Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

tyson_fury

DECA-TEST KÜRÜ (ilk kür)

Önerilen İletiler

tyson_fury    0

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 2- 2,5 sendir VG çalışıyorum. Zaman zaman 3-4 aylık ara verdim. Lakin Ocak 2016 dan beri hiç ara vermedim. Gel gelelim artık doğal seviyemin sınırında hissediyorum kendimi. 2,5 sene önce 73 kilo ile başladığım VG de gün itivariyle 83 kiloya geldim. Aldığım kilo tamamen kas çünkü ektamorfik vücudum yani yağ yok vücudumda. Doğal olarak metabolizmam çok hızlı ufak bir idman yapsam bile ter içinde kala bir adamım. Bundan dolayı vücudum define görünüyor. Fakat sadece kas olduğum için çıplakken dikkat çeksemde tişört yada kazak giydiğim zaman kalıplı duramıyorum. Bunun önüne geçmek ve genetiğimin ötesine geçmek için tipik hacim kürü DECA-TEST-DBOL girmeye karar veridm. Bu hafta ilk iğneye başlıyorum.

Boy : 1,81 Kilo : 83 Küre başlangı. / Bitiş : Bakalım görecez :)

1-10 Hafta Deca 400mg (nanodrolone uzun ester, 200-200 haftada 2 kere )

1-12 Hafta Test Enanthate 500mg (250-250 haftada 2 kere)

1-4 Hafta Kick Start Dianabol (40mg günlük)

1-10 Hafta Proviron 25mg/gün

1-10 Hafta Arimidex (3 günde 1 yarım) -- Bu kullanımdan çok emin deilim. Arimidex vücuttan su atacağı için anabolikliği gelişimi etkilemesinden korkuorm. Jinekomastiye göğüs ucu kaşıntısına göre bu kullaımı değerlendireceğim.

Kür SOnu PCT: Nolvadex,Klomen, Pregnyl düşünüyorum. Dozajlar kür sonu vücudumun durumuna göre belirleyeceğim.

Takviyeler :

-Sabah - İdman öncesi 1 er paket Animal PAck

-Sabah Kahvaltı sonrası Gainer

-İdman öncesi Sıvı Amino ve Grande 50 Calibre

-İdman sonrası CFM Whey içine 1 çay kaşığı Glutamin

-Yatmadan önce Casein

-Milkthistle ve Enginar Özü Tablet karaciğer koruyucu

-NAC 600 Karaciğer koruyucu

Beslenme ve idman tekniklerine girmiyorum.Bunları 2,5 senelik bir sporcunun bilgisi dahilinde yapacağı beslenme ve idman tipi olarak düşünün. Yani o konuda bir sıkıntı yok.

Gelişmeleri buradan paylaşıcam hep beraber göreceğiz. Tabi yorumlarınızı katkılarınızıda beklerim.

Not: Bu kür böyle başlayacak ama ilerleyen dönemlerinde Boldenon'da eklenebilir. Şu an için karar vermedim. Boldenonun dahil olup olmamasına. Daha vakit olduğu için kür içindeki gelişime göre karar vereceğim.

Not 2: Kullandığım ürünlerin tamamı Optimum Pharmadır. marka ile ilgilide görüşlerinizi alabilirim.

Salıcakla kalın...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bay-T    4.345

Son 1,2 yıldır forumda ilk defa ilk kürüne bu kadar destekli, anlamlı hazırlanmış birini görüyorum tebrik ederim sizi çok bilincinde gibi duruyorsunuz.

Ben her yazınısı noktasına virgülüne kadar keyifle okudum yeni kürüüz de başarılar sadece bir noktada bir şeyin üstünden geçmek isterim.

1 yılda 10 kg kadar aldığınız ve bunun saf kas kütlesi olduğunu iddiaa etmişsiniz bu demek oluyor ki vücudunuz 1 yılda 10 kg et hacmini arttırdı ?

