-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: albertocamus
Dostlar selam,
Tavuk ya da hindi hiç mi hiç sevemiyorum. Yavan geliyor ne kadar tarif denediysem. Günde 1 öğünden fazla tavuk yiyince iştahımı kapatıyor otomatik. Öğün başı 150 gram tavuk yerine 150 gram kırmızı et yesem 2-3 öğün boyunca bu bana sıkıntı çıkarır mı? Önerileriniz ne olur? Beslenme programımı ise ek kısmında iletiyorum.
NOT: Doğal sporcuyum.
SABAH:
6 yumurta 1 sarısı 70 gr yulaf 10 gr fıstık ezmesi 1.ÖĞÜN:
150 gr kırmızı et 70 gr pirinç 5 gr zeytin yağı salata 2.ÖĞÜN:
150 gr tavuk 70 gr pirinç salata 3.ÖĞÜN:
150 gr balık 70 gr pirinç salata 10 gr fıstık ezmesi 4.ÖĞÜN:
200 gr balık et veya hindi haşlanmış sebze veya salata 5 gr zeytinyağı UYULMASI GEREKENLER:
Günlük en az 4 lt su içilecek Günlük 3 gr tuz kullan yemeklere dağıtabilirsin Günlük en az 2 bardak sade kahve veya yeşil çay Baharat kullanabilirsin ama abartmadan az koy Ketçap şekersiz olanlardan çok az kullanabilirsin Közlenmiş patlıcan - yeşil biber - brokoli - karnabahar - lahana haşlama veya fırında patates tüketebilirsin abartmadan Salata sadece yeşillik olacak Soğan havuç patates yok
-