-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Kürde minimum kullanım değerleri
Oluşturan:
Rdm, in Steroid / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: DorianBaba
Arkadaşlar dövüş sporlarında 10mg turinabolun ne gibi etkisi olur ve kaç hafta da etki eder? ben araştırmıştım 10mg nin pek bi zararı yoktu ama sizden de duymak isterim. Zaten fiziğim 10/10 hem parçalı ve kütleliyim.
-
Yazan: devtycon1211
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüm 176 77kg 13.2 yağ oranım var , resimleri ekte sunacağım.
Temiz büyümek istiyorum estetiği bozmadan .
Bu nedenle ilk kürümde şunları düşündüm:
1-12hafta Test E 500mg 1-10 hafta Boldenon 400mg 6-10 hafta Masteron E 200-300mg Kür içi proviron-zinc-b12 ve multivitamin kullanacağım. Kür sonu PCT yapacağım .
Yaşım 18 daha önce güreşte tartı problemlerinden dolayı iştah kessin diye anavar kullandık .
Değerlerim :
FSH:11,.. LH:12,.. Total Testesteron:8,... E2,östrojen: 4 prolaktin:8 yardımlarınızı bekliyorum
-
Yazan: Sinan06
Merhaba değerli hocalarım,
Pazartesi günü bulk kürüne başlayacağım:
400 / 400 / 200mg
1. Hafta:
0,5ml testo 0,5ml bolde 0,5ml masteron Günlük 2 tablet turinabol ( sabah ve antrenman öncesi ) 2.3. Haftalar:
Pazartesi:
1 ml testo 1 ml bolde 1ml masteron Cuma:
0,5ml testo 0,5ml bolde 0,5ml masteron Gunluk 4 tablet turinabol ( 2 sabah - 2 antrenman oncesi ) 4.5.6.7 ci haftalar ve sonrası için:
Pazartesi-cuma:
1 ml testo 1 ml bolde 1ml masteron Gunluk 5 tablet turinabol ( 2 sabah 2 antrenman oncesi 1 aksam ) Kullanımı hocam böyle önerdi...
Vitamin ve koruyucucuları da :
2000mg Omega 3 sabah-aksam 1000 mg C sabah+ antrenman oncesi 3 kapsul Triblus aksam 3 milk thistle sabah-aksam 10 mg tamoxifen haftada 3 25 mg proviron her gun sabah ac karina ve ya antrenman oncesi 0,5 mg dostinex 2 haftada 1 ( ayin 1 i ve 15i ic kafan karismasin ) Bu şekilde önerdi. Sizinde bu öneriye fikirlerinizi almak istedim yanlış birşey yapıp kürü mahfetmemek için , bana yardımcı olur musunuz lütfen teşekür ederim şimdiden herkese.
-
Yazan: Hwidka1
iyi günler dostlar, bolde kürüne haftaya başlıyacağım 8 haftadır cruise yapıyorum, yanına kick start anapolon almak mantıklımı 20 veya 30 gün kullanmayı düşünyorum, bundan 1 yıl önce kullandım ve harikaydı fakat ciddi sivilce yapıyordu.
Düzeltme: 1 yıl önceki kürde sustanonda vardı sivilce sebebinin çoğu oda olabilir.
-