-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: d3lici
Arkadaşlar selamlar;
Testosteron E 600
Boldenon 600 Kürümün 7. haftasındayım küre tren eklemeyi düşünüyorum fakat esteri hakkında kararsızım, hangisini tercih etmeliyim ? hangisi yan etki bazında daha hafiftir ?
-
Yazan: QuheyLaN
Deca ve enanthatını kullanmayı düşünüyorum.Forumda pek işe yarar bir yorum bulamadım hakkında.Varmı tecrübe eden.Verim alan / alamayan ?
-
Deca enanthat küründeyim son bir hafta kaldı kürün sona ermesine.Anabolizan eklemeden only testo devam etsem ne kadar verim alabilirim ? Sağlam bir form yakaladım bozmak istemiyorum.Tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim.
-
Merhabalar arkadaşlar ilk kürüme yarın itibariyle başlıyorum.Deca , testesteron enanthat ve danabol ile başlayacağım.Max 14-16 hafta sürecek.Yaklaşık 2 senedir BB yapıyorum.Boy 1.81 Güncel kg 78.Resimlerle güncelleyeceğim haftalık olarak.
-