Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ouzhannn

Ilk tren kürü

Önerilen İletiler

Witcher    94
Ouzhannn, 8 dakika önce yazdı:

Şuanki durum bu dostum

Abi kol ve omuz,göğüse göre biraz baskın kalmış sanki 

Bu göğüslerden çektiğimiz nedir be 

Göğüs eksikliği çekenler bu isyani anlayacak

• Beğen 2
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ouzhannn    150
Witcher, 3 dakika önce yazdı:

Abi kol ve omuz,göğüse göre biraz baskın kalmış sanki 

Bu göğüslerden çektiğimiz nedir be 

Göğüs eksikliği çekenler bu isyani anlayacak

Valla naparsan yapayım göğüs bi tık geride kaliyor artik genetiğim böyleymiş diyorum yinede çalıştırıyorum tabi fazlasiyla ☺️

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    150
hectordoyle, 5 dakika önce yazdı:

Abi formun çok iyi, kaç kg aldın şuana kadar

Valla kilo nedense hep sabit ama ölçülerde baya artış var en fazla 1 kilo almıştırım

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
Ouzhannn, 8 dakika önce yazdı:

Valla kilo nedense hep sabit ama ölçülerde baya artış var en fazla 1 kilo almıştırım

Yağ yakıp kas kazanıyorsun büyük ihtimal

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    150
hectordoyle, 11 dakika önce yazdı:

Yağ yakıp kas kazanıyorsun büyük ihtimal

Bende oyle düşünüyorum bakalim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.543

Güzel ilerlemişsin, kür sonu daha da iyi olacak belli ki.

Başarılar dilerim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    150
Rdm, 2 saat önce yazdı:

Güzel ilerlemişsin, kür sonu daha da iyi olacak belli ki.

Başarılar dilerim.

İnsallah tabi bende gözlerimde o ışıltıyla devam ediyorum merak icindeyim nasıl olacak diye ama büyüklüğüm korkutuyor cok büyüdüm gibi hissediyorum :D piskopat oldum her 3 gunde bi ölçüyorum :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    150
Witcher, 22 dakika önce yazdı:

resim

Daha önce uzaktan eğitim aldığım biriydi kardeşim eyvallah ☺️

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
Ouzhannn, 2 dakika önce yazdı:

iyi de burdaki gelişiminde de ilaç kullanmamış mıydın? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Witcher    94
Ouzhannn, 6 dakika önce yazdı:

Senin için sıkıntı yoksa tamamdır abi 

Ama sanki gerçekleri yazmamış gibi 😶

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    150
Witcher, 15 dakika önce yazdı:

Senin için sıkıntı yoksa tamamdır abi 

Ama sanki gerçekleri yazmamış gibi 😶

Ee herkes kendine ayri reklam yapıyor :) 

en azından kendi acimdan böyleleri sonrasında gercekten reklamla isi olmayıp işini yapan bir insan buldum oda onun sayesinde sayılır :)

tarihinde Ouzhannn tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ozgur511    38
Ouzhannn, 20.02.2022 - 17:37 yazdı:

Ee herkes kendine ayri reklam yapıyor :) 

en azından kendi acimdan böyleleri sonrasında gercekten reklamla isi olmayıp işini yapan bir insan buldum oda onun sayesinde sayılır :)

İlaçları kimden aldın piyasada kim güvenilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    150
Ozgur511, 8 saat önce yazdı:

İlaçları kimden aldın piyasada kim güvenilir 

İlac almak degilde full kur ici desteğimi burak hocamdan alıyorum gönül rahatlığıyla sol atta whatsap var ordanda ulaşabilirsin bilgi icin gerekli yönlendirme yapar sana 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    150
hectordoyle, 8 saat önce yazdı:

Beslenme genel olarak nasıl peki? Günde ne kadar kalori alıyorsun ve  kaç öğüne bölüyorsun?

Sabah 4 yumurtam yeşilliğim var zeytin

Geri kalan 500gr yakin tavuk-et-hindi

500gr karbonhidrat bol su bol yeşillik 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    150
hectordoyle, 32 dakika önce yazdı:

Hocam kür nasıl gidiyor güncel form nasıl

Hocam ilgin icin teşekkürler ederim cok 🙏🏽 Suan hala hicbir yan etki hissetmiyorum 8.ci haftadayim sadece dediğim gibi bir dumbell göğsüme oturmuş gibi ama pump halindeyim her an biraz nefeste sıkışma oluyor o kadar gelişimi uzun süre araliklarla atmayi planliyorum suanlik planim 10 haftaken 15 hafta tren enantat 5 haftada parabolon yapip 20 haftada bitirmek 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
Ouzhannn, 15 dakika önce yazdı:

