Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

enes1928

Androchem marka

Önerilen İletiler



forbit    850
enes1928, 1 saat önce yazdı:

Duyan kullanan var mıdır arkadaşlar

fiyat aralığı nedir hocam ilaç bu galiba marka yani

202906715_306269464550007_1564752963737537912_n.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enes1928    1

İnternette labları vs çıkıyo arkadaşımdan duydum dedim burda tecrübe etmiş yada detaylı bilen hocalarımız vardır diye hocam 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    402

Testo ve trenini kullanan var memnunlar duyduğum kadarıyla yabancı forumlarda da okudum biraz iyi ürün olarak geçiyor.Ama Ülkemizde ki nedir tam bilmiyorum basit bir kutusu ve flakonu var 🙂

forbit, 9 saat önce yazdı:

fiyat aralığı nedir hocam ilaç bu galiba marka yani

202906715_306269464550007_1564752963737537912_n.jpg

Enanthatini biliyorum sadece 10 ml flakon 280 tl

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    67

İlaç hakkında internette Türkçe kaynak yok(hatta Türkiyede satışı var mı onu da bilmiyorum), ancak bir çok yabancı roid sitesinde satılıyor, legit sitelerinde hakkında çok az kötü yoruma rastladım ve hepsi tek bir ağızdan aynı şeyleri tekrarlıyorlar, ben karalamak için birilerinin yaptığını düşündüm çünkü birden fazla siteye baktım, olumsuz yorumlar az, çoğu müşteri memnun ancak ilacın menşeisi için Ingilitere dediklerini, ilaçların Ingiltereye yurtdışından geldiği söylüyorlar(muhtemelen Ingilteredeki sıkı tedbirler, yaptırımlar yüzünden üçüncü sınıf bir asya ülkesinde vs üretiliyor o yüzden). Ben olsam markaya bir şans tanırdım ANCAK kendi sitesinde Testosterone E 250 10 ml flakon 30 €, nasıl oluyor da burada 280 TL fiyata satılıyor, benim aklım almıyor? Toptan fiyattan almıştır deseniz ilacı üreten siteden daha düşüğe satacak kadar mı? bunun bir çok masrafı var almakla bitmiyor da. İngiltere-Türkiye çok alakasız coğrafyalar, işte tam da bunlardan şüphelenirdim.

Düşünün ki komşu ülkeden dahi öyle bi araba ürün getirmek imkansıza yakınken(tedarikçi şirketle bağlantı kurmak, gümrükten geçirmek için kurulması gereken bağlantılar, nakliye rüşvet vs gibi faktörler) kalkıp İngiltereden ve ya o taraflardan mal getirip, bir de şirketten daha aşağı fiyata satmaları benim TR içi bu satıcılarla, bu ürünü almamam için yeterli nedenler.

Satıcınız güvenilirse, daha önce aldığınız ürünlerden memnun kaldıysanız karar sizin, yine de ben macera aramak yerine coğrafyamızda tüm dünyaya ilaç tedarik eden markaları tercih ederdim.

 

 

tarihinde Gordo tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
enes1928    1

Bilmiyorum çevreden hep olumlu yorumlar geldi bir ay var bir ay yok elinde toplamda 20 adet getirebiliyormuş vs vs baya az anlıyacağınız size danışayım dedim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    67
Feng, 3 saat önce yazdı:

Sen ne kullanıyorsun gordo

Steroid kullanmıyorum 😅 Clenbuterol ve efedrin harici ilaç kullanma deneyimim olmadı, senelerin verdiği deneyim ve araştırma hevesiyle yazıyorum, hatta 15 dakika oturup azıcık yabancı dili olan herkesin elde edebileceği bilgiler ama insanlar hazır sunulmuş olunca oturup okuyorlar. Zaten belirtiyorum kullanma deneyimi olam arkadaşlar yazsın diye çünkü pratik deneyimin üstüne hiç bir şey bilmiyorum. Ancak spora tekrar dönersem ilacı sattıktan sonra alakayı kesmeyecek, verilen sorulara ezberden cevap vermeyecek, sattığı kişiyi kür içi psikolojisine göre gerektiği yerde telkin edebilecek, referansları güvenilir bir hocayla çalışırım, onun da zaten kim olduğu aşikar :D Her seferinde tekrarlıyorum yaşadığımız en ufak yan etkide hocanın bir telefon uzağınızda size cevap vereceğini bilmek bile kürün kalitesini arttırır.

T.F nin E.T hakkında bi videosu var ifşa edeceğim diye whatsappı açıyor 30 tane cevaplanmamış müşteri mesajı var, kalkıp ben o adamdan asla ilaç almam mesela, hepimiz yetişkin insanların herkes kendisi karar versin tabii ki.

 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×