-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Psikolojik pskiyatrik ilaçlar ve anabolizanlar
Oluşturan:
Clockwork-orange, in Öneri - İstek - Şikayet
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: muhammedberk
Herkese merhaba,
3 hafta boyunca 500 mg testosterone enanthate ve 1,5 hafta boyunca dianabol 40 mg kullandım yağ oranımın fazla olduğunu düşünmeye başladım bu yüzden danabolü kesip testoyuda 250 mg'a indirdim sizce bu sıkıntı yaratır mı ne yapmalıyım?
-
Yazan: Draqul Org
Merhabalar nasılsınız?
Bildiğiniz kan testi gerektirmeyen veya istiyorsada sadece 1 kere bittikten sonra kan testi gerektiren ilaçlar var mı? Mesela sarm kullanırken kullanmadan önce test vermedim bitince 1 kere vercem testi. Bunu demek istiyorum. Teşekkürler şimdiden 🙏🏻
-
Yazan: damdeok
Haftalık 500 mg only testo (iran) kulanıyordum ancak çalışmadığını düşündüğüm için bu hafta overdose marka testo enantat aldım. sonra yeni ilaca geçmeden bi kan testi vereyim dedim sizce iran testo enantat çalışmış mı?
Bu arada en son vurumu 2.5 hafta yapmıştım ilacın kanda kalma süresini falan bilmedigim icin buraya soruyorum geç test verdiğim için anlaşılır mı bilmiyorum.ve son olarak testimi yorumlarsanız sevinirim bu kırmızı olanların bi zararı var mı vb.
İyi forumlar arkadaslar simdiden tesekkur ederim.
-
Yazan: battlejesus
Merhaba arkadaşlar,
Az önce kalçadan 1ml evigenle testo prop 1ml karıştırıp 5lik enjektörle enjekte ettim fakat enjektörü çekerken etrafında kan olduğunu fark ettim ve normalden biraz uzun sürdü acısı.
Damara enjekte etmiş olabilir miyim ? Kanama kontrolü yaptım ayrıca damara enjekte edilirse hemen anında bayıltır mı vücut nasıl gibi bi tepki gösterir ? -
Yazan: damdeok
Merhaba arkadaşlar,
Bi süre yurtdışında olacağım ve şuan bana testesteron enantat lazım bu sürede Prag ve Budapeşte'de bulunacağım.
Bu şehirlerde reçetesiz bi şekilde eczaneden alabilir miyim? Nasıl temin edebilirim? Türkiye'de orijinal ürün bulmak zor olduğu için gitmişken getireyim diyorum daha önce getiren veya bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
-