-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Dianabol, winstrol, proviron tablet kürü
Oluşturan:
ordaburdasurd, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: karamamba
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kullanıyorum yağ oranımı düşürmek için şuana kadar tam bir randıman alamadım ilaçtan daha 2 hafta olduğu için farkındayım. 3. haftadan itibaren testoyu haftalık pazartesi - perşembe olarak toplam 500 mg olarak devam etmemin bana artısı olur mu veya sürece?
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 250mg Winstrol Tüm yorum ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: ENFAL
Merhaba arkadaşlar, iyi günler.
Trenbolon ve Dianabol'ü birlikte kullanan var mı? Kullanılır mı? Deneyimlerinizi merak ediyorum.
-
Yazan: Frknozdmir
Arkadaşlar günaydın..
Soru çok net testo enanth+deca+danabol küründeyim ilk 4 hafta günlük 30 mg danabol kullandım. Şimdi elime 2 kutu daha danabol geçti. bi 30 gün daha günlük 40 mg dan kullanmayı düşünüyorum.. Hatta başladım bile 1 hafta kadar oluyo Çoğu kişi danabolu küründe 4 hafta kullanıyo. ben 8 hafta kullanmış olucan. herhangi bi sıkıntı olur mu ??
Milk thistle kullanıyorum günlük 3 kapsül.. Sizce danabola devam etmemde bi sıkıntı olur mu ?
-
Kürüme danabol ekledim. Glin Pharma deneyeyim dedim ve 0 etki arkadaşlar.
SORUM:
Başka deneyimleyen oldu mu? Tüm cevap ve deneyimleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Dianabol olarak hangisini tercih etmeliyim? Kullanıp verim aldığınız oldu mu veya Kullanıp önerdiğiniz var mı?
-