Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

Hakanc09    0

Sevgili hocalarım merhaba,

peptit kullanmaya karar verdim hatta temin ettim. Yalnız bir arkadaşım testosteronsuz peptitin çalışmayacağını söyledi. Ben ilk defa duydum tecrübelilerden sağlıklı bilgi almak istedim. Yan etki anlamında testosteronsuz peptit küründe neler yaşayabilirim yada yaşamam. Vaktini ayıranlar için şimdiden teşekkür ederim. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: ardamustafa
      Arkadaşlar selam bugün elime 2 ilaçta ulaştı, toz olarak duruyor şuan karışım yapmadım nerede saklamam gerekli şimdiden sağolun
    • Yazan: metinkarayagci0
      Merhaba arkadaslar. Cjc 1295 DAC gibi Uzun ester olarak hangi peptidler var. haftada 1 enjeksiyon yapilmasi yeterli olacak hangi peptidleri biliyosunuz. Ve bulk icin hangi uzun esterli peptidleri kombineleyebilirim. Ne kadar arastirsamda pek bisey bulamadim. Yardimci olursaniz sevinirim.🙏 @metinav
    • Yazan: emreg
      Abilerim kardeşlerim selamlar,
      Forumu çok eskiden beri takip ederim, kayıt olup bir şeyler karalamak yeni nasip oldu. Yeni kür planlamam için değerli fikirlerinizi almak istedim.
      Kendimden özetle bahsetmem gerekirse yaşım 23, şuan için 68 kiloyum, boyum 174. Şöyle ki 5 senelik bir bodybuilding geçmişim oldu daha genç yaşlarımda.15 yaşımdan 20 yaşıma kadar salonda yatıp kalktım diyebilirim, övünmek gibi anlaşılmasın lütfen ama iyi çalışırım, öğün kaçırmam ve kafama koyduğumu yaparım. Çeşitli kürler yaptım. Testo, bolde, deca, danabol ve düşük dozlarda tren kullanımım oldu. Çok araştırıp okumayı severim, bundan sebep kürlerimi hasarsız atlattım diyebilirim. 19 yaşımda pick yaptığım zamanda 95-96 kilolara kadar çıktım, 46 47cm kol ölçüm vardı, tabii ki vücudumda yağ ve su vardı, define ölçülerim değildi bunlar ama fazlasıyla iri ve güçlüydüm. 19 yaşımda 180kg deadlift ile set yapardım  
      3 seneye yakındır idman yapamıyorum. Bazı problemlerden dolayı iyice dağıldım, yoğun ve uzun süren alkol kullanımım oldu, 58 kilolara kadar düştüm bu sene başında, düzensiz beslenme ve mide problemleri de bunu takip etti.
      2 haftadır tekrardan idmanlarıma başladım, alkolü hayatımdan çıkardım ve bütün kötü alışkanlıkları da bıraktım, buna kola bile dahil  Tekrardan eski düzenime dönüyorum diyebilirim. Beslenme ve idman düzenim oturuyor. Bir kür yaparak hızlı bir toparlanma yaşamak istiyorum önümüzdeki ay.
       
      KÜR PLANIM : 
      500 test e - 400 bolde // 16 hafta
      GHRP2 - 500mcg // 4. haftada eklemeyi planlıyorum, 16. haftaya kadar.
      Danabol eklemek istemedim bu kürüme, yağ oranım hazır düşükken daha temiz büyümek planım. Yerine kür başına winstrol eklemem mantıklı olur mu?
       
      Küre girmeden önce tam tahlil yaptıracağım. Özellikle kontrol etmem gereken değerler nelerdir?
      Ayrıca ilk peptit kullanımım olacak. Araştırdığıma göre uzun süre kullanımında GHRP2 problem yaşatmıyor fakat daha efektif kullanabilmem için tavsiyeleriniz olur ise seve seve dinlerim:) 
      Destekleriniz için herkese şimdiden teşekkür ediyorum, iyi sporlar dilerim
       
    • Yazan: Arnoldswazz
      Arkadaşlar ben kürün 5. Haftasındayım başıma çok şey geldi labaratuvar ilaçları hakkında öncekileride görebilirsiniz ilk enejksiyon sonrası herpes virüsü çıkmaya başladı genital bölgede labaratuvar ilaçları çok kötü koşullarda saklanıyor galiba ilaç kullanıyorum geçiyor 1 hafta sonra tekrar bunu daha önce yaşayan oldumu bende hayatım boyunca böyle bişey hiç çıkmamıştı enjeksiyon sonrası oldu buda ve geçmiyor tamamen bitiyor 1 hafta sonra tekrar çıkıyor demekki HIV bile koysalar kapabiliriz tehlikenin farkında mısınız hepatit b gibi herpes de bi virüs sonuçta
    • Yazan: celil00009
      Merhabalar, bacağımda femur kemik içi dizden bele kadar platin boru var,tornavidaları değişicek 2ay içinde %90ihtimalle, kür konusu deneyimim yok denebilir, agalar  kafayı sıyırcam geçen sene araba çarptı şimdi yürümeye başlamışken tekrar ameliyat gerekti ,herneyse sizleri sıkmıyım,deca testo trenli küre gircem, ameliyatta sıkıntı olurmu,sonuçta bacağımı yandan tekrar yarıp diz ve kalçadaki tornavidaları değişcekler ve kemiği ufalıycaklar sanırım 10ayda kaynamadı diye, kür ve deca kullanma sebebim bir ihtimal deca ile kaynar diye düşündürdü sporcu arkadaşlarım, ameliyat 15günde normale çevircek olsada girmek istemiyorum agalar psikolojik olarak sınırdayım zaten rol yapmak zorunda kalıyorum herşey yolundaymış gibi, kür sıkıntı yaratır mı agalar

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×