Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Zeus

Jeff seid vucudu dogal mi ?

Önerilen İletiler

Zeus    0

Bu ecnebilerde nasty or juice kavrami var ya sizce jeff seid dogal mi degil mi ? Eger dogal degilse boyle bir vucut mumkun mudur ? Mumkunse genetik icin cok mu sansli olmak lazim ? Evet fark ettim sorular biraz fazla oldu herkes kendi dusuncesini soyleyebilir 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Semih Erarslan    1.188

O genetik hikayesini çıkartanda bunlar dostum oran ve orantın düzgünse vucunda bunlardan daha iyiside olursun çok para çok emek çok karşılık bu sporun ana dili tamda bu zaten bu felsefenin üzerine kurulu dier  kuruntularda yine olamayanların kuruntusu ben denedim olmadı boşuna deneme işte genetik o bu şu bahaneleri  varsa paran bol vaktin yaşın müsaitse hepsini geçersin yoksa bu lafları sineye çekersin ben spora ilk başladığımda yatkın deildim çevremce 3 ay tren kürüne girdim ama senin genetiğin yatkın oldum 🙂 halbuki sadece kemik yapım üzerinde kas liflerim oranlı ve orantılıydı bende ilaç beslenme  ve antremanla üzerine koydum gösterdiğin adamda bunu yapmış ama daha çok para ve vakit harcamış sadece omuzların geniş ise  ilaçla acayip geniş olacak ama omuz yapın darsa genişliyecek asla inanılmaz geniş omuzlara sahip olamayacaksın örnekle açıklayabilmişimdir umarım. Ve sorunun cevabı asla naturel deil. 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

Doğal görünümlü anabolik kullanan bile o kadar kişi var ki aklınız durur abi ya :D . Ya salonda tipi vücudu bok gibi olup anabolik kullanan kişiler görüyorum (lavabodan iğneyle çıkıyorlar oradan görüyorum :D ) , mal mısın diyeceğim de adamlara o münasabete girmeye gerek yok insanlarla...

Gittiğim eczaneden geçen enjeksiyona gittiğimde yabancı(büyük olasılık ya alman ya hollandalı biri ingilizce harici o tarz bir şeyler konuşuyordu çocuklarıyla sessizce).
Adamın iki çocuğu biri 16 biri 15 yaşında eczaneden 40 tane genotropin , birkaç kutu armidex ve cabaser aldı :D . Şimdi bu adam çocuklarını 15 16 yaşında küre mi sokacak? Bilmiyorum yani sanırım öyle çünkü sordum kendinize mi alıyorsunuz diye yok çocuklarıma alıyorum dedi adam dümdüz hiç çekinmeden. Yani yurtdışında millet demek ki 16da falan kullanıyorsa belki de bilmediğimiz çok fazla şey var artık hiçbir şeye inanmıyorum ben :D 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×