Bence bu kısmı tekrar tekrar gözden geçirin derim kemik hacminizi ? yağ hacmizi ? sıvı hacminizi ? bunların hepsini testlere dayalı ölçtürüp 1 yıl önesi

ve sonrası tekrar ölçtürüp böyle bir şey dediyseniz haklısınız ama ben 20 yılın üzerinde bu spora hayatımı adadım diyebilirim hiç 10 kg saf kas kütlesi

hemde doğal kazanan görmedim. Olamaz mı ? olabiliyor muş demek ki siz böyle dediğinize göre.

Ve mümkünse 1 yıllık o 10 kg saf kütlesi kazanmamış ve kazandıktan sonraki halinizi yüzünüzün olması rahatsız ederse yüz olmadan da paylaşabilirsiniz.

Burada paylaşırsanız harika olur bende çok merak ettim çünkü.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tyson_fury    0

Hocam 1 yılda 10 kgden bahsetmedim. Sanırım yanlış okudunuz 2,5 yıl önce demiştim. 10 kg için 2,5-3 yıl arası standartlara yeterli bir süredir. Vg ye ilk başladığınızda vücut sımırının altında olduğu için hızlı bir gelişim gösteriyor bildiğiniz üzere. Bende 2,5-3 yıl arasında 10 kg alarak bu sınıra ulaştığımı düşünüyorum. Bu 2,5 yıl benim için çok sıkı bi 2,5 yıldı tabiiki. Sürekli idman yaptım haftada 5 gün. Tam bir fitness bağımlısı gibi yaptım ki bugün kendime bakıormki fitness bağımlısı bir insanım kabullendim. Şimdide sınırı aşmak için küre giriorm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Bay-T bahsettiğiniz 10kg kas aldım lafına takıldı 10kg almanız cok normal 3 yılda hatta az bile bence ama bu 10kg sırf kas aldım diyemezsiniz bu imkansızdır kas aldığınız zaman vucudunuzdakı sudan tutunda vucut hucrelerine kadar o sizin 10kg kas aldıgınızda 20kgdan fazla bi kütle alıcaksınız demektir buda gidip ölçümlerinizi yaptırmadanda gelip burda bu sekılde bahsetmek hic doğru değil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.345
Hocam 1 yılda 10 kgden bahsetmedim. Sanırım yanlış okudunuz 2,5 yıl önce demiştim. 10 kg için 2,5-3 yıl arası standartlara yeterli bir süredir. Vg ye ilk başladığınızda vücut sımırının altında olduğu için hızlı bir gelişim gösteriyor bildiğiniz üzere. Bende 2,5-3 yıl arasında 10 kg alarak bu sınıra ulaştığımı düşünüyorum. Bu 2,5 yıl benim için çok sıkı bi 2,5 yıldı tabiiki. Sürekli idman yaptım haftada 5 gün. Tam bir fitness bağımlısı gibi yaptım ki bugün kendime bakıormki fitness bağımlısı bir insanım kabullendim. Şimdide sınırı aşmak için küre giriorm.

Sizi kırmadan nasıl yazabilirim diye düşündüm ilk mesajım da da bu bilgisizliğinizden kaynaklanıyor yada benim kendimi iyi ifade edememden diyelim suç bende olsun sorun değil. 1 yıl 2 hatta 5 yılda benden olsun 10 kg saf kas kütlesi ????????????????????????????????????? Siz bunu kanıtlayın ben bugün forum üyeliğimi sizden özür dileyip kapatacağım söz veriyorum :? Sizin bu sürede kemik hacminiz yağ hacminiz kütle hacminiz hepsi artıyor verdiğiniz bu ağırlık birimi onların tepkimesidir. Bu konuda lütfen daha dikkatli olun derim ukalalık olarak da algılamayın lütfen kendimce mütevazi biriyimdir forumdaki diğer mesajlarımı da inceleyin dilerseniz kırıcı olduysam da kusura bakmayın ama 2,3 bilemediniz 5 yıllık tecrübeniz ile 20 küsür yıllık tecrübemi çöpe atmanız üzdü beni :sout

Güzel özetlemişsiniz teşekkürler. :sig

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tyson_fury    0

İğne olduktan sonra çok ağrı yapıyor. Susam yağı yada e vitamini tavsiyeleri var forumlarda. Bilgisii olan arkadaşlar dağılma kolaylığı ve ağrı için bu iki çözüme yönelik yada başka bi yöntem biliyorlarsa yorumlarını paylaşabilirler mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.476
İğne olduktan sonra çok ağrı yapıyor. Susam yağı yada e vitamini tavsiyeleri var forumlarda. Bilgisii olan arkadaşlar dağılma kolaylığı ve ağrı için bu iki çözüme yönelik yada başka bi yöntem biliyorlarsa yorumlarını paylaşabilirler mi ?

Onu her daim yapacaktır fakat bu durumu yarılamak için vurduktan sonra bölgeyi ovalamayın genelde bu ççok yapılır.

Ve mümkünse buz pedleri var onlardan alın vurulacak bölgeye lokal olarak uygulayın 60 saniye kadar sonra ilacı vurdurun.

Böylelikle bu durumu yarılamış hatta bazı bazı sıfırlamaya yaklaşmış olursunuz.

Keyifli forumlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Square    4

Kür gayet güzel bende 16 hafta yapmayı düşünüyorum böyle bi kür 2,5 senede 10 kg kas gayet normal zaten steroid kullanmayan bi insan 10 haftada maximum 2kg kas geliştirir steroid kullanan ise 6 kg civarı optimum pharma bence alma piyasada çok sahtesi olduğu haberlerini okumuştum genede sen bilirsin barkod onaylı ürünler al doğrulama kodlu bvs o konuda güzel

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

10haftada 6kg kas mı?

Umarım yanlış okumusumdur o yazdığın cümleleri natural biride 10haftada 2kg kas yapar ha ???

Sen niye yapmadın o zaman 1yılda kaç hafta var biliyomusun senın dediğin şeye göre 1yılda ilaçla 30kg kas yaparsjn demeye getiriyosun öyle birşey imkansız 2kg saf kas olmasıda imkansız kası gram gram alırsın kg olarak değil 1yılda 2kg kas desen o olabilir derdim daha önce spor geçmisi olmayan ve cok iyi beslenip iyi idman atıp ustune ilac alan bi sporcu ıcın neden olmasın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tyson_fury    0
Kür gayet güzel bende 16 hafta yapmayı düşünüyorum böyle bi kür 2,5 senede 10 kg kas gayet normal zaten steroid kullanmayan bi insan 10 haftada maximum 2kg kas geliştirir steroid kullanan ise 6 kg civarı optimum pharma bence alma piyasada çok sahtesi olduğu haberlerini okumuştum genede sen bilirsin barkod onaylı ürünler al doğrulama kodlu bvs o konuda güzel

Hocam Optimum Pharma için baya eski bi hocadan aldım. Bir kaç referansı var hocanın birde çalıştığı spor salonuna gidip elden teslim aldım. Keza oturduğu yeride biliyorum evi bana yakın. Böyle bi durumda kazık atacağını sanmıyorum. Lakin yinede belli olmaz. Zaten 3. haftada hissedilen etkiden ilacın orjinalliği anlaşılıyor. Kendi ayağına tüfekle sıkmaz heralde adam diye düşünüorm :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tyson_fury    0

KÜrde şu an yaşadığım en büyük sorunlardan biri iştah sorunu. Kendimi yeteri kadar çok miktarda yemek yiyecek kadar aç hissetmiorum. En kötüsüde tabi sigaram var. Sigara iştahımı acayip tıkıyo. Bırakamadım maalesef kür dönemi bırakırım diye hesapladıysamda. Tabi 2 hafta içinde bırakmaya çalışacağım.

