Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mhmt22

Aviva gh

Önerilen İletiler

mhmt22    79

Arkadaşlar aranızda aviva gh kullanan oldu mu yada çevresinde yorumlarınızı bekliyorum birde şu 72 iu humatrope 350-400 TL satanlar için ne düşünüyor sunuz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ZYZZ    47
Arkadaşlar aranızda aviva gh kullanan oldu mu yada çevresinde yorumlarınızı bekliyorum birde şu 72 iu humatrope 350-400 TL satanlar için ne düşünüyor sunuz ?

Hocam 2 ürünüde kullanmadım Aviva ilk defa sizden duydum :gey

pfizer genotropin , jintropin , hydrotropine kullandım.

Pfizer aldığım etki %45 (acemilik dönemim di yoksa param olsa tek tercih edeceğim marka )

hydrotropine aldığım etki %60 ( yeni yeni bir şeyleri öğrendiğim dönemdi )

jintropin aldığım etki %85 ( kendi kendimin hocası diyetisyeni doktoru olduğum dönemlerdi )

Yani hem bütçe hem etki olarak kesinlikle jintropin tavsiye ederim ama piyasada yok diye biliyorum çin eczane ürünüdür aynı zamanda.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

Humatrope gerçekten çok güzel 72 iu 650 TL ye alıyorum bakıyorum adamlar 350-400 TL yazıyor faceden kararsız kaldım fazladan para vermeye lim boşuna aviva bende kullanmadım gordum fiyatları da uygun biraz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    47
Humatrope gerçekten çok güzel 72 iu 650 TL ye alıyorum bakıyorum adamlar 350-400 TL yazıyor faceden kararsız kaldım fazladan para vermeye lim boşuna aviva bende kullanmadım gordum fiyatları da uygun biraz

Humatrope 400 mü ? 72 iu için mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

Evet Facebook kullanmıyorum salona gelen öğrencim gösterdi 72 iu 350-400 toplu alımlar da uygun fiyat yapılır yazmışlar insanın kafasında soru işareti oluyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    47
Evet Facebook kullanmıyorum salona gelen öğrencim gösterdi 72 iu 350-400 toplu alımlar da uygun fiyat yapılır yazmışlar insanın kafasında soru işareti oluyor

Hocam Türkiye de her şeye 1000 kere bakıp 1 kere almayı tercih ettim hep ve güvendiğim yerlerde bile anormalikler oldu ucuz etin yahnisi yenmez derler atalarımız yinede karar sizin. :roll: Alır kullanırsanız bu ürünü lütfen sonuçlarını yazınız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Bende bahsettiğiniz gibi gördum fiyatları ona bakılırsa humtrope 72iu için 1000tl istiyende var toplu alımlarda 350diyende bence bu ürün gercek olabilir ve adama maliyeti 250tlse adam 100tane satıp sürümden kazanıyodur buda bi bakıs açısı bence 1 tane alıp fayda gorürse devam edilmesi gerekir derdim ama gh gini uzun vadede sonuclarını gösteren birşey olunca anlasılması cok guc ama ben yinede aviva yerine humtrope kullanmayı secerdım ve en son internet sayfası olan baya iyi bir steroid sayfasıyla maillestim sağolsunlar satıs yapmaktan ziyade cok yardımcı oldular 72iu humatrope için 550tl dediler toplu alımda 500e indirdiler baska sitelerde 350e buldugumu söylediğimde haklısınız olabilir ama bazıları 36iu olan humatrope u kutusunu değiştirerek satıyor dedi

Ucuz diye aldıgımız ürün belkide 36iu olanıdır ben bu sekılde dusunuyorum eğer kullanan ve aldıgı fiyatları yazarsa herkes faydalanır en azından urunun piyasası ne öğrenilmis olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

Benim aldığım fiyat Eczane de çalışan öğrencim den 650 TL eczane fiyatı 1000tl 350 TL gibi bir rakama görünce şaşırdım biraz dediğin gibi de olabilir 36 iu dediğine katılıyorum bin kere bakacaksın bir kere alacak sın...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Öyle ama gidipte 350tllik ürüne 650tl verilmez eğer 36iu olsa bile 50tllik bi zarara ugramıs olucaksınız ama eğer doğruysada 72iu o fiyata satıyosada belki kürlerinize 8iu yada 1yıl kullanıcaksınız bu gh eğer aviva falan kullanırsanız yada bu arkadastan alırsanız bilgi almak isterim bende bu urunlerden kullanıcam kurumde bu fiyatlara olursa gh kullanımını baya bi uzatırım kür dönemleri 4 iu alıp off sezonda 2iu ile aralıksız kullanabilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    47
Alacağımı sanmıyorum eğer alır kullanırsam sizinle paylaşırım tabiki aviva 40 iu 140tl istiyormuş satıcı

140 satıyorsa 50,60 e alıyordur onu. :dus:dus

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Kigtropinde bana kalırsa cok ucuz ama hicbiri gercek değil şu sıralar 100iu fiyatı 200tl heryerde bu sekılde olsaydı insanlar protein tozu yerine gh kullanırlardı hatta ara vermeden yıllarca kullanabilirlerdi bu urunu yoksa millet 5-6aylık gh kürüne 5-6milyar niye versin ama eğer bu ürünlerin fiyatları ucuzsa fazla para vermeyede gerek yok mesela gold whey satış fiyatı heryerde 240tl ben 200e satın alıyorum devamlı müşterilerine dahada indirim yapıyor bu insanların satışına baglı bi durum bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Eğer ürünlerde barkod varsa hicbir sorun olmazmış hepsi depolardan alınan urunler oldugu icin barkkd sisteminden urunler kontrol edilebilir bu forumda bi eczacı arkadas vardı urunlerin gercek olup olmadıgını kontrol edebilir diye dusunuyorum en kötü 72 iu değil 36iu kutularda gelir ama onuda nasıl bulucaklar eczane urunu sonucta

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ilk kez duydum.GH ta orjinalik testi şu şekilde yapılır.Bir özel labda gh seviyeni ölçtürmek için kan verirsin.Tuvalete gider 4-5 iu gh vurur ve 20 dk bekleyip tekrar kan verirsin gh ölçümü için.Bu şekilde 60-100 tl ye orjinallik konusunu öğrenebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Gurbuz daha önceden böyle bir test yaptırdın mı birde gh konusunda

Genotropin 36iu 350tl

Humatrope 72iu 350tl istiyorlar bu fiyatlara ne diyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hasan78    9

biraz eski bir konu ustatlar beya zaman gecmiş ama bilgilendirilmek amacıyla yazıyorum ben kullanıyorum şuanda bile kullanıyorum cok buyuk etkisi yok yüzde 20 kadar bişi kürden cıktığım için dinlenmede bastım ama memnun deilim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
labslabs    77

36 iu kazıyıp 72iu  yazıyorlar dikkat edin ,  72 iu humatrope 550tlden aşşağı olması imkansıza yakın şu aralar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.