-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Lts97
Selamlar, haziran ayından beri testo seviyem 200-280 arasında geziyor. 2024 ağustos'ta podyum yapmıştım. Sonrasında bir süre dinlenip lh fsh açılıp referansa yakın değerlere gelince tekrar başladım. 15 ay kür kullanımım oldu. Testo,bolde dönemsel npp/tren enant türevleri ve gh kullanımım oldu. Mart başında bedelli askerlik için ilaçı kestim. Nisan ortasında hcg kullanımım oldu. Ağustos 17 ve ekim 12 tahlillerde öncesinde 10 gün klomen kullandım 3 hafta bekleyip test verdim. Son tahlilde klomenin prolaktini yükselttiğini farkettim. 2 haftadır yarım tablet dostinex alıyorum. @berkay16
İdmanlarda ağırlık düşüşü %20'civarı oldu. Kür bitimi 108 kg'idim şuan 103 kg'yim. Libido ve erekte problemi yaşamıyorum. İdman stili ve beslenme aynı şekilde devam ediyorum. İdmanlarda hacimi düşürdüm biraz.
Bu ekseni nasıl toparlayabilirim? @Rma @GHOST @Fuhrer @hectordoyle
15.06.2026:
Total Testosteron: 209.41 ng/dL Prolaktin: 9.16 µg/L LH: 2.60 U/L FSH: 1.53 U/L Estradiol (E2): < 15 ng/L 13.07.2026:
Total Testosteron: 199.21 ng/dL Prolaktin: 13.31 µg/L LH: 1.74 U/L FSH: 1.80 U/L Estradiol (E2): 15.2 ng/L 17.08.2026:
Total Testosteron: 280.11 ng/dL Prolaktin: 14.64 µg/L LH: 1.96 U/L FSH: 2.64 U/L Estradiol (E2): < 15 ng/L Serbest Testosteron: 15.6 pg/mL 04.09.2026:
Total Testosteron: 221.39 ng/dL Prolaktin: 11.15 µg/L LH: 2.36 U/L FSH: 2.08 U/L Estradiol (E2): 31.8 ng/L 12.10.2026:
Total Testosteron: 261.31 ng/dL Prolaktin: 18.39 µg/L LH: 1.96 U/L FSH: 2.35 U/L Estradiol (E2): 17.9 ng/L Progesteron: 0.84 µg/L Tekrar küre başlamayı düşünüyorum toparladıktan sonra.
-
Yazan: Risetopower
Şimdi benim anladığım kadarıyla HCG yani Pregnyl ve Choriomon ile alakalı herkesin kafası karışık.Nereden bu görüşe vardım diye sorarsanız size tecrübeli bir kaç kişinin farklı görüşlerini paylaşayım.Bu sayede Siz de gerçekten insanların kafasının karışık olduğunu göreceksiniz.
1.Görüş : HCG Gereksizdir.PCT Nolvadeks, Klomen,Aromasin ile olur. 2.Görüş : Son enjeksiyondan sonra kanınızdaki ilacın yarılanma ömrü kadar bekledikten sonra 5000 iu HCG vurun ve 1 hafta bekleyin sonra 5000 iu daha vurun vurun ve 1 hafta daha bekleyin.Sonrasında 45 gün sürecek olan Nolvadeks,Klomen,Aromasin tedavisine başlayın 3.Görüş : Son enjeksiyondan sonra kanınızdaki ilacın yarılanma ömrü kadar bekledikten sonra 10 gün boyunca her gün 1000iu HCG vurun (Toplam 10.000 HCG) ve son enjeksiyondan 1 hafta Sonra 45 gün sürecek olan Nolvadeks,Klomen,Aromasin tedavisine başlayın 4.Görüş : Son enjeksiyondan sonra kanınızdaki ilacın yarılanma ömrü kadar bekledikten sonra 15 gün boyunca her gün 1000iu HCG vurun (Toplam 15.000 HCG) ve son enjeksiyondan 1 hafta Sonra 45 gün sürecek olan Nolvadeks,Klomen,Aromasin tedavisine başlayın 5.Görüş : Son enjeksiyondan sonra kanınızdaki ilacın yarılanma ömrü kadar bekledikten sonra 10 gün boyunca her gün 500iu HCG vurun (Toplam 5000 HCG) ve son enjeksiyondan 1 hafta Sonra 45 gün sürecek olan Nolvadeks,Klomen,Aromasin tedavisine başlayın 6.Görüş : HCG kullanımı Kürün bitimine son 4 hafta kala başlanır ve her hafta da iki defa 500 iu vurulur ve kür bitince yarılanma ömrü beklenip Nolvadeks,Klomen,Aromasin tedavisine başlanır. 7.Görüş : Tek seferde 1000iu üzeri HCG almak LH üretimini baskılayabilir ve LH üretimi tamamen durabilir. 8. Görüş :7.Görüş : Tek seferde 500iu (bazılarına göre 1000iu) üzeri HCG almak Aromatizasyona neden olur.
Şimdi görüldüğü üzere her kafadan bir ses çıkıyor ve inanın daha yazmadığım onlarca farklı görüş var sanırım bu PCT işi tam bir muamma olmuş.Çok fazla bölünme olmuş konuda..Tıpkı Proviron (serbest testoyu arttır / arttırmaz ) olayına dönmüş durumda.. son 2 görüş yabancı bir forum sitesinde PCT konusunda sabitlenmiş konular arasındadır.
-
Yazan: Rx7
Bir arkadaşım bugün devlet hastanesinde kan tahlili yaptırmış ama doktora aas kullandığını söylememiş. İsteksizlik var demiş. Doktorda bu testleri yapmış. Ereksiyonda ya da sertlikte sıkıntı olmadığını söylüyor. Ne yapmalı ? Pct gerekli mi? Enson geçen hafta kullanmış. @Rma @berkay16
Kullandıkları
500testo enantath
400masteron enantah
200 trenmiş.
-

