-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: the_escobar
Merhaba arkadaşlar, yeni bulk kürüme gireceğim bu kürümde hedefim olabildiğince güçlenmek olacak. 4 ürün arasında seçim yapmam lazım. Ligandrol + MK677 veya Rad140 + MK677 düşünüyorum. Sizce hangi ikiliyi seçmeliyim? Kullanıp tecrübe edenler yardımcı olursa çok sevinirim.
-
Yazan: aliturapp
Herkese selamlar,
19 Yaşındayım 1.85 Boy 84 KG Doğal olarak 60-65 gün gibi bir sürede 74 KG'den 84'KG'ye çıktım temiz bir şekilde. Sarms kürü yapmak istiyorum fakat aklıma bazı takılanlar oldu. Ligandrol ve Rad140 kombinasyonu yapmak istiyorum fakat forumda bir arkadaş RAD-140'da kalp sıkıntısı yaşadığını belirtmişti bu yüzden biraz tedirgin yaklaşıyorum. Streoid kürünüde düşündüm fakat bu yaştada streoid kürü yerine Sarms daha mantıklı geldi nedense.
Marka olarak ya burak hocadan alım yapacağım ya da ..... adlı siteden Umbrella marka Sarms alımı yapacağım. Merak ettiğim daha önce Ligandrol ve RAD-140 kombinasyonu yapıp güzel bir etki veya kötü bir deneyim yaşayan var mı? Öneriniz ne olur streoid kürü mü yoksa sarms kürümü.
Cevaplar için herkese teşekkür ederim.
-
Yazan: ILLU
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
19 yaşındayım boy 180 kilo 70 2 senedir fitness yapıyorum ve sarms kullanmayı düşünüyorum aklımda rad 140 ile ligandrolu kombinlemek var zaten kilo alıyorum ve iştahım iyi o yüzden amacım kas kütlesi koyabilmek ama bu iki sarmsın total testoyu çok baskıladığını söylüyorlar...
Sorularım:
Mantıklı bir kombinleme olur mu? Veyahut sadece saf kas kütlesi için rad 150 kullanmam yeterli olacak mıdır? Rad 140 ve ligandrol den sonra 2 arkadaşımda pct yapmak zorunda kaldı ben sadece rad 150 kullanıp onların aldığı verimi alabilir miyim ve pct yapmak zorunda kalır mıyım ? @heisenbergg @Diver @rastlantisal @Oathbreaker
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Ferhelm
GEP'in Ligandrolü ve Brawn'ın Mk677'sini aldım, kullanıma daha başlamadım ikisi beraber kullanımda pct gerekir mi? Ve dozajlar nasıl olmalı?
-