Hocam ilgin icin teşekkürler ederim cok 🙏🏽 Suan hala hicbir yan etki hissetmiyorum 8.ci haftadayim sadece dediğim gibi bir dumbell göğsüme oturmuş gibi ama pump halindeyim her an biraz nefeste sıkışma oluyor o kadar gelişimi uzun süre araliklarla atmayi planliyorum suanlik planim 10 haftaken 15 hafta tren enantat 5 haftada parabolon yapip 20 haftada bitirmek 

Bu göğsüne dumbell oturma hissi ilk enjeksiyondan sonra mı ortaya çıktı? Ben de dün 0.5 ml tren enantat vurdum bugün gün boyunca dinlenme nabzım yüksekti ve gün içinde 5-6 defa rastgele bir şekilde ereksiyon oldum. 10-15 günden sonra nasıl yan etkiler çıkıcak bakalım, haftalık 250 mg tren e kullanıyorum ben de 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    150
hectordoyle, 1 dakika önce yazdı:

Bu göğsüne dumbell oturma hissi ilk enjeksiyondan sonra mı ortaya çıktı? Ben de dün 0.5 ml tren enantat vurdum bugün gün boyunca dinlenme nabzım yüksekti ve gün içinde 5-6 defa rastgele bir şekilde ereksiyon oldum. 10-15 günden sonra nasıl yan etkiler çıkıcak bakalım, haftalık 250 mg tren e kullanıyorum ben de 

Benim haftalik 400e denk geliyor kullanim ilk enjeksiyondan birgun sonra bi oturdu kalkmadı :) nabiz yüksek oluyor evet kimisine 3 kimine 4 haftada yan etki başlıyormuş kimi benim gibi hic görmüyor bakalim parabolon bi tik üstünde güçlümüs o yüzden denicem o napcak bakalim :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
Ouzhannn, Şimdi yazdı:

Benim haftalik 400e denk geliyor kullanim ilk enjeksiyondan birgun sonra bi oturdu kalkmadı :) nabiz yüksek oluyor evet kimisine 3 kimine 4 haftada yan etki başlıyormuş kimi benim gibi hic görmüyor bakalim parabolon bi tik üstünde güçlümüs o yüzden denicem o napcak bakalim :)

Parabolan bildiğim kadarıyla enantattan pek farklı değil. İkisi de uzun ester, parabolanın hammaddesi daha pahalı ve 1 ml başına az mg trenbolon var. onu da denemiş olursun belki ben de denerim kürü uzatmayı düşünürsem, umarım bundan sonra da güzel bir süreç geçirirsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ouzhannn    150
hectordoyle, Şimdi yazdı:

Parabolan bildiğim kadarıyla enantattan pek farklı değil. İkisi de uzun ester, parabolanın hammaddesi daha pahalı ve 1 ml başına az mg trenbolon var. onu da denemiş olursun belki ben de denerim kürü uzatmayı düşünürsem, umarım bundan sonra da güzel bir süreç geçirirsin 

İnsallah senin icinde öyle olur gelişim asaman icin bi paylasim ac sende merak ettim ilerleyisini görmek isterim :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
Ouzhannn, Şimdi yazdı:

İnsallah senin icinde öyle olur gelişim asaman icin bi paylasim ac sende merak ettim ilerleyisini görmek isterim :) 

Çok teşekkürler 🙏🏽 Önümüzdeki mayıs gibi trenbolon  kullanmaya devam edebilirsem (ciddi bir yan etki görmezsem) ve tatminkar bir sonuç elde edebilisem tabii ki ayrı bir başlık açar orda gelişimimi paylaşırım. Normalde küre şubatın ilk haftası başladım ancak ilk 3 haftam covidden dolayı çöp oldu, sonraki 3 hafta da only testo ile idman yapmaya devam ettim ve 6.haftadan itibaren küre tren ekledim. Amacım estetik bir görüntü, karbonhidratı 150-200 gr civarında tutup bu önümdeki 8 haftalık süreçte 6-7 kg vermeyi planlıyorum. Umarım güzel geçerde yaza güzel başlarız :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.425

Tren enanth bende ufak bi öksürük yaptı nefes konusunda biraz zorluyor evet onun dışında gece uyku düzenim bozuldu mahvoldu diyebilirim bazen birden sıcak basıyor vücudumu sarıyo @hectordoyle benim de tecrübelerim bunlar benim 3.hafta bakalım neler olucak kaçıncı haftada tam görüntü olarak verimi hissettin sen @Ouzhannn?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.