Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

tirtir

Steroid kür planlama yardim

Önerilen İletiler

tirtir    0

Resimdeki ürünlerin örnek kür planlaması nasıl olmalıdır hocalarım ? her üründen 2 tane mevcut ortalama 16 20 haftalık bir kür için kullanım dozları kür içi kullanılması gerekenler vs bilgi almak istiyorum

1.jpg

2.jpg

tarihinde tirtir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Vural2    993

Toplam 20ml bolde 20 ml mix mevcut anlattığınıza göre.Haftada 2ml bolde 2 mix kullansanız.10 hafta gider elinizdeki ilaçlar.Spor geçmişinizi filan bilmiyoruz fakat daha düşük doz vurup daha çok hafta kullanmak saçma olur.400mg bolde 400mg mix başlangıç gibi.1er şişe daha ilaç alsanız daha iyi olur.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.240
tirtir, 12 saat önce yazdı:

Resimdeki ürünlerin örnek kür planlaması nasıl olmalıdır hocalarım ? her üründen 2 tane mevcut ortalama 16 20 haftalık bir kür için kullanım dozları kür içi kullanılması gerekenler vs bilgi almak istiyorum

dostum bu kaçıncı kürün enjeksiyon aralıkların nasıl olabilir müsaitlik durumun nedir?hayatın da hiç daha önce tren girdin mi? mix ilaçlar sadece görüntüdür içinde istediğimiz miktarda mg lar mevcut değildir bunları araştırdın mı iyice?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zuhn91    4

Hocam yukarıdaki ilaç boldenon, uzun esterli bir ilaç olup 6. haftadan sonra etki göstermeye başlar. Toplam 20ml kadar elinde olduğunu var sayıyorum ve her hafta 1 ml kadar enjeksiyon yapmayı düşünüyorsun büyük ihtimalle, 20 haftalık bir kür dediğine göre aklında haftalık 1ml enjeksiyon olduğunu varsayıyorum. Tavsiyem haftalık 1ml değil de 2ml kadar boldenon kullanman olur 200mg haftalık alman hayatında çok bir şey değiştirmeyecektir.(varsayımlarımı 70 kilo 175 boyunda 1 yıllık bir sporcu için yapıyorum. boyun, kilon, yaşın, spor geçmişin ve olası bir kür deneyimin hakkında daha çok bilgiye ihtiyacım var, bunları paylaşırsan daha çok yardımcı olabilirim.) Trenbolon zaten görebileceğin en yüksek anabolik ve androjenik etkiye sahip ilaçlardan birisi, olası yan etkiler (akne, jinekomasti gibi) dışında böbreklere, böbrek üstü bezlerine ve tiroid bezlerine baskı yaptığını duymuştum. Eğer ki yeterince tecrübeli değilsen 20 haftalık bir küre bu ilaç ile girmeni kesinlikle önermem, sağlığına yazık. Yeterince tecrübelysen zaten kafanda bir plan oluşturmuşsundur, ufak tefek takılan şeyler kalmıştır aklında; o yüzden yazmışsındır. Ben sizin yerinizde olsam her birisinden 1ml+1ml alıp 20 hafta kullanmaktansa 2ml+2ml almayı tercih edip aynı ilaçlardan 1er şişe daha bulmaya çalışırdım, bulamasam da kürü devam ettirmek için güvenilir bir satıcıdan güvenilir bir marka alır (balkan pharma gibi) kürü onunla devam ettirirdim. 20 Hafta bana fazla göründü, 16 haftalık bir boldenon kürü (yine varsayımlarımı 70 kilo 175 boyunda 1 yıllık spor geçmişi olan birisi için yapıyorum) yeterli olacaktır.

tarihinde zuhn91 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×