-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
![ctdberk](https://peptidturkiye.com/forum/uploads/monthly_2023_09/409.thumb.png.c66a39c6f33c80a80556e6b02d4b0c5e.png)
Ilk kürüm: planlama ve başarılı bir sonuç yürütme
Oluşturan:
ctdberk, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: egesufit
Arkadaşlar selam,
İlk kürüme gireceğim ve bana verdiği marka ise Xplode marka bilgisi olan var mı?
İnternette hakkında bişey bulamadım fiyat olarak ise 4700tl çekti.
KÜR İÇERİĞİM:
250 mg Testosteron Enanthate 250 mg Boldenon Kendisi her gün düşük ml enjeksiyon yapıyormuş gözüme fazla geldiği için bana da haftada 4 yapmamı söyledi sebebini sorduğumda ise ilacı basmadığımız zamanda dalgalanma olmasın diyeymiş ilk kürüm bilgi eksikliğim var sizce nasıl planlama?
Yanıtlarınız için teşekkürler.
-
Yazan: ogulcanozer34
Merhabalar,
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate GH - Büyüme hormonu KİŞİSEL VERİLERİM:
1.95 Cm 29 Yaş 88 Kg SORULARIM:
Kullansam etki alır mıyım? Yada nasıl etkiler alırım? Konu hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim herkese iyi forumlar...
-
Yazan: aroma
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüme gireceğim ve kür planlamamı 6 hafta üzerine yaptım.
KÜR İÇERİĞİM:
400 MG TESTOSTERON ENANTHATE 300 MG MASTERON ENANTHATE Planladığım bu kürden verim alabilir miyim?
-
Yazan: bodybuilderxq1
Herkese merhaba arkadaşlar,
Seneler sonra ilk defa küre giriyorum 10 haftalık bi süreç olucak doğal gelişimim durdu gibi bi durum oldu fazlasıyla büyüdüm kollar 48.5a kadar geldi testo turinabol ve primo giriyorum hiçbir zaman estetik bi vücut tercih etmedim hep büyüme odaklı çalıştım şuan güncel kilom 84.5
KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Primobolan Turinabol SORULARIM:
Sizce ne kadar bi kilo alımım olur? Ve dikkat etmem gereken hususlar nelerdir ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Merttcnyldzzz
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Şuanda doğal spor yapıyorum ve ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Yarın küre başladığımda yavaş yavaş kaloriyi arttıracağım kür boyunca desteklerinizi bekliyorum. Fikir, öneri ve düşüncelerinizi.
KİŞİSEL VERİLERİM:
BOY 1.77 CM KG 81 KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Enanthate Deca igf 1 AKTİF BESLENME PLANLAMAM:
800 tavuk 300 pirinç 10 fıstık 20 ceviz 10 z.yağ 65 gram whey 2 tam yumurta GÜNCEL FORMUM:
-