-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: whasancan
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yaklaşık 100 gündür düzgün bir şekilde diyet + ağırlık antrenmanı yaptım. aşağıdaki gibi sonuç aldım 120 kilodan 105 kiloya düştüm. Hala devam ediyorum ama 1 ay boyunca rad 140 ve clenbuterol kullanmak istiyorum. mantıksız olur mu.
SORULARIM:
TAVSİYELERİNİZ nedir? PCT yaptırmam gerekir mi 1 aylık kullanımda? Bodytech rad140 marka tercihim.
-
Yazan: ErayAltintas
Herkese merhabalar,
Haftada 3 gün boks , 3 gün fitness olarak spor yapıyorum, en ideal ve en gelişim sağlayıcı olacak şekilde bir antrenman programı arıyorum, bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. @Diver @rastlantisal @Oathbreaker @godofdark @SantoR
-
Yazan: enes2525
herkese merhaba oral steroid olarak dianabol kullanımında etki veya yan etki gören var mı kas ve güç artışı sağlıyor mu ve yağ yakımına etkisi var mı etki edenlerde etkisi ne zaman farkettiriyor herkese iyi forumlar
-
Yazan: Tren34
Arkadaşlar merhaba 1.80 boyunda 73 kiloyum sustanon + primabolon kürüne girmeyi düşünüyorum ama aklımda çok soru var öncelikle ben yeni jinekomasti ameliyatından çıktım bu yüzden kür esnasında veya kür sonrasında jinekomasti olma riskim var mı? varsa engellemek için tamoksifen içmem yeterli mi? ve bu kürü ne kadar süre ile yapmam gerek pct için ne yapmam gerekiyor? yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.
-
Yazan: AtaFitnessx
Merhabalar ben 18 yaşındayım yaklasıkta 2yıldır spor yapıyorum 46 kilodan 73e kdr cıktım fakat fotograf koymayı beceremedigim ixin koyamıyorum hedefim benim kütle koymak İğneyle falan işim olmaz total testomda 748 ztn sadece tek isteğim güzel bir antreman programı Büyümeye dayalı öyle asırı ağır yapup sadece O anlık tatmin sonrası icin recovery falan olmadan kücülmeli degil yani gercrktrn planli bi ant programınoz varsa cok sevinirim sürekli ant programo deişmekten gelişimimi yavaslatıyorum ztn yardımcı oluursanız minattar olurum💙 @rastlantisal @Vural2 @Rdm
-