Size sorum Deca - test gelişimin yanı sıra Boldenon gibi iştah açıcı olan bir steroidmidir ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Square    4

iştah konusu bence pskolojik yeme düzenini ufak ufak değiştirmen lazım çok arkadaşım var kilo alamıyorum falan diyo e sen yemek yemiyosunki kilo alasın ? kilo alamıyorum yada zayıflıyamıyorum diye bişi yoktur . sen yüksek kalori alırsan zaten hacim yaparsın zorla ye miden büyümesi lazım alışırsın zamanla valla boldenon kullandım ben ama öyle iştah açmadı extra zaten ben su içsemde yaradığı için hacim sorunum olmadı ama boldenon iştah açıyo diyolar bence beslenmeni kendin düzeltmeyi dene deca iştah açsada açmasada sen büyümek isiyosan yemek yemen lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tyson_fury    0

Evet haklı olabilirsin. Bu arada bu hafta ikinci iğneleri oldum geçen haftaki gibi felç durumu yok. Sanırım kalça alıştı duruma. Şu an danabolün hafif etkisini hissediorm diyebilirim. Ama tabi daha deca vurmadı. 2 haftası daha var sanırım decanın vurmaya başlaması için. Yakında öncesi sonrası fotoda paylaşacağım. Önce bi decanın hacmini göreyimde öyle daha iyi olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tyson_fury    0

Proviron sorunu : Kürde beni en çok zorlayan ilaç maalesef provironun yaptığı eriksiyon, aşırı sertleşme , aşırı libido ve libido yüksekliğine bağlı gereksiz duygusallık romantiklik durumu :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.345
Proviron sorunu : Kürde beni en çok zorlayan ilaç maalesef provironun yaptığı eriksiyon, aşırı sertleşme , aşırı libido ve libido yüksekliğine bağlı gereksiz duygusallık romantiklik durumu :)

Provion yapar öyle şeyler :lol::lol::lol:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tyson_fury    0

Danaboldan dolayı sanırım 2 gündür kolumda çıban gibi bi sivilce çıktı. Tam sivilcede deil ucu kırmızı yağ bezesi gibi. Karaciğer üzerinde oluşturduğu baskıdan dolayı bunlar normalmidir? İacı kesince geçermi? Normaldir deyip ilaca devammı etmeliyim ? El yardım :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tyson_fury    0
Proviron alıp cinsel ilişkiden 4-5 gün önce kullansak libido konusunda fayda görürymüyüz

2 gün önce 25mg günde 1 tablet olarak olarak kullanırsanız libidoda ciddi artış ve eriksiyonda ciddi sertlik görürsünüz. Hatta aynı günün sabah dahi kullansanız etki görürsünüz. provironun etki süresi 3-5 saat içerisinde ortaya çıkıyor. Fakat proviron kullandığınız zaman etkisi akşam yaşanan cinsel ilişkiden sonra ertesi gün eriksiyon ve sertlik sıkıntılarının devam etmesi olarakta kendini gösteriyor. Tabi provironun prostat ve testisler üzerinde kanserojen etkileri var. Yani abartmamak gerekir. Ben kürde olmasam sadece cinsellik için proviron kullanmam. Provironla aşırı sertleşmeye alışan penis ileride provironsuz eskisinde daha kötü bir sertleşme yapacaktır. Buda sizin sürekli ilaca bağımlı olmanıza neden olacaktır. Ek olarak proviron kan basıncını yükselteler kardiyovasküler sisteminizde yırtılmaya yol açabilir. Sağlıklı bir vasculer sisteminiz kalbiniz yok ise proviron farklı beklemediğiniz problemlere yol açabilir benden söylemesi. Hedefleriniz yoksa sadece cinselliği renklendirmek amaçlı başka çözümler deneyiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.