Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

AxtoR

İlk kür only testo

Önerilen İletiler

AxtoR    45

Yaşım 21. 6 yıllık aralıklı olarak geçmişim var hafif yağlı vucudum var. İlk kürümde only testo girmek istiyorum. Kafamda bir iki soru var. 10 hafta olacak

Sadece haftalık 500ml testo ile etki alırmıyım?

Boldenon eklemem illa gereklimi?

Bide pct olarak pregnly gereklimidir?

1 ay sonra kıbrısa gidecem gümrükte bi sıkıntı çıkar mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    976
Yaşım 21. 6 yıllık aralıklı olarak geçmişim var hafif yağlı vucudum var. İlk kürümde only testo girmek istiyorum. Kafamda bir iki soru var. 10 hafta olacak

Merhaba etki elbette alırsın ama only testo girmende ki maksat nedir sadece öncelikle onu soracağım ?

PCT pregnly elbette gerekli olacak. Gümrükte sıkıntı çok yüklü ilaç olmazsa sıkıntı olmaz saklarsın üstünde bir yerlere geçersin.

Boldenon eklersen hacime yönelik bir hareket olur kütleni arttırmak adına.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AxtoR    45
6 Yıl aralıklı ağırlık geçmişim var ne demek Allahını seversen yazları 3 aylıkçılardanmısın yoksa hamallık mı yaptın iyi açıkla

6 yıl aralıksız yaptım ama her yaz turizm lisesinde okuduğum için stajdan dolayı bırakmak zorunda kaldım. 15 yaşından beri yapıyorum yani bu sporu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AxtoR    45

Merhaba etki elbette alırsın ama only testo girmende ki maksat nedir sadece öncelikle onu soracağım ?

PCT pregnly elbette gerekli olacak. Gümrükte sıkıntı çok yüklü ilaç olmazsa sıkıntı olmaz saklarsın üstünde bir yerlere geçersin.

Boldenon eklersen hacime yönelik bir hareket olur kütleni arttırmak adına.

ilk kürde only testo yapmamdaki amaç vucudumun tepkisini ölçmek adına. Boldeyi 2. kürde girmek istiyorum. Mantıklı olur mu sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309
6 Yıl aralıklı ağırlık geçmişim var ne demek Allahını seversen yazları 3 aylıkçılardanmısın yoksa hamallık mı yaptın iyi açıkla

Hocam siz bu forumun eski ve deneyimli üyelerindensiniz haddime olmasa da yeni arkadaşlara daha iyimser yaklaşmamız lazım kanısındayım bazen bende çizgiden çıkıyorum çıkasım geliyor ama sonuçta bizde bu yollar dan geçtik acemiler daha öğrenecekleri çok şey var bizim onlara destek olmamız onları anlamamız lazım o yüzden böylesine keskin cümleler onları bu spora yaklaştırmaz uzaklaştırır kanısındayım.

Size gelince aramıza hoş geldiniz umarum bu platformdan çokça tecrübe edinir değerli hocalarımızın bilgilerinden istifade edersiniz. Evet ilk kür için olabilir neden olmasın belki dianabol eklenebilir + olarak yanına ilk 4 hafta için veya 3. Boldenon ekleyin diyemem her ilacı tanıya tanıya devam edin haa eklemeyin de diyemem ama bana soracak olursanız madem gücünüzü görmek istiyorsunuz yavaş yavaş tecrübe edine edine devam etmenizde skınca görmüyorum.

Benim önerin tetsoyu evet 250mg yapabilirsin ama yanına bir anabolik ekle ama bu boldenon olursa kür süresi iyice uzuyacak :roll: buda kürü tamamen uzatır ya tablet ekleyeceksinn yada kısa ester bir steroid bu kez ama kısa esterler genelde sert ilaçlar :?

o yüzden forumda artık klasik olmuş önerimi yapıyorum :kah

2 secenek var :roll:

1- 6-8 hafta testo p 250-300mg + günde 30-50mg t-bol :kas

2- 8-10 hafta testo e + günde 30-50mg t-bol ( 6 hafta olcak ) :crs

bence birincisi senin amaçlarına daha uygun :arrow:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.