Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

bono80

1 hafta sonra kürü bıraktım pct gerekir mi?

Önerilen İletiler

bono80    0

Selamlar saygılar...

 

Omuzumda bulunan sakatlık için düşük doz 250 testo cypo 200 deca 30 mg dianobol kürüne başlamıştım ilk defa steroid kullanacaktım... Boy 1.75 kilo 100 kg yağ oranım %22 23 civarı olduğundan tereddüt ederek başladığım küre devam etmeme kararı aldım... Çünkü beslenmem zaten son iki aydır felaketti ve bu devam ediyor... Son 2 2.5 ayda 12 kilo almıştım... bel ölçümde 94 den 104 e çıkmıştı...

 

Psikolojik olarak hazır olmadığım kararına vararak 1. Enjeksiyon sonrası 2. Enjeksiyonu yapmadan bırakmak istiyorum... Yani 250 testo 200 deca vuruldum, 8 günde dianobol kullandım ilk 3 gün 20 mg 4 gün 30 mg dün 10 mg toplam 8 gün şeklinde...

 

Bu kadar kısa süreli kullanımda pct ye gerek olurmu daha 10 gün bile olmadı çünkü... Olursada nasıl pct olmalı ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Loving    9.252

Merhaba panik olacak bir durum yok PCT gerekmemektedir. Kürünüzü sonlandırabilirsiniz. Kg almanızdaki sebep nedir ? Kortizon mu aldınız ? yada alıyorsunuz ? :roll:

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bono80    0

Yoo kortizon almadım son 1 yıldır... 1 sene önce bel sakatlığım nedeni ile 10 tane kalçadan kortizon vuruldum 10 gün üst üste... Ondan dolayı yağ oranımı son bir senedir max %16.5 a kadar indirebildim... Çok yüksek direnç gösterdi vücudum yağ ve ödem tutma konusunda... Clenbuterol bile kullandım yüksek doz bilmeden günde max 5 tablet yerine 10 kullandım misal o bile etkilemedi beni, nabzımı artırmadı yani çünkü haftanın 3 4 günü uzun kardiyolar ve intervaller yapan biriydim nabzım sabah kaltığımda 50 ve aşağısı gün içinde yürüsem bile max 70 oluyordu... Son 2.5 aydır vg den güç sporuna geçişim oldu... Ve son 2.5 ayda 12 kilo aldım...

 

Konu açılmışken bana bu konuda yardım edebilirmisiniz... peptid veya başka bir alternatif olarak.. Benim amacım yağ yakmak ilk öncelik olarak... 4 senedir aralıksız fitnes yapıyorum haftada min 5 gün Zaten mevcut kas oranımda iyi kollarım soğuk 41.5 cm misal... Ama yağ oranım fazla...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    754

selamlar @Loving hocamın dediği gibi gerekmez hocam PCT. yağ yakmak için HGH FRAG + PGF2A kullanırsanız 3 ayda çok ama çok iyi sonuçlar alırsınız.

 

%16 lardan çok rahat %10 ları görürsünüz fazla kullanımla altına bile düşmeniz mümkün misal 6 aylık.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

PGF2A'nın tehlikeli bir ilaç olduğunu düşünüyorum. Bence kür tecrübesi fazla olmayan ve yarışmacı olmayan biri PGF2A kullanmamalı. Gerçekten çok ciddi sağlık problemi yaratabileceğini hocalarımdan öğrenmiştim zamanında araştırırken.

 

Bu seviyede illa bir şey kullanılacaksa HGH Frag veya GH kullanımı daha güvenli olabilir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×