Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

khantheros

Saç dökülmesi

Önerilen İletiler

khantheros    39

Arkadaslar 2 defa kür yaptım genetiktr zaten sac dokulmesi vardi kurle birlikte 3000 saçım varsa 1500 e dustu diyebilirim bunu tamamen durdurabilcek veya sac dokmeyen steroid varmidir ? Peptid kuru yapsam ne yapmaliyim ? 3 aylik bir peptid kürü beni ne derecede ileri götürür ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


SaVaS    3

Dht türevi olmayan ilaçlara özen gösterin ayrıca çinko kullana bilir ve çinko içerikli saç kremleri kullana bilirsiniz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Merhaba,

 

Öncelikle saç dökülmesinin birçok sebebi olabilir. Bunu sağlayan en büyük etken testosteron hormonu. Tabi yan etkenler vücutta çinko azalması, B12 ve D vitamini eksikliğide önemli rol oynar. Çinko, vücudumuzdaki birçok enzimin ve insülin hormonunun yapısında bulunan önemli bir mineraldir. Çinko vücudumuzda çoğunlukla iskelet kemikleri ve kaslarda bulunur. Bağırsaklardan emilmesi için pankreasın salgıladığı enzimlere ihtiyaç vardır. Çinko vücutta birçok enzimin yapısında bulunur ve ayrıca hücre membranı dediğimiz hücreyi çevreleyen zarda bulunarak hücreyi oksitleyici radikallerden korur. Çinko ayrıca RNA ve DNA’yı sabit hale getirir ve DNA’nın iyi çalışmasını sağlar.

 

Öncelikle bir cildiye uzmanına gidip test yaptırın. Saç dökülmesi için 5 sebep varsa hepsine bakarlar bunlardan birisiyse şayet ona göre bir önlem alınabilir. Saçım dökülüyor dediğinizde yandaki adam size çinko al şunu kullan derse açıkçası sallamayın. Çünkü her saçı dökülen adamın çinko yada b12 eksik diyemezsiniz. Bunları testlerle öğrenirsiniz. Vücutta eksiklik yokken fazla çinko almakta zararlıdır.

 

Fazla çinko vücuttaki demir ve bakır gibi gerekli diğer minerallerin miktarını azaltır aynı zamanda vücuttaki enzimleri de azaltarak bağışıklık sisteminin zayıflamasına neden olur. Yani kaş yapayım derken göz çıkarmayın.

 

Bol bol araştırın makaleler okuyun ve öncesinde iyi bir hekime gidin.

 

Testosteron, Anadrol gibi hormonlar saç dökebiliyor.

 

 

Sana madde madde açsam 3 maddede şöyle diyebilirim.

 

1-) Steroid kullanımında direk olarak vücutta oluşan DHT saç folikülleri aracılığı ile reseptörlere bağlanır ve saç köklerini beslemesine engel olur.

2-) Bu üstte yazdığım direk olanı endirekt olarak tekrarlayabilirim.

3-) Steroidlerin androjenik akrakterleri vardır, bu neticede fazla sebum oluşur ve saç derisinde yağlanma yapar, bu gözle görülmeyen bir yağlanma olabilir ve saç köklerinin beslenmemesini sağlayarak dökülme oluşur.

 

Dışarıda bulunan kozmetik ürünlerin hepsi DHT oluşumuna engellemeye yönelik olarak bilinir ama siz steroid kullanıyorsunuz DHT bu steroidin direk kendisiyse ne olacak?

 

Örnek vereceksek;

 

Testo, Anadrol, Masterod, Winstrol, Anapolan.. Bu örnekleri verdim gerçi ama anapolan DHT türevidir lakin aromatize olmaz, vücuda su toplatır östrojen reseptörünü bizzat kendisi aktif eder vs vs. bu özelliği onu tek kılar. Primobolan da DHB'dir ve DHT'nin yarısı kadar gücü vardır. Saç dökülmesi yapabilir ama diğerleri kadar çok yapmaz, yinede listeye tuttum.

 

Çok geç oldu bu kafayla bukadar yazıyorum k.bakma.

 

Diyeceğim şudur, ülkede herkes kür yazar, steroid kullanır ama bilimsel olarak kimse neyin ne olduğunu bilmez araştırmaz. En basit örneği saç dökülmesi dedin sana uyku sersemi bunları yazıyorum. Harf hatası yaptıysam kbakma okuyamadım yazdıklarımı. Daha yazacağiım çok şey varda ne olursa olsun bilir kişilerden destek almadan kür yapmayın, ilaç temin etmeyin. BEnim bu yazdıklarımın %70'ini bilmeyen steroid uzmanları var. Araştırın araştırın araştırın, bol bol okuyun. Kendinizin doktoru olun.

 

Sevgiler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
khantheros    39

Doktora gittim cildiye erkek tipinsac dökülmesi demişti herhangi bir vitamin veya mineral eksikligine bagli bi sorun degil dedi minoxil onerdi onu kullandigim surece sac dokulmesi duruyor fakat ben bu minoxili kur icindeyken duzenli kullanmama ragmen hicbir etkisi olmayip sac kaybim devam etti sanirim artik steroid isine giremiycem cunku en onemli madde olan testoyu küre koyamadiktan sonra pek bi anlami kalmiyor kurun

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.247
Arkadaslar 2 defa kür yaptım genetiktr zaten sac dokulmesi vardi kurle birlikte 3000 saçım varsa 1500 e dustu diyebilirim bunu tamamen durdurabilcek veya sac dokmeyen steroid varmidir ? Peptid kuru yapsam ne yapmaliyim ? 3 aylik bir peptid kürü beni ne derecede ileri götürür ?

 

yapacağınız küre ve beslenme + idman performansına dayalı anabolikten daha ileri gideceğiniz kesin. Fakat kür zamanı şunu yapın saçları mutlaka 2 numaraya vurun böylece bu sorunu yarılamış olacaksınız. :kas

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Testo olarak ne kullanıyorsunuz? Peptidler saç dökmez, durumunuzu ayarlayın dişinizi sıkın 2 3 aylık güzel temiz bir peptid kürüne girin, güzel beslenin alacağınız saf kas dokularını kür yapmadan da koruyabilirsiniz. İlal steroide gerek yok, artık gelecek peptid üzerine kuruluyor.

 

Avrupada atletik fitness yarışmasında boy gösteren adamlar 20 yaşında 78 kiloda, ülkemizde olanlarda aynı yaş ve kiloda ama adamlar bizimkilerden çok geniş ve define. Peptidlerin başarısını orada görebilirsiniz. Araştırın tek mesajla yönlendirmiş olmayayım, çok kullanan var bende şuanda peptid küründeyim, kafanıza takılan vs olur forumda konu açıp hiç çekinmeden sorabilirsiniz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×