Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Yusakerimsarac

Oxandrolone ve turinabol

Önerilen İletiler



Askabar    1.091
Yusakerimsarac, 4 dakika önce yazdı:

Oxandrolone ve turinabol nasıl bir etki ve baskılama bırakır ?

orjinal oxandrolon bulmak biraz zor ama buldun sayarak konuşuyorum. bunları testosuz kullanmayı önermem. birde turinabol su tutar bulk için iyi oxan. genelde definisyonda daha iyi aynı anda kullanmak bence pek mantıklı değil.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Alexturnedme
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bulk kürü yapacağım mk 677'nın yanına...
      Sizce:
      Rad140 Oxandrolone Bu iki üründen hangisini eklemeliyim?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: voSaydin
      herkese selamlar benim sorum şu
      bütçem hazır sayılır kürüm testosterone+boldenone olucak ancak yanına büyük ihtimalle oxandrolone ekleyeceğim. maliyetleri hemen hemn aynı ama bütçem ikisine birden yetecek durumda değil.
      176 84kg yum bulk yapacağım kür boyunca biraz da yağlıyım. sizin tercihiniz ne olurdu? bana ne önerirsiniz?
      testo bolde rimo mu testo bolde ox mu? 
    • Yazan: Loving
      Tablet içersinde en iyi ilaçtır. Oxandrolone vücuda skleroz gösteren kütle ve kas kazanmanızda size yardımcı olucak bir steroid tir. Oxandrolone yan etkileri yok denecek kadar azdır. Oxandrolone, vücudun kendi normal hormon üretimini durdurmaz. Ayrıca tansiyonla ilgili komplikasyonlara da yol açmaz. Kreatin ve fosfat sentezini desteklemesi sebebiyle Kullanıcının fiziksel görünümü üzerinde çok net bir sertleşme ve kuvvet artışı etkisi görülecektir. Vücutculara Kas kazandırırken aynı zamanda iştah kestiğinden yağ yakımındada yardımcı olucaktır. Diyet döneminde vücuda enerji verir. Şişirme ve diyet dönemlerinde sorunsuz kullanabilirsiniz. Östorojene dönüşmediği için kaslarda su toplamaz bu özelliği sayesindede ilacı bıraktıktan sonra oxandrolone sayesinde edindiğiniz kas kütlenizde motivasyon çökertici bir kayıp olmaz. Güreşçiler ve diğer sporcular tarafındanda kullanılır. Bu nedenle bu ilaç tablet steroidlerin içinde en pahalısıdır. Kullanımı: Bu günlük 30-50 mg arası 3 ila 5 tablet olarak genellikle 4 ila 6 hafta içinde kullanılabilir.
      Kombine: Oxandrolone, günde 10-20mg Halotestin veya 120-140mcg Clenbuterol ile birlikte kullanılabilir. Oxandrolon alınacak diğer steroidlerin etkisinide arttırır. Deca, Dianabol ve Testosteronlar ile birlikte kürlerde hacim almak için kullanılır. Combine olabildiği birçok ilaç vardır. Testestorone nun tüm veryasyonları ile kombine edilebilir. Özellikle primobolan ile en iyi efektif sonuçları verir. Her gün 30mg Oxandrolone ile Winstrol, Parabolan, Masteron, Primobolan ve Testosteron Propionat başta olmak üzere diğer setoidlerlede kombine edilebilir.
      Yan Etkileri: Nadiren bazılarında solunum güçlüğü, akne, libido değişiklikleri, adet düzensizlikleri ve iştah kaybı, depresyon, koyu renkli idrar, kas krampları, bulantı, ve ruh hali değişiklikleri hafif kaşıntı oldugu görülmüştür.
    • Yazan: KHamzaev22
      Herkese merhabalar,
      7 hafta boyunca 20mg turinabol kullanmayı düşünüyorum. Yanında günlük 25mg proviron eklemeyi de düşünüyorum. Ancak emin olamadım (libido vs), kürümde testosteron olmayacak, amacım genel olarak hız, dayanıklılık, kondisyon ve güç kazanmak. Eğer testosteron bu düşük dozlu Turinabolda şart ise Metiltestosteron (verimliliği çöp.) eklemeyi düşünüyorum, eve maalesef iğne sokamam aile evindeyim. 21 Yaşındayım. Dozajlar ve ilaç çeşitliliği az olabilir dediğim gibi amacım genel atletizm, kuvvet dayanıklılık patlayıcılık kazanmak. Güreşçiyim.
      Eğer yeterince kondisyondan verim alamazsam Cardarine eklemeyi de düşünüyorum.
      Kilom 80 yaşım 21 yağ oranım %9-%12
    • Yazan: ed4wert4
      Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
      Bireysel özellikler:
      2 yıldır vücut geliştirme 21 yaşındayım 1.80 cm boyundayım 69 kiloyum Özellikle son 1 yıldır kasıtlı olarak vücut ağırlığımı düşürdüm 1 sene önce yaklaşık 75-80 kilo arasındaydım bunu yaparken tabi ki kaldırdığım ağırlıklar da düştü fakat çakılmadı yalnızca 1-2 kademe düştü, vücudu ne kadar büyümeye aç bırakırsan bulktan o kadar çok verim alınacağını daha önce tecrübe etmiş biriyim ve ilk kürüme geçtiğimiz pazartesi itibariyle başladım dostlar.
      15.07.2024 Kür içeriğim;
      10 hafta haftalık:
      250mg testosterone enanthate (Pazartesi-Cuma şeklinde 0.5ml yani 125mg-125mg vurum)
      İlk 6 hafta only testo gideceğim kürün son 4 haftası günde 30mg Oxandrolone ekleyeceğim bunu yapmamın sebebi Testosteronendan en çok verim alacağım haftaları Oxandrolone ile şenlendirmek, PCT dönemi için ise clenbuterol temin ettim kas kaybını azaltmak için.
      Ne düşünüyorsunuz bu kür hakkında değerli yorumlarınızı okumak isterim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×