Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

Nessie pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

oguuzars    34

Nessie hala kullanabilecek bir marka, piyasadaki çoğu markadan daha iyi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

levenna    9
oguuzars, 7/30/2026 - 11:46 yazdı:

Nessie hala kullanabilecek bir marka, piyasadaki çoğu markadan daha iyi

Hala testo tercihi nessie olacak gibi. Fp acisindan guzel.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    74
levenna, 4 saat önce yazdı:

Hala testo tercihi nessie olacak gibi. Fp acisindan guzel.

Nessie testo enth sonuç. Haftalık 1.5mg pzt.çrş.cuma. Test cuma sabah verildi. Son enjeksiyon çarşamba.
6a6cb56faf362_Ekrangrnts2026-07-31174226.png.a51a3f760e53b911fef98d2a8170ab58.png

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    34
AnarchyZone, 11 saat önce yazdı:

Nessie testo enth sonuç. Haftalık 1.5mg pzt.çrş.cuma. Test cuma sabah verildi. Son enjeksiyon çarşamba.
6a6cb56faf362_Ekrangrnts2026-07-31174226.png.a51a3f760e53b911fef98d2a8170ab58.png

Geçerli bir sonuç

tarihinde oguuzars tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    1
AnarchyZone, 21 saat önce yazdı:

Yeni seri mi bu ona göre alıcam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta    2

XJD9vHdl.jpegiSB6MtW5.jpeg

aynı sktli testoların bu şekilde renk farkının olması normal mi benim kullandığım hafif sarımsı renkte ama yeni bi satıcının attığı fotoğraftaki testo adeta su gibi tamamen şeffaf bilgisi olan dönüş yapabilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    9
Sparta, 44 dakika önce yazdı:

XJD9vHdl.jpegiSB6MtW5.jpeg

aynı sktli testoların bu şekilde renk farkının olması normal mi benim kullandığım hafif sarımsı renkte ama yeni bi satıcının attığı fotoğraftaki testo adeta su gibi tamamen şeffaf bilgisi olan dönüş yapabilir mi?

pişirme ısısı,dakikası değişiklik gösterdiği için renk farklılıkları olabiliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
User2616271    0
Human, 34 dakika önce yazdı:

pişirme ısısı,dakikası değişiklik gösterdiği için renk farklılıkları olabiliyor

Hocam Nessie’nin primosunu önerir misiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    34
User2616271, 48 dakika önce yazdı:

Kanka burada kimseye bir şey sorup marka , ilaç kullanma her markayı övende var gömende al kullan gör

tarihinde oguuzars tarafından düzenlendi
  • 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    117
User2616271, 3 saat önce yazdı:

genel olarak nessieyi öneririm ama primosunu hiç kullanmadım. tavsiyem ilk testoseeron baslayıp e2 testi vermen sonra primo ekleyip 1-2 hafta sonra bidaha test vermen. e2 düşüse geçerse ürün doludur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
User2616271    0
sven, 15 dakika önce yazdı:

genel olarak nessieyi öneririm ama primosunu hiç kullanmadım. tavsiyem ilk testoseeron baslayıp e2 testi vermen sonra primo ekleyip 1-2 hafta sonra bidaha test vermen. e2 düşüse geçerse ürün doludur

Hocam peki masteron önerir misiniz güncel zphc kullanıyorum ama fiyatları çok yükselttiği in satıcı Nessie’ye geçmek istiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    117
User2616271, 4 saat önce yazdı:

Hocam peki masteron önerir misiniz güncel zphc kullanıyorum ama fiyatları çok yükselttiği in satıcı Nessie’ye geçmek istiyorum 

eski seri bi  flakon kullanma şansım oldu öneririm o zamanki güzeldi. açıkcası bende masteron konusunda genel forum üyelerinden geri dönüş almak isterim marka önerileriniz nedir yakın zamanda kullanan varsa bilgilendirirse mutlu olurum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klorsex    38
sven, 18 dakika önce yazdı:

eski seri bi  flakon kullanma şansım oldu öneririm o zamanki güzeldi. açıkcası bende masteron konusunda genel forum üyelerinden geri dönüş almak isterim marka önerileriniz nedir yakın zamanda kullanan varsa bilgilendirirse mutlu olurum.

zphc 30ml kullanıyorum gayet memnunum şuanda. Treni kestim ve only testo masteron ilerliyorum 1 haftadır. cooper parabolan almıştım ama şuan kullanmayacağım bu şekilde ilerleyeceğim bir süre aynı şekilde zphc 30ml testo p kullanıyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Human    9
sven, 9 saat önce yazdı:

masteron zphc 30ml lik serisi çok iyi nessie yeni seride kullandım bana kalırsa fyp kullanılabilir masteronuda ben etki aldım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    176

Zphc masteron a tren mi koydular ben anlamadım 😂 verdiği damarı başka markada alamadım.

Nessie tr üretimi olabilirmi ?

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp