-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: voSaydin
Selamlar herkese yeni kürüm
Testo-Bolde-Rimo-Ox olacak. rimoyu eczaneden testoyu ise iran alıcam ancak boldenon ve oxandrolone için hangi markayı tercih etmeliyim?
bodytech için son zamanlarda ki olumsuz yorumlar beni biraz merak ettiriyor. daha önce kullandım, gayet etkiliydi.
sp labs daha yüksek bir fiyat çıkıyor hiç kullanmadım merak ediyorum ama dediğim gibi fiyatı biraz yüksek
zphc ise en az fikir sahibi olduğum. boldenonun oxandroloneun fiyatını biliyorum ama mg, tablet sayısı hakkında fikrim yok fiyatı ortalama gibi.
+olarak Pharma markası içinde bilginiz var mıdır? 4ü arasında seçim yapacağım
öneriniz nedir?
-
Yazan: voSaydin
spor salonunda hatrı sayılır bir abi ve bir arkadaşımın referans olduğu birisinin bu markaları sattığını öğrendim.
sorum bu saydığım 3 markalar dolu mu?
doluysa, hangisi ne kadar dolu? çünkü üçünündr fiyatları uygun.
aynı zamanda optimumda satıyormuş(ampul)
hangisini önerirsiniz?
-
Yazan: richpiana
Oxygen Labs kullanan var mı ?
H.Y kullanıyor memnunum dedi G.İ satıyor bileniniz varsa.
-
Yazan: makavel1
iron pharma 150 tl
gamma 150 tl
genesis 200 tl
watson 240 tl
orginal labs 180 tl
sp 250-275 tl
meditech 150 tl
-