atağı gibi birşey yaparmı( internette öyle yorumlar vardı ).eczane
      > kürleri ile ilgili yazınızı okudum çook güzel izah etmisin
      > benimde isteğim eczane kürü fakat biraz göbek ve yan yağları
      > eritmek ve testoya vucudumu alıştırmak istedim.bundan sonra biraz
      > araverip başka labrtuvr ürünü almadan direk eczne kürü yapsa
      > rimobolan susutanon hem böbrek ve iç organlarım hemde vucut
      > gelişimim açısından nasıl olur.eczane kürde böbrekler
      > etkileniyormu ilaçlrın doğası da bumu bilmiyorum.cevabınızı
      > merakla bekliyorum .teşekkürler.Taso.
    • Yazan: ThorinHardBody89
      Hayirli gunler arkadaslar spor ara vermistim 11 yildir yapiyordum ankarada baya bir eczaneye primabolon ve anapolon sordum imkansiz bulamadim sustanon vardi herhalde bazilarinda ankarada eczane varmi prima ve anapolon satan veya artik satilmiyormu tesekkurler

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×