Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

recocann

Benelux marka güvenilir mi?

Önerilen İletiler

recocann    0

Merhaba, benelux pharma ürünlerini satan bir site buldum buradan ghrp6 almayı düşünüyorum. Daha önce bu markayı kullanan varmı sizce güvenilir mi?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Ironmann    382
recocann, 10 saat önce yazdı:

Merhaba, benelux pharma ürünlerini satan bir site buldum buradan ghrp6 almayı düşünüyorum. Daha önce bu markayı kullanan varmı sizce güvenilir mi?

İlaç yerli olduğunu bağırıyor resmen bari güzel bir flakon filan yapsalardı fiyatları da çok ucuz 200 TL ye deca satıyorlar yerli ilaç yani kullanmak sana kalmış ama çalışmaz gibi geliyor bana 200 TL ye deca mı kaldı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    219
recocann, 10 saat önce yazdı:

Merhaba, benelux pharma ürünlerini satan bir site buldum buradan ghrp6 almayı düşünüyorum. Daha önce bu markayı kullanan varmı sizce güvenilir mi?

Benelux Fragment memnun, Benelux Yohimbine idare eder

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Greblan
      Konuya kullandığım marka ve dozaj hakkında bilgi vererek başlamak istiyorum. İlk kürümdeyim ve haftalık olarak 500 testo e. 500 bolde kullanıyorum. Testo olarak iran, bolde olarak ise benelux markasını kullanıyorum. Aktif olarak 8. haftamın içerisindeyim. Kan testlerini verdiğim zaman 2 gün öncesine ait.
      Boldenin çalıp çalıpmadığı konusunda bazı şüphelerim markadan dolayı zaten vardı ki kan testinde de düşüncemi destekleyecek şeyler çıktı. Bir internet sitesinden satın almıştım. Sizlere de kan değerlerimi paylaşmak ve değerli yorumlarınızı görmek istiyorum. Son olarak elimde bu ürünü 10 hafta kullanıma tamamlayacak kadar var.
      Dozaj arttırımına giderek 20 haftaya tamamlasam mı, daha düzgün ve güvenilir bir marka alıp 20 haftaya tamamlamak mı, boldeyi direk bırakıp only testo devam etmek mi veya boldenin boş olduğunu düşünerek düzgün marka bir bolde zphc veya sp alıp +20 hafta testo bolde yapıp totalde 30 haftaya çıkmak mı daha mantıklı?
      Büyük bir kumar oynayacağım sanırım vücudumla.
         
    • Yazan: Greblan
       
      Naturel iken yaptirdigim kan testinde alt ast 24 iken danabol bitiminden bir sonraki gün yaptirdigim testte alt 71 ast 53 degerinde cikti. Kür icinde bana ciddi miktarda bir güç verdi diyemeyiz ama su tutumu ciddi miktarda gerçekleşti.
      Kür başından beri voonka milk thistle kullaniyorum. Bu ilac sizce yuzde kac gercek? Gunluk 30mg son haftanin bir kisminda ise 40mg kullandim.
    • Yazan: demiratici
      Merhaba Şuanda GW ve Rad150 yi kombine ediyorum yanında tiromel kullanıyorum. Yanında Etkili bir Yağ yakıcı veya Kas Kütlesini arttırmaya yarayan tablet oral steroid veya sarm arıyorum. sarmslardan lgd-4033 budum belki o olabilir diye düşündüm. ama oral steroid de düşünüyorum. dianabol Winstrol anavar Turanabol Anapolon gibi. yardımcı olur musunuz sizce lgd ile mi devam etmem gerekiyor yoksa tablet steroid de kullanıyım mı? 
    • Yazan: demiratici
      Merhaba İnternette Böyle bir şey gördüm Bu nedir acaba?
      Bildiğimiz Testo mu? Enkjeksiyon Yerine kullanılabilir mi?
      GW-501516'nın yanında Kas Kütlesini Arttırmak için saf alınır mı sizce?
      @metinav @rastlantisal @agfitness

    • Yazan: Never4ever
      Arkadaşlar bu markaya dair kullanan arkadaşların tecrübelerini merak ediyorum.Özellikle SARMs'larını Alıp kullananların yorumu nedir ve kullanmayan biri olarak dışarıdan nasıl gözüküyorsa yorum yapmanızı rica edicem. Ama lütfen kullanan ve kullanmayanlar yorumunda belirtsin. Ek olarak satıcı ile konuştuğumda Polonya menşei ürün olduğunu söyledi var mı bir bilgisi olan.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×