Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

Nessie pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

Human    24
hectordoyle, 27.09.2026 - 01:36 yazdı:

Bendeki de bunun birebir aynısıydı ama boş çıktı bendeki

24 dolara birinci elden aldım 2 hafta sonra göreceğiz bakalım sonuçları paylaşacağım total testo shgb e2 vereceğim 

İlk enjeksiyonu yaptım 1 ml testo e eski seriyle karşılaştıracak olursak sanırım yağını değiştirmişler ilaç eski seriye göre zor gidiyor iran gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hectordoyle    851

3 haftadır 600 mg nessie tren e vuruyorum, dün 200 mg tren e + 125 mg testo vurduktan sonra E2 sonucum böyle geldi. Normalde başka bir markada 200 mg tren e vurduğumda e2 bu kadar düşük gelmiyor, bu da demekki kullandığım tren bayağı underdose. Tren dolu olsaydı e2 değerim en az 200 lerde gelmesi gerekti çünkü (trenbolon kanda kendisini e2 olarak gösteriyor o yüzden kullandığım tren'in doluluğunu görmek için e2 ye bakarak söylüyorum bilmeyenler için).

Screenshot 2026-09-29 112454.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    24
hectordoyle, 21 dakika önce yazdı:

3 haftadır 600 mg nessie tren e vuruyorum, dün 200 mg tren e + 125 mg testo vurduktan sonra E2 sonucum böyle geldi. Normalde başka bir markada 200 mg tren e vurduğumda e2 bu kadar düşük gelmiyor, bu da demekki kullandığım tren bayağı underdose. Tren dolu olsaydı e2 değerim en az 200 lerde gelmesi gerekti çünkü (trenbolon kanda kendisini e2 olarak gösteriyor o yüzden kullandığım tren'in doluluğunu görmek için e2 ye bakarak söylüyorum bilmeyenler için).

Screenshot 2026-09-29 112454.png

teston hangi marka 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ironform    3
hectordoyle, 6 dakika önce yazdı:

Cooper 

Cooperların hepsi ampül şeklinde değilmi birde doğrulama kodu sistemi varmı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    24
hectordoyle, 7 dakika önce yazdı:

Cooper 

dediğin gibi underdose olabilir hangi markayı kullandıysam hep enjeksiyon sonrası hafifte olsa ağrı yaşadım dün nessie deca ve testo vurdum tık yok sanki hiç vurmamışım gibi :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    851
Human, 7 dakika önce yazdı:

dediğin gibi underdose olabilir hangi markayı kullandıysam hep enjeksiyon sonrası hafifte olsa ağrı yaşadım dün nessie deca ve testo vurdum tık yok sanki hiç vurmamışım gibi :D

Eski seridir çalışır dedik bu da underdose çıktı, forumda benim kadar nessie den çeken başka biri yoktur bundan eminim artık

ironform, 9 dakika önce yazdı:

Cooperların hepsi ampül şeklinde değilmi birde doğrulama kodu sistemi varmı?

Bendeki flakon şeklinde, senin dediğin enanthate formundakiler ben cypionate kullanıyorum hem ampul hem de flakon versiyonu var. Doğrulamasını sitesinden yapabiliyorsun

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    24
hectordoyle, 2 dakika önce yazdı:

Eski seridir çalışır dedik bu da underdose çıktı, forumda benim kadar nessie den çeken başka biri yoktur bundan eminim artık

Bendeki flakon şeklinde, senin dediğin enanthate formundakiler ben cypionate kullanıyorum hem ampul hem de flakon versiyonu var. Doğrulamasını sitesinden yapabiliyorsun

eski seriden allah var memnundum elimde eski seri bolde ve tren a var tren fena çalışıyordu tansiyondan bıraktım boldeside e2 mi sıfırlamıştı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    18

Hayırlı akşamlar satıcı nessie pharma için testolara 51$ fiyat çekti diğer anabolikler de 55$-70$ bandında acaba bu markanın piyasası mı bu yoksa satıcı üstüne baya mı koymuş anlamadım bilenler aydınlatabilir mi

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    47
ahmettones, 24 dakika önce yazdı:

Hayırlı akşamlar satıcı nessie pharma için testolara 51$ fiyat çekti diğer anabolikler de 55$-70$ bandında acaba bu markanın piyasası mı bu yoksa satıcı üstüne baya mı koymuş anlamadım bilenler aydınlatabilir mi

Çok koymuş hocam maalesef. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp