-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Pulmoner ödem, aka anemi.
Oluşturan:
megalodon, in Sağlık Sorunları
Önerilen İletiler
Önerildi
Geçmiş olsun.
Kanser konusunda baya arastirmıslığım var. Fakat ciddi bir hastalık ve doktorların yönlendirmesine güvenmekten baska çare yok maalesef.
Ödem icin lasix kullaniliyor genelde.
Kalp icin beta 2 agonistleri kalp gücünü arttirabilirler diye düsünüyorum.Nefes almayi da kolaylastirirlar.
Onun disinda oksijen miktarini arttirabilen bir ilaçla ilgili baslik acmistim, onun da faydasi olur dokularin oksijenlenmesi icin.
Kan artisi icin B12-Folat ve demir takviyesi eksikliginin giderilmesi gerekli.Demir kabizlik yapiyor, onun yerine baska kaynaklar kullanilabilir.
Bagisikligi arttirmak cok önemli. Özellikle D vitamini cok önrmli.Günde 5000 ünite d vitamini ve 50 mcg k vitamini kullanmali hic birakmadan. İnflamasyonu önlemek icin omega 3, ısırgan tohumu yağı, ve 1000 mg c vitamini çok iyi gelir. Retinol (a vitamini) bir cok kanser icin önemli bir destek.
Kalp icin Q10 ve L karnitin birlikte kullanimi cok iyi gelir.
Karaciger safrada bir fonksiyon kaybi varsa sporda kullandigimiz milk thistle faydalidir.
Akcigerlerde balgam varsa bunun atilmasini kolaylastirmak ve bronslari acmak icin yine kürlerde kullandigimiz asetilsistein de yine cok etkilidir.
Bunlari destek olarak gerektiginde kullanmasi fayda verecektir.
Benimde annede var, kan icin önerdigim vitaminleri kullaniyoruz.Kemoterapiye gidiyor ve kan seviyesini düsürmüyor bu destekler.Bilgisi olmadigindan bazen zorlaniyoruz icmiyor ilac zannettiginden. Anlatmak zor ama baska care de yok...
Kanser, yedigimiz gidalar, soludugumuz hava, cesitli kirletici maddeler ve bazi virüs ve bakteriler sebebiyle ortaya cikiyor. Genetik bozukluklarin, düsük bagisiklik hücrelerinin gözünden kacmasi sonucu ve asiri insülin ve buyume hormonu sayesinde beslenmesiyle hizla yayiliyor...
Bagisiklik cok önemli bu noktada.
Allah acil sifalar versin, umarim atlatir...
arafından önerildi
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ardaesat
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
5 gündür kalbin solunda ağrı oluyor, ağrı gelip gidiyor (sanki orayı birşey elektrikle bastırıyor gibi oluyor), ve bazen sol koluma da ağrı vuruyor, kalp sıkıntısı olanların kolu da ağrıyabilir diye biliyorum, 20 yıldır sigara içen biri olarak korktum, sorun akciğerde de olabilir dedim, bugün genel göğüs ve akciğer tomografisi çektirdim, Allah' a şükür temiz çıktı, sonra kardiyoloğa gittim, o da testler yaptı, efor testi vs, neyse o da temiz çıktı Hamdolsun.
Yani sorun kalp ve akciğer de değilmiş, ikisi de iyi durumda, ciddi ciddi sigarayı bırakma kararı aldım. Neyse kalp ile akciğer de bir sorun yok, kan tahlilide yaptırcım genel olarak, testo lh fs vs... sanırım kür için bir sıkıntı kalmayacak, böbrekleri kontrol ettirmedim, ona da baktırcam sol böbrekteki kist ne durumda. Kasları da çok zorlamadım hafif kilolar giriyorum özellikle göğüs antrenmanlarını dumbble ile hafif kilolarla gidiyorum ve bu hafta ağır girmeyeceğim. Neyse bunu sormak istemiştim,
SORULARIM:
Akciğer ve kalp civarında olan ağrı nedendir? Spordan dolayı olabilir mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Happylal
Merhaba arkadaşlar,
Dün 126 mg sustanon enjeksiyonu yaptım kalçamdan ve kalçamın üst kısmında belime doğru bir ağrı var sebebi ne olabilir ilk enjeksiyonum. Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: trensetter
Aşağıdaki kürden çıktım şuan sadece testo alıyorum (cyp 375mg) tekrar tren enant ile devam etmeyi düşünüyordum fakat göğüsüm de ağrı ve kalp çarpıntısı yaşıyorum bugün ecopirin kullanmaya başladım doktor tavsiyesiyle. Ekstra olarak yazmayı unutmuşum; bazen ellerde uyuşma, göz damarlarında çatlama yaşıyorum.
BİTİRDİĞİM KÜR İÇERİĞİ:
Testosteron Boldenon Trenbolone Deca SORULARIM:
Potasyumu nasıl düşürebilirim hızlıca? KULLANDIĞIM MCT GRUPLARI:
3 gr omega 600 mg magnezyum 60 mg çinko dvit damla bemiks probiyotik kingsize black guardian KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: HASAN61
Enjeksiyon dan 3,4 saat sonra kuyruk sokumum da sanki yere g*t üstü düşmüş gibi ağrı oluyor 2,3 gün içinde geçiyor ama o süre zarfında hayat kalitemi ciddi etkiliyor eğilme kalkma gibi temel hareketlerde bayağı yoruyor beni ve enjeksiyonun girdiği yerde değil 3,4 cm uzağında oluyor bu ağrı çözümü nedir yada ağrıyı hafifletmenin bi çözümü varsa yardımcı olursanız minnettar kalırım.
-
Yazan: Ahmedovic
Merhaba arkadaşlar,
2 ay önce son enjeksiyon omzumdan vurdum ve enjeksiyon vurduğum yerin biraz altında bir yumru gibi bir şey var etrafı da biraz ödemli. Dokunduğumda öyle çok bir ağrı olmuyor ama hareket ederken o ödem ve yumru baskı yaptığı için hareket ederken ağrı oluyor. Omzumdan başka bir sakatlık için mr çekildim orası için birşey çıkmadı.
İlaç mi dağılmadı mı yoksa ödem mi var anlayamadım çözümünde bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
-