Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Attila

Spectrum pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

berkay16    468
hectordoyle, 40 dakika önce yazdı:

+ olarak uzun süreli trenbolon kürleri yapan kişiler de aradan bi 5 10 yıl geçtikten sonra tamamen kafadan gidiyorlar. Mental sağlıklarını geçtim bir önceki gün ya da öğlen yediği yemeği hatırlayamaz hale gelebiliyorlar

Ayrıca mentzerin çatlak olma nedeni sadece deca değil ama deca da süreci hızlandırdı tabii

Uzun süreli tren kullanımı galiba amiloid plak oluşumuna sebep oluyodu tam ne yaptığını hatırlamıyorum da direkt hasar veriyor dekadaki çatlaklık beyindeki androjen reseptörlerine dht yerine komple dhn bağlandığı için genel ruh halini bozuyor nandrolone'un beyne kalıcı zararı var mı bilmiyorum tren gibi bir de galiba mentzer tren dönemine yetişemedi parabolan 80 lerin başında piyasaya sürüldü

yhy789, 34 dakika önce yazdı:

Arkadaşın biri böyle bir şey önermiş tren kullanırken beyin sağlığı için acaba trde var mıdır bunlar 😀

Screenshot_20260914_000140_Google.jpg

Bunların çoğu yok türkiyede lemborexant dayvigo diye bir ilaç tren kullanırken uyuma işini direkt çözüyor ben bulgaristanda baktım kutusu 90€, uzun düre yüksek doz melatonin kullanımı damar sertliği yapıp kalp krizini yükseltiyordu galiba youtube'daki kardiyoloji doktoru varya adını unuttum en genç profesör olan o söylüyordu diğer bileşikleei bilmiyorum bir de cerebrolysin diye bir ilaç var doğrudan nöronların ölmesini engelliyor ve çok ucuz belki o işe yarayabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rma    234

Semax ve selank kullanmanın işe yarayacağını düşünüyorum denemedim bi denemek istiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    55
Rma, 5 dakika önce yazdı:

Semax ve selank kullanmanın işe yarayacağını düşünüyorum denemedim bi denemek istiyorum.

hocam semax hakkında odaklanma vs için olumlu yorumlar duyuyorum özellikle sınav dönemi tercih eden arkadaşım oldu. Ben 2 sene önce Ritalin kullanıyordum dikkat eksikliği için kod yazarken vs bırakmam çok çok zor oldu.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    17
gönderildi (düzenlendi)
klorsex, Bir saat önce yazdı:

hocam semax hakkında odaklanma vs için olumlu yorumlar duyuyorum özellikle sınav dönemi tercih eden arkadaşım oldu. Ben 2 sene önce Ritalin kullanıyordum dikkat eksikliği için kod yazarken vs bırakmam çok çok zor oldu.

Ritalin deli dehşet bir sey. Yaptığın her ise odaklanmani inanilmaz arttırıyor fakat yan etkileri ayni tren duzeyinde gibi 😃 0 açlık, surekli uçan nabiz ve tansiyon, anksiyete, duygu durum bozukluğu, aşırı sinir.

tarihinde levenna tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    234
klorsex, 2 saat önce yazdı:

Benimde sınav dönemim bu sene yks ye tekrar hazırlanıyoruz mezuna bıraka bıraka bir hâl olduk 😂 kullanmayı düşünüyorum bu yüzden. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    55
levenna, 9 saat önce yazdı:

Ritalin deli dehşet bir sey. Yaptığın her ise odaklanmani inanilmaz arttırıyor fakat yan etkileri ayni tren duzeyinde gibi 😃 0 açlık, surekli uçan nabiz ve tansiyon, anksiyete, duygu durum bozukluğu, aşırı sinir.

Hocam Bence Trenin yanında ritalin çok daha farklı bir boyut ben 1 seneye yakın bırakmaya çalıştım artık onu almadan rahat hissetmiyordum odaklanma konusunda ona takıntılı bir haldeydim. Fazla kullanımda aşırı sinir ve duygusal bozukluklar yaşadım ve bana o dönemde sporu bıraktırdı bir süre. Ritalin olmadığında farklı uyarıcılar da kullandırttı bana o meret

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ironform    3
berkay16, 9/14/2026 - 00:45 yazdı:

Uzun süreli tren kullanımı galiba amiloid plak oluşumuna sebep oluyodu tam ne yaptığını hatırlamıyorum da direkt hasar veriyor dekadaki çatlaklık beyindeki androjen reseptörlerine dht yerine komple dhn bağlandığı için genel ruh halini bozuyor nandrolone'un beyne kalıcı zararı var mı bilmiyorum tren gibi bir de galiba mentzer tren dönemine yetişemedi parabolan 80 lerin başında piyasaya sürüldü

Taeian Clark diye bir koç var Deca only D-Bol only ve Halo only öneren sektörün tam tersi herkesi bro science la suçluyor falan :D Ama kafasıda baya gidik onun Deca effect demekki 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    468
ironform, 2 dakika önce yazdı:

Taeian Clark diye bir koç var Deca only D-Bol only ve Halo only öneren sektörün tam tersi herkesi bro science la suçluyor falan :D Ama kafasıda baya gidik onun Deca effect demekki 

Halo only ne 😂 prim kasmak için saçmalıyo olabilir dbol only de yapılmaz methyl estradiolün de normal estradiolün tam faydalarını vermediğini söylüyorlar o yüzden östrojeni testosterondan elde etmek en mantıklısı hem vücudumuzun doğal yöntemi de o zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    40
ironform, 40 dakika önce yazdı:

Ben de ondan gördüm. Halo toksik değil diyor birde haha. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ironform    3
berkay16, 13 saat önce yazdı:

Halo only ne 😂 prim kasmak için saçmalıyo olabilir dbol only de yapılmaz methyl estradiolün de normal estradiolün tam faydalarını vermediğini söylüyorlar o yüzden östrojeni testosterondan elde etmek en mantıklısı hem vücudumuzun doğal yöntemi de o zaten.

Garip garip argümanları var, halo zaten testosteronun yaptığı işi bir nevi üstleniyormuş vücut da halo yu testo gibi algıladığı için kendi teston geçici düşüyormuş ama çalışmalarda lh fsh ve östrojen üretimi devam ettiği için tam shutdown olmuyormuş falan, hangi çalışmaysa artık

Seffa, 12 saat önce yazdı:

Ben de ondan gördüm. Halo toksik değil diyor birde haha. 

Çok inanmak istedim ama yok kafa gitmiş bence fazla DHN den :D  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    46
berkay16, 13 saat önce yazdı:

Dbolun yarılanma ömrü biraz daha uzun olsa ve karaciğere biraz daha az zarar verse aslında teorik olarak 15-20 mg dbol only yapılabilir. Hem androjen hem öströjen ihtiyacını karşılar. Testo alınmadığı zaman e2 değeri beklenilenin aksine çok fırlamıyor. 80 mg trt ile birlikte günde 10 mg dbol alıyodum birkaç sene önce e2 değerim 30larda gelmişti.

tarihinde KAVINSKI tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ironform    3
KAVINSKI, 24 dakika önce yazdı:

Dbolun yarılanma ömrü biraz daha uzun olsa ve karaciğere biraz daha az zarar verse aslında teorik olarak 15-20 mg dbol only yapılabilir. Hem androjen hem öströjen ihtiyacını karşılar. Testo alınmadığı zaman e2 değeri beklenilenin aksine çok fırlamıyor. 80 mg trt ile birlikte günde 10 mg dbol alıyodum birkaç sene önce e2 değerim 30larda gelmişti.

Hmm, dbolun su tutma etkisi büyük ölçüde östrojenik etkiden diye biliyorum ama e2 30larda olsa bile methylestradiol standart e2 testinde tam yansımayabileceği için yine de daha sulu görünme durumu olabilir sende nasıldı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    46
ironform, 37 dakika önce yazdı:

Hmm, dbolun su tutma etkisi büyük ölçüde östrojenik etkiden diye biliyorum ama e2 30larda olsa bile methylestradiol standart e2 testinde tam yansımayabileceği için yine de daha sulu görünme durumu olabilir sende nasıldı?

