Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

yilmazhr

Antidepresan ve spor ilişkisi

Önerilen İletiler

yilmazhr    2

Antidepresanların kas gelişimine olumlu olumsuz etkisi var mıdır? Daha net bir kaynağa ulaşamadım konuyla ilgili.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


sietre    26

Cevremde kullananlar var spor yapmaya baslayali daha iyi hissettiler. Beslenme, antrenman yaparsan ne olursa olsun gelişme olur bence 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaderseolur    83

sporla ilişkisi olacağını sanmıyorum bende ki ilişki şu olmuştu anksiyeteden dolayı antidepresan almadan yaptığımda kalp atış hızım çok arttığı için antrenmanda zor nefes alıyorum. antidepresan kullandığımda antrenman daha sert ve daha rahat geçiyor. bence hastalığınızın seviyesine bağlı olarak değişebilecek bir durum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JokerJoker    154

Yıllarca antidepresan ilaç kullanıp çeşitli tedavi ve çok çeşitli ilaçlar deneyimledim. EMDR,hipnoz,ketamin infüzyon vs..

anksiyete,okb, uyumsuzluk gibi hastalıklarda hastalığın ana sebebi ortadan kalkmadiği sürece hastalığınız hiçbir ilaçla iyileşmez. Tansiyon hastası birinin; tuz yemeyi bırakmadan, tansiyon ilaçlarıyla kendini iyileştirmesini hayal edin. 

Ancak hastalığınızın kaynağını bulduğunuz zaman bir iyileşme süreci geçirip, iyileşme yaşayabilirsiniz. 

 

tarihinde JokerJoker tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yilmazhr    2

@kaderseolur antidepresanda değil ama dikkat dağınıklığı için kullanılan reçeteli ilaçlardan kullandığımda kalp hızını gercekten cok arttırırdı.Ayrıca uzun süreli kullanımda iştah düzenini bozuyor insanın uzun bir sürede düzelmiyor.

@JokerJoker kesinlikle öyle olduğunu düşünüyorum ben de çözümü antidepresanlarda aramak yerine sorunun üzerine gitmenin taraftarıyım ama gündelik hayatta bir nebzede olsa rahatlatıyor insanı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaderseolur    83

dikkat eksikliği için olan ilaç biraz sporla ters gidebilir çünkü o kemiklere hasar veren sinir sistemini ağır uyaran ilac türünden antrenmanlar olumsuz etkilenir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JokerJoker    154

Antidepresanlar kısa vadede çözüm sunmazlar. Bir ilacı kullanmaya başladıktan 6 ay sonra psikolojik etkilerini hissettirmeye başlar. İlk 6 ay a kadar vucut ilaca uyuşturucu etkisi sunduğu için yan etkileri hat safhada görülür. Kalp çarpıntısı, ağız kuruluğu,uyku hali,yorgunluk,baş dönmesi,görüntü bulanıklığı vs.. fakat 6 aydan sonra bu yan etkilerin hiçbiri görülmez çünkü vücut alışır. İlaçlar o zaman çalışır.

Ama antidepresanlar la steroidlerin etkileşime geçtiğini birkaç yerde okumuştum. Bu yüzden kür düşünüyorsanız antidepresanlarla olan tedaviniz bittikten sonra kür düşünmelisiniz. 

tarihinde JokerJoker tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaderseolur    83

Psikoloji en önemli şeydir, psikoloji kötüyken küre girerseniz emin olun ilacın yarattığı yan etkilerden daha kötü bir sorunla karşılaşacaksınız. özellikle öfke krizi, şiddet eğilimi, intihar düşünceleri, paranoya vs. sahipseniz küre girmek çok büyük sıkıntı çıkarır. Lütfen doktorunuza danışarak böyle şeyler düşünün. ben söyledim sıkıntı olmaz dedi düşük mg kullandığım içindir belki.

ve 6 aydan uzun süre oluyor kullanalı.. 

 

gelişimimi etkiledi mi diye sorarsanız. Çarpıntılar olmadığı için daha sert antrenman yapabiliyorum bence arttırdı bile. Hepsi sizin hastalık durumunuza bağlı, gerçekten ne kadar faydalanabileceğinize bağlı :) 

tarihinde kaderseolur tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×