Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

ELITE

Cleanbuterol baş dönmesi yapar mı?

Önerilen İletiler

ELITE    18

2 haftadır clean kullanıyorum fakat İki gündür acayip başım dönüyor bir ilişkisi var mıdır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Asaletim    645

Sempatik sinir sistemini ciddi oranda etkileyen bir madde , beyninde ki dopamin stoğunu adrenaline çeviriyor. 

Clen kullanan insanların bazilarin da damarlar ara sıra fazla gerilir bu durumda göğsünde bir sıkışma hissedersin , bazen de fazla gevşer gereksiz yere bu durumda da ani halsizlik,baş dönmesi hissedebilirsin . 

Doping maddeleri herkes de farklı veya benzer tepkiler verebiliyor .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ELITE    18
Asaletim, 5 dakika önce yazdı:

Sempatik sinir sistemini ciddi oranda etkileyen bir madde , beyninde ki dopamin stoğunu adrenaline çeviriyor. 

Clen kullanan insanların bazilarin da damarlar ara sıra fazla gerilir bu durumda göğsünde bir sıkışma hissedersin , bazen de fazla gevşer gereksiz yere bu durumda da ani halsizlik,baş dönmesi hissedebilirsin . 

Doping maddeleri herkes de farklı veya benzer tepkiler verebiliyor .

Teşekkür ederim açıklamanız için

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba, baş dönmesi kan basıncı sorunlarıyla alakalı olabilir nadiren yaşadığım olmuştu clenbuterol kullanırken.

Ayrıca iki gün önce yani cuma günü doktora gittim tüm tahlillerimi vermek genel bir kontrol yapmak için ayda bir veya iki ayda bir yaptırdığım rutin bir şeydir, bir süredir anabolizan kullanmıyorum tüm teslerim normale dönmüştü, testlerimi vermeden 3 gün önce clenbuterol kullanımını bırakmıştım, yaklaşık 2 hafta kadar kullanmıştım öncesinde.

Doktor randevusunda doktor tansiyonuna bir bakalım dedi farklı tansiyon aletiyle de kontrol etti sonrasında hemen acile yönlendirdi, tansiyonumun büyük değeri 20 idi, ekg çektirdim hafif taşıkardi vardı tansiyonun büyük değeri yine 19 civarındaydı, evimde ara ara tansiyonuma baktırıyorum ve son baktırdığımda 16-17 arasında seyrediyordu büyük değer. Clenbuterol öncesinde de yaklaşık 1 ay kadar yohimbin kullanımı yapmıştım tansiyon büyük değeri nadiren 12 nin üzerinde olurdu. Şimdi net bir şekilde bu sorun bu ilaçtan kaynaklanmıştır diyemeyeceğim ama ipuçlarını takip ediyorum, bu bana masum diye kıtır kıtır yediğim ilaçların en masumlarının bile aslında o kadar da masum olmadığını gösterebilir, belki de artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik senelerce süren çeşitli kullanımlar sonrasında basit diye nitelendirdiğimiz maddeler bile büyük sorunlara yol açabiliyor. Dikkatinizi çekerim farazi konuşuyorum ve ihtimallerden bahsediyorum, kanıtlanmış hiçbir şey yok yalnızca tecrübemden bahsettim.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ELITE    18

Çok teşekkür ederim detaylı anlatımınız için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    431
ELITE, 3 saat önce yazdı:

2 haftadır clean kullanıyorum fakat İki gündür acayip başım dönüyor bir ilişkisi var mıdır

Clenbuterol'ün Yan etkileri; Terleme, El titremesi, Huzursuzluk, Baş ağrısı

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.426
AS1L, 29 dakika önce yazdı:

Clenbuterol'ün Yan etkileri; Terleme, El titremesi, Huzursuzluk, Baş ağrısı

Baş dönmesi değil de ağrı yapıyor evet 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.