Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Ostarine (mk 2866) sıkça sorulan sorular

Önerilen İletiler

Loving    9.197

MK 2866 hakkında sıkça sorulan bazı soruları beraber cevaplayalım. :) 

Ostarine (MK 2866) Nedir?

Ostarine, en popüler ve yaygın olarak kullanılan sarm'lar dan biridir. Steroidlerin aksine, çok az yan etkisi vardır (hatta yoktur) yağ yakımı, kilo verme dönemleri ve dayanıklılığı artırmaya yardımcı olan güçlü bir kas gelişim takviyesi olduğu klinik olarak kanıtlanmış bir üründir. 

Ostarine (MK 2866) Nasıl Çalışır?

Ostarine, steroidlere benzer şekilde çalışır. Seçici olarak kaslarınızdaki ve dokularınızdaki androjen reseptörlerine bağlanır ve organlarınızdaki reseptörlerden kaçınır, bu yüzden steroidlere kıyasla minimal yan etkileri vardır. (hatta yoktur)

Ostarine'den Hangi Konularda Faydalanabilirsiniz?

Ostarine, vücuttaki androjen reseptörlerine bağlanmada, özellikle bisep, triseps, göğüs, bacak ve sırt kaslarınızı hedef alır ve anında etki sonuç ilişkisine sahiptir. Klinik çalışmalara göre, günde 25 mg'lık orta dereceli Ostarin dozu, kas kütlenizi hızla artırabilir, yağları parçalayabilir ve genel gücünüzü artırabilir.

En İyi Ostarin Kombini Hangisidir?

Hedeflerinize bağlı olarak, kombin edebileceğiniz Ostarine ek ürünleri mevcuttur sarmlar içinde. Kilo vermek istiyorsanız, Cardarine veya  Stenabolic  (SR9009) ile birlikte almak iyi bir fikir olacaktır. Hacim olarak bir kombin düşünülüyorsa istiyorsanız, LGD 4033 veya RAD 140 kullanmanızı önerebilirim. 

Uygun Ostarin Dozu Nedir?

Ostarine için önerilen dozaj 10 mg ila 30 mg arasındadır, (bulk) ancak vücudunuza ve spor geçmişinize güvenmiyorsanız daha az miktarlarda start verebilirsiniz ürüne. 

Ostarin Yarılanma Ömrü Nedir?

Ostarine'in 24 saatlik bir yarılanma ömrü vardır, bu da MK2866'nın % 50'sinin bir gün sonra sisteminizden çıkacağı anlamına gelir. Bu nedenle, dozunuzu 24 saatte bir almanızı tavsiye ederim. Ostarine'in vücudunuzdan tamamen çıkması yaklaşık bir hafta sürecektir.

Ostarine Kansere Neden Olabilir Mi?

Kesinlikle hayır. Gerçek Ostarine'nin kanser ile herhangi bir ilişkisi yoktur.

444.png.eea99f2dac90f030e64cfeaf15aa9f39.png

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: dogukan_6567
      Haklarında fazla bilgiler bulamadım burada bir konuya yanıt olarak sordum fakat cevap alamadım. Ostarine ve stenabolic kür yapılır mı araştırdım hiçbir yerde göremedim. Ostarini günde 10mg almayı düşünüyorum eğer kür olarak kullanılabiliyorsa Pct gerektirirmi? bir de forumda ki bilir kişilere sormak istedim 
    • Yazan: berke331974
      19 yaşında bir gencim doğal hormon sistemime çok fazla zarar vermeden vücut geliştirme alanında yol katetmek istiyorum ve 22 23 yaşıma kadar steroid kullanmaktan olabildiğince kaçınmak istiyorum 
      Bulk için temiz kas kütlesi oluşturmak adına Ostarine ve mk677 kombinlenir mi ?
      Bu kür sonucunda pct gerekli olur mu ?
      Bu kür sırasında dikkat etmem gereken noktalar nelerdir acaba ?
    • Yazan: Lightweight
      Merhabalar değerli forum üyeleri bir arkadaşım amerikaya seyahat etmeye gitti. Teksas eyaletinde şuan orada temin edebileceği Chemyo , Buydeus ya da umbrella Sarmsları türkiyeye sokarken bir sıkıntı çıkarırlar mı valizinde getirirse 1 ya da 2 adet olacak şekilde
      @rastlantisal
      @hectordoyle
      @metinav
    • Yazan: demiratici
      Merhaba Şuanda Tiromel yarım şişe mk-2866 ve gw-501516 ile kür yapıyorum. Ancak Kürüme bir şeyler daha eklemek istiyorum evde kullanılmamış tamoksifen var. Sarms eklemek istiyorum. Güçlü bir şey olsun istiyorum. aklımdakiler Rad-140(150) lgd-4033 veya sr9009 sizin önerilerinizi de dinlemek isterim
    • Yazan: zeki95
      Herkese merhabalar 22 nisan-12 Haziran arası 52 günlük Ostarine güncemi sizinle paylaşmak istiyorum.
      Burak Loving hocanın da desteği ile küre başladım amacım yağ oranımı düşürüp kas kazanmakti(recomp) tabi kalori açığında yapabildiğimin en iyisini yapmaya çalıştım. Birincil hedef her zaman yağ yakıp  vaskularitemi artırmakti kas kazanmak ön planda olarak girdiğim bir kür değildi. Zaten ostarine bilindigi üzere sarmlar arasindan en az kuvvetli olanı ama bu denilen yanlış anlaşılabiliyor yine de benim gibi ilk kez deneyimleyecek arkadaşlar için gayet etkili ve kuvvetli bir araç.
      İlk hafta günde 5-7.5mg
      ilacı vücuduma tanıttım diyebilirim cekincelerimden ötürü boyle bir yol izledim ama hiç bir sıkıntı yaşamadım 0 yan etki
      etkiler:öfori ve genel mutluluk hali libido artisi 
      başlangıç kilo:95-96 kg civarı idi. Form :
        
       
      1-4. Hafta 15 mg devam ettim 
      3. Haftadan sonra pump dayanıklılık ve agresyon(ağırlıklarla olan ilişkim , insanlarla değil :D) çok kuvvetliydi form:
        
       
      Son olarak 4-7. Hafta arası 20 mg devam ettim bitene kadar kullandım yağ yakıp güç kazanmaya devam ettim 5. Hafta vaskuleritem arttı belim incelmeye başladı  güç ve kondüsyon devam etti dozu artirdigim için olsa gerek biraz baş ağrısı oldu ama umrumda bile olmadı gidip 3 saat idmanını çıkardım
       final form:
         
       benim için aşırı keyifli bir surecti bir dahakine sarmsa devam mı ederim yoksa direk testo tabanlı bir küre mi geçerim bunu zaman gosterecek.
       
      Desteği için Burak hocaya teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
       
      Herkese iyi forumlar dilerim.
      Basmaya devam.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×