O dönem avrupadaydım ve ment kullandığımda aynı lab mentin metil e2sini okuyabiliyordu. Muhtemelen dbol e2sinide okumuştur. Su tutumu hafif vardı ama amacım biraz sulanmaktı küre girmeden önce hacim amacıyla kullanıyodum zaten. Eğer e2 50 üstü gelseydi kullanmayı bırakacaktım 30larda görünce 4 hafta daha kullandım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    468
KAVINSKI, 5 saat önce yazdı:

dboldan gelen e2 zaten testte çıkmıyor o farklı bir östrojen formu 17 alfa metilestradiol yarılanma ömrü daha uzun ve özellikle su tutma ve jinekomasti konusunda daha güçlü standart estradiole göre teorik olarak methyl estradiol ile estradiol karşılanabilir igf1 dönüşümünü de sağlıyor ama standart estradiolün tüm faydalı etkilerini vermediğini söyleyenler var o yüzden bilemiyorum ne kadar mantıklı dbol base veya ment base ben de ment base yapmayı düşünmüştüm sonraki bolde kürümde testo bolde ment ile östrojeni toparlayabilir miyim diye düşündüm ama iyi olmuyormuş.
Bildiğim kadarıyla lcms ile bile methyl estradiol okunamıyor standart test kitlerinde yok methyl estradiol testi belki çok donanımlı lablarda vardır yurt dışında.

@ironform halo vücütta garip garip maddelere dönüşüyor metabolitleri kendisinden daha androjenik ve saçma sapan psikiyatrik etkileri var kesinlikle powerlifter fln değilsen kullanılcak bir şey değil muhtemelen adam delüzyonel olmuş beyne vuran ilaçları kullanmaktan :D

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: tayfun48
      Herkese selamlar.Yakın bir arkadaşım bir tedarikçiden ZHPC almış.Bu aralar çok sahtesi var diyorlar.Konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?

• Yazan: crosfredy
      İnstagramdan orjinal zphc sattığını idda eden pek takipçisi olmayan yani bilinmeyen bir sayfadan ulaştığım fiyat listesi bir kaç peofesyonel insan takip ediyor kendisi zphc turkiye distribütörü olduğunu söylüyor zphc.hk uzantili ilaçlarmış kabartmalı flakon ve zphc orjinal sayfasinda tr distribütörü olarak gözüküyormus falan filan sizce fiyatlar nasıl ?
      Bu konunun yasak olup olmadığını bilmiyorum ama isim vermedim 

• Yazan: Aslar
      Arkadaşlar merhaba İranlı bir arkadaşım var daha önce iran testo falan getirmişti bana şimdi de zphc getirdi piyasada boş ve sahte olanı aşırı fazla olduğunu biliyorum 2 kutu aldım kutu başı 1300 3 haftada elime ulaştı benimde iranlı arkadaşın zaten İranda tanıdığı bir satıcısı sayesinde getirtiyoruz önceki testolardan güzel verim almıştım bunların orijinalliğine güveniyorum ama yinede size sormak istedim ürün kodunu okuttum zphc sitesini de açtı

• Yazan: Lightweight
      Selam arkadaşlar bu ZPHC markasına dair olumlu şeyler duymaya başladım.(Yan markası Spectrum Pharma bana Balkan ve SP'nin ilişkisi gibi geldi)
      İnternet sitesinde T-shirt siparişi verir gibi Anabolik steroid söyleyebiliyorsunuz bu biraz garibime gitti ama internet siteleride bir o kadar ciddi gözüküyor ki Adres ve telefon bilgisi de verilmiş sitesinde. Belki bir avlama politikasıdır ve bende yemişimdir bunu ama siz ne düşünüyorsunuz.
      Kullanan edeniniz varsa tecrübelerini aktarabilir mi ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp