-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: NiqhTM4r3
Herkese iyi forumlar,
Salondan bir arkadaşımın birkaç haftadır kütlesindeki değişikliği sorduğumda küremi vb girdin muhabbeti açıp iğneden korktuğunu çocukluktan beri biliyoruz muhabbet arasında aşağıdaki ürünleri temin ettiğini söyledi ben ilk kez görüyorum tablet testosteron anapolonu biliyordum lakin bu iki kombinasyonu yapan kişi enjeksiyondan korkan birisi için uygun bir şey mi yapmış sizce?
Kür içerisin de karaciğer koruyucu vs aldırmamış ben yardımcı olacağım koruyucular konusunda sizde tablet kür deneyimi ya da böyle yardımcı olduğunuz kişiler varsa koruyucu olarak tablet küre özel bir şeyleriniz var mı yoksa enjeksiyonlarla aynımı protokol uygulanıyor birde tablet testosteron ne kadar iyi ki arimidex vb bir sey vermemiş anapolon jino yapmaz mı kafam çok karışık bilgili yönlendirebilecek kişiler yardımcı olursa çok sevinirim.
Arkadaş başlamış geri döndüremeyiz bu 2li esnasında pct yapacak mı?
Kür içinde ne kullanılacak bilgilendirirseniz çok sevinirim.
-
Yazan: anabolik.adam
Herkese selamlar anapolon kullanmayı düşünüyorum şu an bolde testo olarak ilerliyorum 8.haftaya giricem. Anapolon ekleyip biraz daha dolu gözükmek istiyorum fakat anapolon kullananlara sormak istiyorum
Anapolon sadece sulandırıp gücünü mü arttırıyo yoksa kas kütlesinde fark yaratıyor mu ve anapolonu bırakınca kazançların hepsi mi gidiyor. Güç artınca tabikide kas kütlesi artar ama sorum şu anapolon oxandrolone gibi kullanılmaya değer mi yoksa değmez mi ?
-
Yazan: Revengew
Selamun aleyküm hayırlı günler,
Girmeyi planladığım kür içeriğim:
Testo enantat 500 mg Npp 300 mg Boldenon 400 mg Kürüne girmeyi planlıyorum yanına 50 mg anapolon eklesem mi diye kararsız kaldım.
Düşünceleriniz ve fikirleriniz nedir?
-
Yazan: metropol
Merhaba değerli arkadaşlar,
Son zamanlarda eczane anapolon kullanmış olan var mı etkileri nasıldı ?
-
Yazan: Ritalin
Selamlar,
Bu güne kadar Anapolonu hep sabah 1 adet şeklinde kullandım. Son bir haftadır sabah yarım tablet, akşam yemeğinden sonra da yarım tablet şeklinde alıyorum. Bu şekilde daha işlevsel olduğunu düşünmeye başladım.
Sizce mantıklı olan nedir?
-