Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Asaletim

Omuz çevresi deri çatlakları

Önerilen İletiler

Asaletim    645

Hocalarım her ay omuz çevrem de biraz deri yırtılması olmaya başladı , biliyorum bu sporu yapan herkes de oluyor ama sanırım bende çok var. 

Aylardır günde 3000mg omega3 alıyorum hiçbir faydası olmuyor , tavsiyeleriniz neler ?

Sanırım bu kirmiziliklar geçiyormuş , ne zaman geçip grileşmeye başlıyor?

Daha da artmaması için neler yapabilirim ?

IMG20210126000041.thumb.jpg.bcac2055134655407833eb9d0b685a8a.jpg

IMG20210126000002.thumb.jpg.294537b64048bf7b254f69802b3d3bcb.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Asaletim    645
hectordoyle, 1 dakika önce yazdı:

8 yaşımdan 16 yaşıma kadar obezdim ve o kiloları verdim, elbette var :D 

O beldedir kanka kilo alıp vermeden dolayı , ben sporda kasları zorlamaktan dolayı omuz çevresindekileri diyom :D özellikle lateral raise drop set yaparken .

Deriyi esnekleştiren kremler varmış spor öncesi bölgeye sürülen , bi sorcam yarın eczaneye 

tarihinde Asaletim tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
Asaletim, Şimdi yazdı:

O beldedir kanka kilo alıp vermeden dolayı , ben sporda kasları zorlamaktan dolayı omuz çevresindekileri diyom :D özellikle lateral raise drop set yaparken 

Bu da var, vücudumun her yeri çatlak ama çok belli olmuyor 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
hectordoyle, Şimdi yazdı:

Bu da var, vücudumun her yeri çatlak ama çok belli olmuyor 

Zamanla kırmızılık gidiyor mu knk

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
Asaletim, Şimdi yazdı:

Zamanla kırmızılık gidiyor mu knk

Bendekiler gri, evet zamanla gidiyor ama ne kadar zaman gerek onu bilemem

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.426
Asaletim, 12 dakika önce yazdı:

@Emrahtkty @hectordoyle sizde bunlardan var mı beyler

Bende  birden büyüdüm de olmadı bende h şükür ufak bi kere olmustu oda kendi kendine geçti 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    432

Nemlendirici sür hindistan cevizi yağı kullan bunlar geçirmez ancak biraz engeller.Contratubex %60 filan geçiriyormus.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
bodybatu, 3 saat önce yazdı:

@Asaletimbir çözüme varırsan bilgilendirirmisin beni bende çok merak ediyorum Allah'a şükür hiç catlagim yok ama küre girince olucak büyük ihtimal 

1)omega3

2)zinc

3) e vitamini

4)antrenman öncesi o bölgeye deriyi esnekleştirecek bir krem sürülecek

Şuan bunları uygulucam yeni catlaklar çıkmasın diye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Endmion    4
Asaletim, 10 saat önce yazdı:

Hocalarım her ay omuz çevrem de biraz deri yırtılması olmaya başladı , biliyorum bu sporu yapan herkes de oluyor ama sanırım bende çok var. 

Aylardır günde 3000mg omega3 alıyorum hiçbir faydası olmuyor , tavsiyeleriniz neler ?

Benim de aynı bölgede baya çatlağı var hatta daha derin mora yakın olanlar bile var bacak içim ve baldırlarımda aynı şekilde zamanla rengi açılıyor ama gri olması yıl sürüyor diyebilirim. Savaş yarası olarak gördüğüm için şuan bir sorun olarak görmüyorum ama ileride devam ederse lazerle kesin olarak gidiyor. Herhangi bir krem de çatlak lekesini geçirmez boşuna uğraşma sadece daha fazla çatlamasını azaltır. Çok takılma her şeyin bir bedeli var :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bodybatu    44
Asaletim, 23 dakika önce yazdı:

1)omega3

2)zinc

3) e vitamini

4)antrenman öncesi o bölgeye deriyi esnekleştirecek bir krem sürülecek

Şuan bunları uygulucam yeni catlaklar çıkmasın diye

Krem ismini söyler misin birde bir gelişim olursa eğer çatlağın olmazsa bilgilendirirsen sevinirim bende yasaklar esnetilince baslicam küre 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Leepriest35    736
Asaletim, 11 saat önce yazdı:

Benim vücudumun her yerinde var 15 yaşında 55 kilo başlayıp 93 kilo bir su ve yağ tulumu olarak çıkınca böyle oluyor ben sana fazla carb aldığını söylemiştim natürel biri kesinlikle bulk yapmamalı benim görüşüm

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
bodybatu, 28 dakika önce yazdı:

Krem ismini söyler misin birde bir gelişim olursa eğer çatlağın olmazsa bilgilendirirsen sevinirim bende yasaklar esnetilince baslicam küre 

Her türlü nemlendirici olur hocam , şu anlık omuz çevresine hafif vazelin surucem idman öncesi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Muro9078    24

Bende var o bölgelerde bence çok takılma gözükücek yerlerde degil hemde bütün bu sporla ugraşanların vardır binevi vücut yapıyorum izleri bunlar 😂😂

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: jasyak
      Selam herkese,
      Omuz ile göğüs arasındaki noktada fotoğrafta işaretlediğim yerde itiş günlerinde zorlanma hissediyorum ısınma vs yapıyorum ancak bi türlü geçmiyor 2 haftadır yaşıyorum sorunu ve sadece itiş hareketlerinde oluyor bu normal günlerde hiç sorun yaşamıyorum sebebi ne olabilir ne önerirsiniz? 

• Yazan: ahmets
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Uzun süredir arka omuz çalışmıyorum fakat artık çalışmaya başlayacağım...
      pazartesi İtiş çarşamba çekiş cumada bacak Yapıyorum siz arka omuzu itiş gününde mi yoksa çekiş gününde mi yaparak verim aldınız ne önerirsiniz?
    • Yazan: emirix
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümde omuzdan:
      1ml masteron 1ml testo propionate Kullanıyorum. Çoğu kaynakta omuz max 2ml alır deniyor.
      Ama ben garanti olsun diye sol omza 1ml sağ omza 1ml şeklinde vurmayı düşünüyorum. Sizce yapmalı mıyım?
    • Yazan: Şahinbey
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      70 kiloya yakın verdim vücudumu bu hale getirebilirdim ama bu saatten sonra benim elimde olan bir şey yok 10 aydır spor yapıyorum ama ameliyat şart artık bu sporu çok çok seviyorum ama derilerden dolayı vücudumda bir etki göremiyorum maddi imkanlarım yeterli değil ameliyata 200 bin istiyorlar napıcam bilmiyorum alıcam makası kesicem şu göğüsleri bıktım artık.
      Önerileriniz var mı?

• Yazan: mtnsk25
      Merhabalar haftada 3 gün enjeksiyon yapıyorum 1.4ml şeklinde ve bunu bir sağ bir sol omuza vuruyorum. Sormak istediğim asıl soru 0.50x16mm 25g iğne ucu kullanıyorum omuza biraz büyük gibi gelmeye başladı bazen vururken sert bir yere giriyor gibi oluyor. Kas içi enjeksiyona uygun omuz için önerdiğiniz enjektör ucu var mıdır acaba?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.