Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

hkn300

Turkiyede vucut gelistirmenin onundeki en buyuk engel

Önerilen İletiler

hkn300    1

Kendinizi kandirmayin bence bu forumda su bahsedecegim konudan daha onemli hic bir konu yok , bu konuya degenenlerimiz var ama hic bir sey yapilmamis

Arkadaslar dostlar bu vucut gelistirme sporunun turkiyede cok basarili olmamasinin bu sporu yaprak guzel gorunek isteyen arkadas dostlarimizinin basariya ulasamamasinin en buyuk sebebi bu SAHTE STEROID saticilari ve memlekette cok akilli akli selim insanlarin olmamasi ve turkiyedeki kisilerin bir araya gelerek bir seyler olusturamamasidir birlikden guc dogar diyoruz ama birlik olamiyoruz. gelelim esas konuya 

siz isterseniz dunyadaki en profesyonel hocalarla calisin steroid kullanmadan sizden kolayina bir cacik olmaz , haksizmiyim , yarismalarda olsun gorunuste olsun gercek steroid kullanana pro bir sporcuyla hic sansiniz yok , 

Bir dunya para harciyoruz bu ne cocugu diyecegimi bildiginiz insanlari zengin ediyoruz adamlar yagi basiyor icinde etken madde olmayan bos bos kutulari bize gonderiyorlar para kazaniyorlar , bizde paramizi harciyoruz emegimizi zamanimizi , ortada buyuk bir sey cikmiyor , 

turkiyede steroidleri test ettirebilecegimiz veya edebilecegimiz test kitleri ben goremedim olsada pahali kimse almiyor sahsen ben evde yapilan test kiti aradim tc de bulamadim ama hangi cesit steroid ararsan var hesapta. labratuar aradim 100 kisiyle gorustum bir sonuc cikmadi. 

1- turkiyede bizim bu urunleri test ettirip icerlerindeki aktif maddeyi dogrulatacak ve bu saticilarin ipligini pazara cikaracak bir olusuma ihtiyacimiz var

2- bunu yapamiyorsak evde yapilan test kitleride mevcut bunlarin turkiyede ulasimini saglamamiz lazim .

3- bir sayfa kurup bu sahte icerisinde etkin madde olmayan markalari teshir etmek ve bunlarin iyi kaliteli olanlarini  duzenli araliklarla test etmek islemine devam etmek lazim.

steroid in calistigini gercekliginden emin olmadan vucudunuza ne soktunuzu bilmeden boyle steroid diye ne oldugu belirsiz maddeler kullanmak dogru degil , eczanelerdeki urunler yetersiz mecbur kalip guvenip aliyoruz %98  paramiz zamanimiz emegimiz bosa gidiyor .

Sonra bu merdiven alti yerli uretim filan tabirlerinede katilmiyorum , dunyadaki gercek uretim yapan ureticilerin %99 unun ham maddeyi CHINA dan aldigini biliyoruz , yeterki ham madde kaliteli bir labratuardan alinsin dogru sekilde dogru yagla karistirilsin turkiyede yapilsin sorun yok . bu yerli yabanci muhabbetini birakin , adamlar her markanin sahtesini yapiyorlar sonucta . 

 

sonuc turkiyede bu ise gonul vermis akilli  insanlarin bir cati altinda  araya gelip bu urunlerin testlerini yapip bu kisilerin ipligini pazara cikarmalari lazim , steroid alip dunyanin parasini aylarca vermeyi biliyoruz ama birlik olamiyoruz , herkezin elini cebine koyup adam gibi bir kac labratuar bulunup bu urunleri test ettirmek markalari guvenilir kaynaklari ortaya cikaran bir sayfa gerekli , insanlar yapilacak testlerin fiyatlarini gorup bu is icin ne kadar ucret istendigini gorebilmeli gerektiginden  bagis yapabilmeli , 

 

bunlari yapamazsak bizden bir cacik olmaz genel anlamda diyorum bunu elbet saglam kaynaklari olanlar vardir ama %1 e denk gelmez eminim . 

 

 

 

 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Rdm    2.536

Türkiye'de vücut geliştirmenin önündeki en büyük engel, bizleriz.

Sahtekarlık, dolandırıcılık her sektörde var. İçinde et olmayan sucuk, süt olmayan peynirler var marketlerde.

En basit örneği, direksiyon başında yaya geçidinde bir yayaya yol verdiğinizde, ki yasalar gereği yol vermeniz gerekli olmasına rağmen ona karşı bir lütufmuş gibi düşünerek, eğer yaya yavaş geçiyorsa en basit tabirle içinizden "çabuk geçsene ........... diye küfür ederiz.

Fakat aynı yaya geçidinden biz geçerken "bekle lan p........nk diyerek" salına salına geçeriz.

İğneyi kendimize batırmadığımız, vücut geliştirmeden önce beynimizi geliştiremediğimiz sürece hiç kimse, hiç bir şartta, yaptığı işten mutlu olamaz.

tarihinde Rdm tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mickey    790

Steroid üretiminin ve kullanımının Türkiye'de yasak olduğunu biliyorsun değil mi?

Merdiven altı üretiminin en büyük nedeni de bu yasak. Yasak olmadığı takdirde zaten büyük ilaç firmaları yasal üretimlerini sağlar. 1920li yıllarda Amerikada uzun süre içki üretim yasağı uygulandı. Bu yasak nedeniyle o kadar çok sahte içki üretimi yapan kişiler türedi ki sonunda devlet havlu attı ve kontrollü içki üretimine geçti. Tabi devletin kontrol etmek istemesindeki en büyük nedenlerden biri de sahte alkol tüketimi nedeniyle artan ölüm ve sakatlık oranıydı. Korkunç boyutlara ulaşmıştı. Bu nedenle maalesef bazen yasaklar ters tepebiliyor. Keşke bu spor doktor ve antrenör kontrolünde yasal ilaçlarla yapılabilse. Zaten böyle bir durumda ne test laboratuvarına ne de başka bir şeye ihtiyaç duyulur. 

Bir ütopya: Steroidle bu sporu yapmak isteyen kişi öncelikle besyo mezunu devletin yetki verdiği bir antrenörle çalışmak zorunda olacak. Antrenör sporcuyu ilaca hazırladıktan sonra resmi bir kağıtla doktora yönlendirecek. Doktor, antrenörün kriterleri doğrultusunda ilaçları verecek, dozlamayı yapacak. Ayrıca bu mekanizma sürekli olarak sporcu üzerinde kontrol sağlayacak, gelişimini takip edecek. Bu sistemle ortaya çıkabilecek mr olympiaları bir düşünün. Çıkmama ihtimali var mı? Tabi burada öncelikle bu mekanizmaya uygun antrenör ve doktorların yetiştirilmesi gerekir. Hem besyoda hem de tıp fakültesinde bu dalda uzmanlıkların getirilmesi gerekir.

Bu bir hayaldi sadece. İleride eminim bu tarz oluşumlar gerçekleşecek. Umarım bunun için bir çok insanın ölmesini ya da sakat kalmasını beklemek zorunda kalmayız.

 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×