-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: DexoN_LND
Lgd 4033 günlük 5 mg ve mk 677 günlük 15 mg olcak şekilde 8 haftalık kür yapıcam pct gerekmez diyolar ama olaki pct gerekti nasıl bir pct yapmamı önerirsiniz?
-
Yazan: Kosovturk
Merhabalar herkese,
Forumda yeni sayılırım ancak çok faydalı buldum yapandan uğraşandan Allah razı olsun arkadaşlar. 6 aylık kür geçmişim var bulk 3ay 3ayda definasyon masteron,testo propionat ve winstrol kullandım son iğnemi 8gün önce atıldım pct ye başlamak istiyorum.
Bugün kan ve hormon testlerimi sizinlede paylaşacağım yorumlarsanız memnun olurum.
@rastlantisal @GHOST @SPECTRE @Diver
-
Yazan: mamibolone
Merhaba arkadaşlar pct’min tam 1. Ayında kan testi verdim sonuçlarım bu şekilde yorumlarmısınız ?
-
Yazan: Anubis666
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürüm bitti fakat pregnyl kullanımını unuttum uzun zamandır kür yapmadığım için yardımcı olur musunuz?
klomen nolvadex pregnyl Olarak pct mi yapacağım?
Bazı arkadaşlar ovitrelleyi de öneriyor siz ne düşünüyorsunuz?
-
Yazan: Fkehlibar
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
ilk kür deneyimim 28 haftadır kürdeyim.
İlk 4 ay;
npp prop masteron (haftada 3,1’er ml) Sonraki 6 hafta;
tren acetate prop masteron (haftada 3,1’er ml) 15 gün ara verdim sadece prop ve masteron enjeksiyonu yaptım.
Devamın da 6 hafta;
tren acetate prop masteron (haftada 3,1’er ml) Şu an 10 gündür haftada 3 kez 0,5 ml prop ve masteron kullanıyorum.
SORULARIM:
Düşük doz testesteron enjeksiyonunu ne zaman kesmeliyim ? Pct sürecim nasıl olmalı ?
Şimdiden teşekkür ederim. 🙏
-