Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Square

Yeni bir küre giricem tavsiyelerinizi bekliyorum

Önerilen İletiler

Square    4

yaş = 23

boy =168

kilo =65

yağ oranım arttı şuan = %14 vardır heralde ( tam bilmiyorum salondaki alette kafasına göre ölçüyodu bunu pek kayda almayın)

2 yıla yaklaşık spor geçmişim var tabi ara ara bıraktım en son 1 temmuzda bırakmıştım 42 gün falan oldu spor yapmıyorum saldım birazcık şimdi 1 ay fitnes yapıp az toparlayıp ardından küre girmek istiyorum bu yıl 2 adet küre kiricem bulk ve define olmak üzere ne tavsiye edersiniz ? seneye haziran temmuz gibi gene sporu bırakıcam

Önceki girdiğim kür

BOLDE 250 TEST ENT 250 = 5 HAFTA

BOLDE 500 TEST ENT 500 = 5 HAFTA

Etkisi çok az oldu performans örn 70 bech basıyosam max 80 gördüm ama sporu bıraktığımda kayıp nerdeyse hiç olmadı öyle aman aman performans düşüşü hormanlarda bozulmalar falan olmadı 42 gün geçmesine rağmen bence az bile bu kayıplarım neyse hedeflerim baya bi yüksek ancak çok vucudumun dengesinide bozmak istemiyorum bilinçli yapmak istiyorum bu sefer geçen kür acemiliğime geldi allahtan zararı olmadı sadece param gitti sanrm .

İlk bul kür hedefim = max kalıcı kas kütlesi oluşturmak

İkinci definasyon kürü hedefim = kasları parçalamak yağ oranını en aza indirmek

çok su toplayıcı ilaçlar kullanmak istemiyorum çünkü elbet kalıcı olmuyo bunlar yorumlarınızı bekliyorum yanlış bişi yazmışsamda kusura bakmayın .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ZYZZ    47

1-12 hafta 500 mg Sustanon (eczaneden bulabilirsen tabi)

1-10 Hfata 300-400 Primobolan

1-4 Hafta günlük 50 mg Anapolon

1-12 hafta günlük 50 mg Proviron

Anapolon olan bir kürde mutlaka vitamin kombinasyonlarını ve

karaciğer koruyucu Milk Thistle, bkomplex, çinko vs yi eksik etme.

Pct ise Son sustanondan 12-14 gün sonra 5 gün arayla 1er adet 1500 pregnyl

Pregnyle başladığın gün den itibaren 4 hafta günlük 30mg nolvadex ve 100mg klomen

Proviron'uda Pregnyle başlamadan önce kesiyorsun.

iyide beslenirsen bu şekilde sağlam bir kür geçirirsin

Bu arada forumu iyice araştırmanı hatta didik didik etmeni öneririm.

iyi Forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Square    4

Her çeşit ilacı bulurumda aklıma takılan neden test enant değilde sustanon u önerdiniz acaba kullanmadım anlamam ama test enant 7 8 gün etkili uzun esterli ve daha etkili diye duymuştum proviron ve anapolon bu ilaçlarıda hiç duymadım ama tahminimce danabol tarzı bişidir . bolde test danabol kürüne göre %kaç daha fazla verim alabilirim sizce bu küre girersem tahmin olarak sizin tecrübeniz kat kat fazladır benden sonuçta .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309
1-12 hafta 500 mg Sustanon (eczaneden bulabilirsen tabi)

1-10 Hfata 300-400 Primobolan

1-4 Hafta günlük 50 mg Anapolon

1-12 hafta günlük 50 mg Proviron

Anapolon olan bir kürde mutlaka vitamin kombinasyonlarını ve

karaciğer koruyucu Milk Thistle, bkomplex, çinko vs yi eksik etme.

Pct ise Son sustanondan 12-14 gün sonra 5 gün arayla 1er adet 1500 pregnyl

Pregnyle başladığın gün den itibaren 4 hafta günlük 30mg nolvadex ve 100mg klomen

Proviron'uda Pregnyle başlamadan önce kesiyorsun.

iyide beslenirsen bu şekilde sağlam bir kür geçirirsin

Bu arada forumu iyice araştırmanı hatta didik didik etmeni öneririm.

iyi Forumlar.

Her çeşit ilacı bulurumda aklıma takılan neden test enant değilde sustanon u önerdiniz acaba kullanmadım anlamam ama test enant 7 8 gün etkili uzun esterli ve daha etkili diye duymuştum proviron ve anapolon bu ilaçlarıda hiç duymadım ama tahminimce danabol tarzı bişidir . bolde test danabol kürüne göre %kaç daha fazla verim alabilirim sizce bu küre girersem tahmin olarak sizin tecrübeniz kat kat fazladır benden sonuçta .

Hocamızın önerileri güzel bütçeniz yeterliyse değerlendirin derim. Dediklerini hocamızın kendimce yorumlamam şu şekilde sustanon mix kokteyl üründür eczane ürünüdür daha etkili olacağı kanısında olması normal bende aynı fikirdeyim biraz pahalıdır sadece. Anapolon arnold döneminin sabah kahvaltısıdır diyebiliriz malum bir sözü var '' anapolon şampiyonların sabah kahvaltısıdır '' diye :kas Boldenon tek başına kullanan 2,3 arkadaşım var kür aralarında müthiş anabolik etkisi olan bir ilaç tren kadar etkili kütle kazanmanız için kesinlikle tavsiye ederim. Benden bu kadar :nol

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Square    4

boldenon aslında benimde favorim yan etki olarak bakıldığında ancak öyle abartıldığı gibi değil yada ben 10 hafta kullandığımdan dolayı etki etmedi anapolon un yan etkilerini araştırdım az önce vazgeçtim biraz korkutucu 16 hafta 500 boldenon 500 test ent 1-4 hafta danabol mu kullansam acaba ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309

Bakın ben kendimi kısmen pro olarak görürüm ama ben dahi anapolonu bir daha vücuduma sokmamaya yeminliyim 2 haftada geçici körlük başladı resmen hiç bir şeyi net göremiyordum ve ciddi böbrek ağrısı yaptı bende her zaman dianabol den yana kullanın tercihinizi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.