-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Anadrol kullanıyorum yanında ne kullanayım
Oluşturan:
Anadrol, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Ahmetphenylprop
Hocam selamlar,
Birazdan eczaneden anapolon alacağım kullanmaya başlayacağım fakat aklımda bazı sorular var.
Sorularım:
Şuanda 250 sustanon+5iu gh ile gidiyorum bu kürün yanında anapolonun etkisini hissetmek için kaç mg ile başlanmalı? Sizce adamakıllı etkisini görmek için kaç mg ile başlamalıyım? Arkasında kilo çarpı 1,5 yazıyor fakat yurtdışında pre olarak ment ile superdrol ile 25mg anadrol aldıklarını gördüm.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Ahmetphenylprop
Selamlar haftada bir ampul sustanon, günlük 6iu gh kullanıyorum şuan. Bu kurumun yanına günlük 25mg anapolon eklemeyi düşünüyorum fakat genel olarak insanlar tansiyondan şikayet etmiş. Yanında hafif bir tansiyon ilacı (örneğin atacand) alarak bu durumun önüne geçilebilir mi sizce? Alacağım tansiyon ilacı kürün verimini düşürür mü?
-
Yazan: Oathbreaker
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Dozaj planlamam şu şekilde:
Test C. - 250 MG 1-16 Tren E. - 400 MG 1-12 Anadrol - 75 MG - 8-12 Hedefler:
Yağsız kas kütlesinde artış Temiz ve kuru büyüme Sorularım:
Tren & Anadrol kombinleyen oldu mu? Ne gibi bir fayda gördü? Bu kürün yanına IGF-1 mi GH mı daha iyi gider? Teşekkürler
-
Yazan: Fbgomer
Merhabalar arkadaşlar .. bunları deneyen var mı acaba ..orijinal mi sahte mi ??
3. günde başlaması gerektiğini biliyorum .. 4. günde kullanıyorum henüz etki veya özeli bir şey yok .!!!
-
Yazan: Anadrol
1 haftadır anadrol 50 kullanıyorum her tablet 50mg
Ürünün check kodu var baktım Orjinal ama ona da pek güvenmiyorum. Kan tahlili yaptırsam anlaşılır mı? Hangi değerlere baktırsam kan da, çalıştığını anlarım
-