-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
![kadınlartanrıdır](https://peptidturkiye.com/forum/uploads/monthly_2021_02/6031685a6246b_images(18).thumb.jpeg.1c1487e4301da806b2ea39dc4174a9ce.jpeg)
Kürle ilgili kendi fikirlerim
Oluşturan:
kadınlartanrıdır, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: AhmetDeringoz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Ahmet ben aranıza yeni katıldım. Spor bilgim var fakat kür, hormonlar konusunda pek deneyimli değilim. Bir çok konu okudum, araştırdım fakat hala '' KÜR NASIL YAPILMALIDIR? '' cevabını bulamadım. Bana yardımcı olur musunuz?
SORULARIM:
Küre girmeden hangi testleri yaptırmalıyım? Kişisel vücut gelişimim kaç sene veya yaşıma kadar gitmeli? Hangi ilaçlardan ilk aşamada uzak durmalıyım? KAFAMDA OLAN KÜR PLANLAMASI:
Methyl testosteron Oxandrolone Dianabol Tüm sabır, cevap ve önerileriniz için teşekkürler.
-
Yazan: senior
Herkese selamlar iyi günler dilerim.
Nisanda ki yarışmaya hazırlanmaktayım sürecin başında sigarayı bırakmıştım yani 4-5 aydır içmiyordum fakat çok az zaman kaldı ve malumunuz stresli bir süreç bende biraz kafamı dağıtması için günde en fazla 5 adet ıqos içmeye başladım fakat şöyle birşey duydum:
SORULARIM:
Sigara karaciğer metabolizmasını bozabileceği için ilaçlarında kandaki yarı ömrünü azaltabileceğini duydum sizin fikriniz nedir? Iqos kullanımı süreçte ne gibi negatiflikler yansıtır eğer yarı ömrü kısaltırsa ilaçlarım kısa ester gün aşırı doz vuruyorum ona rağmen bir etkisi olur mu? @metinav
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: tanersins
Merhaba öncelikle,
Bu ilk kürüm şuanda testo prop ve masteron prop kullanıyorum ilk enjeksiyonumu bacaktan yaptım ödem ve ağrı oldu biraz şuan geçmesini bekliyorum 2. enjeksiyonu omuzdan yapmayı düşünüyorum 1ml sağ 1ml sol şeklinde.
Pazartesi Çarsamba Cuma Günleri enjeksiyon yapıyorum. Haftalık 300ml Testesteron Prop 300ml Masteron Prop kullanıyorum. Dediğim gibi ilk enjeksiyonu 1ml testo 1ml masteron toplam 2 ml ilaç olacak şekilde sağ bacağıma yaptım baya bi ödem oldu. Bundan sonra omuzdan yapmayı düşünüyorum öneriniz nedir ve kür esnasında hangi koruyucuları tavsiye edersiniz ilk küre göre kaç mg önerirsiniz her türlü tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden.
-