Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yigit3541

Pct sonrası ve yeni kür

Önerilen İletiler

Yigit3541    124

Merhaba arkadaşlar 1 sene önce küre girdim 10 hafta boyunca devam ettim Kür içerisinde 

500 mg testesteron enentat

250 mg deca

6 hafta günde 30 mg danabol

Haftada 1 mg arimidex

Karaciğer için Milk thistle 

Ekstra supplementleri yazmıyorum. (VİTAMİN, supplement vb) 

Kısa spor geçmişim

Kürüm bu şekilde idi spora uzun bir ara vermiştim ve daha çabuk toparlamak için vücudumu desteklemek istemiştim, daha öncesinde 2 sene aktif yaptığım sporu 3 sene bıraktım ve beslenmem falan da Bi hayli kötü geçti o süreçte çok fazla kilo vermiştim. Karma idmanların hemen sonrasında bu küre başlamıştım, Gvt antrenmanı uyguladım ve elimden geldiğince volume kısmının hakkını vermeye çalıştım ve kas hafızamın da yardımı ile çabuk toparladım. 

PCT olarak 

Son enjeksiyon dan 14 gün sonra 

Günde 50 mg klomen kullandım 10 gün boyunca 

Pct den 1 ay sonra kan testi verdim

Total testesteron düşük çıktı 

Testte lh olmadığı(test ekte) için lh ı yükselttiğimi fakat testislerin cevap vermediğini düşünüp 5000iu choriomon uyguladım ve Libidomu iyi hissedince yeterli geldiğini düşündüm. 

Bu kürde 20 kg aldım, 1-2 kgsini verdim yağ oranım yüksek değil yapı olarak ta yağlı biri değilim, Hard gainer ektomorf olduğumu düşünüyorum.

Vücuduma VİTAMİN ve supplement dışında 8 aydır birşey almadım geçen hafta tekrar kan verdim, Sorum şu bu değerleri bundan sonrasında referans değerlerim olarak kullanabilir miyim, yani ileride Kür yaparsam pct sonrası normalimi ararken bu testi kılavuzum yapabilir miyim? 

Son 4 ayım maalesef hem corona dan hemde bulunduğum bölgeden dolayı sporsuz geçti yani sadece vücut ağırlığımla antrenman yapabildim. 

Sonuçta 1 küre girdim ve hormon dengem biraz bozuldu ama yeteri kadar toparladığımı düşünüyorum yaşım da bu konuda etkili. 

Geçen hafta girdiğim kan testi ekte (maalesef e2 istememiş doktor) 

Yeni yapmayı düşündüğüm Kür 

Only Deca olarak düşünüyorum ilk 6 hafta yanına Dianabol ekliyebilirim. 

Düşüncelerinizi ve yapıcı eleştirilerinizi duymak isterim. 

20200710_124643.jpg

tarihinde Yigit3541 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yigit3541    124

Pct den 8 ay sonra verdiğim kan değerlerim e2 yok

Referans yapmak istediğim değerlerim bunlar 

20200710_125841.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.829

Değerlerin kür öncesiyle çok farklı değilse, kendini kür öncesi durumla performans olarak aynı hissediyorsan bu testi baz alabilirsin...Fakat total testonun normal şartlar altında 23 olması mümkün değil, bir hata olabilir.Yaptığın pct doğru olmadığı için geri dönüşün gecikmiş, ama sonrasında toparlamışsın.Bundan  sonra, en az kür kadar pct yi de önemsemeni tavsiye ederim...

Kolay gelsin şimdiden.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.829
HOPBA01, 11 dakika önce yazdı:

Abi test rakamlari baz alınıyor anladim kadariyla normalde 1.75/8 dir ama bazı testlerde hastaneden hastaneye degisiyor bu arkadaşınkini oranlarsak 5-6 arasi oluyor haralde

Testi yapan laboratuvarın ölçeklendirmesi neyse ona göre çıkıyor sonuçlar.Ama uluslar arası değerlere uygun olduğunda anlamak daha kolay.Cinsiyet farkı da var, ve mesela kadın için farklı fizyolojik dururmlarda farklı değer aralıkları geçerli oluyor.Hastane olması yüzde yüz doğru olduğu anlamına gelmiyor.Kullandıkları test cihazları ve metodları kadar, bu testi yapan kişilerin ne derece yetkin oldukları da önemli.Mesela üniversite hasatanelerinde çoğu bölümde hep son sınıf öğrencileri çalışıyor zorunlu staj gibi...

Ng-pg-mg /ml-L vb. ölçütlere göre okuma farklı olur.Birbiri arasında dönüşüm yapılması gerekebilir...

tarihinde metinav tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yigit3541    124
metinav, 24 dakika önce yazdı:

Değerlerin kür öncesiyle çok farklı değilse, kendini kür öncesi durumla performans olarak aynı hissediyorsan bu testi baz alabilirsin...Fakat total testonun normal şartlar altında 23 olması mümkün değil, bir hata olabilir.Yaptığın pct doğru olmadığı için geri dönüşün gecikmiş, ama sonrasında toparlamışsın.Bundan  sonra, en az kür kadar pct yi de önemsemeni tavsiye ederim...

Kolay gelsin şimdiden.

Bundan sonra dediğiniz gibi doğal değerlerime dönmek için pct yi ve takibini iyi yapmayı düşünüyorum, her gün tecrübe edinip yeni şeyler öğreniyoruz biraz bilinçsizlikle o zamanda öyle bir hata yapmıştım. 

Testesteron ölçümünde birim verilmemiş, tekrar test yaptırabilirim serbest testestoronu falanda görmek istiyorum açıkçası

Yaşım 21 buna göre sizce bu değerler nasıl

@metinav

Kendimi Kür öncesi ile aynı hissediyorum 

Libido güç vb olarak yani referans değerim kabul edebilirim diyorsunuz. 

Teşekkürler bilgiler için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.829
Yigit3541, 2 saat önce yazdı:

Bundan sonra dediğiniz gibi doğal değerlerime dönmek için pct yi ve takibini iyi yapmayı düşünüyorum, her gün tecrübe edinip yeni şeyler öğreniyoruz biraz bilinçsizlikle o zamanda öyle bir hata yapmıştım. 

Testesteron ölçümünde birim verilmemiş, tekrar test yaptırabilirim serbest testestoronu falanda görmek istiyorum açıkçası

Yaşım 21 buna göre sizce bu değerler nasıl

@metinav

Kendimi Kür öncesi ile aynı hissediyorum 

Libido güç vb olarak yani referans değerim kabul edebilirim diyorsunuz. 

Teşekkürler bilgiler için

Bence gayet iyi değerlerin.Kendinde iyiyim diyorsan olay bitmiştir :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yigit3541    124
metinav, 3 saat önce yazdı:

Bence gayet iyi değerlerin.Kendinde iyiyim diyorsan olay bitmiştir :)

Gayet iyi hissediyorum fakat e2 nin ve serbest testo değerlerimi de öğrenmek istiyorum

Heralde özel hastane gerekecek fiyatları konusunda bilginiz var mı? 

@metinav

küre girdikten sonra normal değerlerime dönmemde yardımcı olucağına düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.829
Yigit3541, Bir saat önce yazdı:

Gayet iyi hissediyorum fakat e2 nin ve serbest testo değerlerimi de öğrenmek istiyorum

Heralde özel hastane gerekecek fiyatları konusunda bilginiz var mı? 

@metinav

küre girdikten sonra normal değerlerime dönmemde yardımcı olucağına düşünüyorum 

Test ücretleri hakkında bilgim yok, yaptırdığın kuruma ve bölgeye göre fiyat farkları olacaktır.Free testonun fiyatı diğerlerinden yüksek diye hatırlıyorum.

Parayla yaptıracaksan, bulunduğun yerde özel laboratuvar var mı bir araştır.Hormon tahlili yapabilecek kapasitedeyseler fiyatları daha uygun oluyor.Diğer taraftan özel hastanelerde de laboratuvarlar muayeneye gerek olmadan istenilen testi yapıyorlar, fiyatları teste göre değişiyor sorabilirsin.Ben en uygunu bulmaya çalışıyordum şimdiye kadar :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yigit3541    124

Tekrardan merhaba bugün hastaneye gittim üroloji polikliniğine,

Doktora sporcu olduğumu steroid kullandığımı hormonlarımı kontrol etmek için test yaptırmak istediğimi söyledim,oda yapamıyıcağını söyledi biraz dil döktükten sonra zar zor ikna ettim ama sonuçlar kafamı karıştırdı,bu sonuçların yanlış olma şansı var mıdır ? 

Saat 3 te tok karna verdim doktor versem bile sonuçların doğru olmayacağını söyledi,bu konuda ona çok katılmadığım için kan verdim.

1 ay önceki kan değerlerimle arasında çok fazla fark var ve hiçbir ürün kullanmadım sadece beslenme ve vitaminler vardı,Libido ve ereksiyon gayet yerinde hissediyorum idmanlarda da gücüm yerinde.

5f74c717e899d_kt.thumb.png.203980e7182c9fbc053565fe27dc377f.png

aşağıdaki de 1.5 ay önceki testim,ikiside devlet hastanesi 5f74c73ff1005_tunceli09_07_2020.thumb.png.7163bb6cce9d47553a8053509b649794.png

Yarın veya haftaya tekrar test yaptırıcam özel veya lab düşünüyorum.Burada lablar ile konuştum 600 tl üstü fiyat söylüyorlar o yüzden şuan bulmakta sıkıntı çekiyorum.

1ay.thumb.png.8a2a91985550aa57890212d3a8210f3a.pngbu

değerler de 1.5 ay önceki değerler tam çıkmadığı için atıyorum

Bugün sabah verdiğim de kan değerlerim bu şekilde kafam karıştı 🤨

@metinav

Bu durum neden oluşabilir abi düşüncelerini merak ediyorum açıkçası

Bu arada devlette test yaptırmak baya Bir zor özel lablar ile tekrar görüşüyorum şimdiye kadar aldığım en düşük fiyat izmirde 500 tl daha altını bulamazsam yaptırıcam,haftaya

Screenshot_20201001-135636_e-Nabz.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: alpak
      Selamlar, fragment adı verilen bir peptit kullanacağım ve ilk defa peptit deniyorum.
      Bu peptidi nasıl hazırlayacağımla ilgili birkaç sorum var:
      Kaç ml su ile hazırlamalıyım? Hangi suyu kullanmalıyım? Örneğin, bu su ile hazırlamam bir sorun yaratır mı? Amacım yarışma değil, sadece yavaş yavaş kullanmayı düşünüyorum. Bu peptitten beklentim, 8-16 hafta sonunda fazla yağ yakmak. Uzun vadede bir etki için kaç ünite kullanmalıyım? Ayrıca, günlük dozu tek seferde mi yoksa ikiye bölerek sabah ve akşam mı almam daha iyi olur?
    • Yazan: yankiFit
      Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,ben Fatih.
      Buranın uzun zamandır pasif takipçisiyim ve yeni üye olup aktif olmaya karar verdim.İnanın o kadar saçma yerlerde bulunup bu konuları araştırdım ki ön yargılı olmamak imkansız.Millet ilaç bulamıyoruz diye birbirini öldürecek düzeyde haha  Sonra burayı buldum bla bla bla.
      Öncelikle harika bir yer insanların bu konulara ön yargılarını kıracak bir yer.
      Neyse kendimden bahsedeyim biraz ben çocukluğumdan beri kulüp adı vermeyeceğim,bir futbol kulubünde futbol oynadım taki 2 sene öncesine kadar sakatlık psikolojik sorunlar vs profesyonel olmama az kala bıraktım.son 1,1-5 senedir vücut geliştirmeye başladım diyebilirim.Sporun her alanı gerçekten harika,bu zamana kadar çok şey öğrendim doğru-yanlış.Herkes  gibi bende gelişimi katlamak için küre girmeyi düşünüyorum.
      Pekala şimdi sormak istediklerim var.Peptid mi? steroid mi? peptid biraz daha masraflı diye söylendi,ama peptid bana daha mantıklı geldi ilk küre göre neleri tercih edebilirim?
      kaç hafta yapmalıyım? dikkat etmem gerekenler nelerdir? Hacim kürü istiyorum ama yağ oranım elbette ki artıcaktır ama çok fazla artmasını istemiyorum.yaşım 21 kilom 71 yağ oranımı pek bilmiyorum açıkcası bir fotoğrafımı yükleyeyim konuyla ilgili daha iyi yorum yaparsınız,şimdiden teşekkürler
    • Yazan: alpak
      Şimdi, beyler; ben kürdeyim, 500 mg testosteron kullanıyorum, sadece başka ek bir ilaç yok. Beslenmem çok iyi; günde 1 kg tavuk gömerim, yanında 250-400 gram pilav veya herhangi bir karbonhidrat kaynağı tüketirim. Bu küre girmeden önce, çalıştığım salondaki bir hoca bana bazı tavsiyeler veriyordu. Çalıştığım salon sadece PT training hizmeti veriyor; fakat oradaki tek PT’siz, serbest müşteri benim. Bu da hoca ile aramdaki samimiyetten kaynaklanıyor. Her neyse, bana "Madem kür yapıyorsun, temiz bir kür yapalım sana; bolde testosteron ve masteron ekleyelim," dedi. Ben de ona "Boldenone yerine trenbolone olsaydı masteron olabilir, fakat boldenone ile masteron ne alaka? Neden aromataz baskılayıcı kullanayım böyle bir kürde?" dedim. Bana "Ben eğitimini aldım, sen beni dinle, cart curt," dedi.
      İlk enjeksiyonu omuzdan yaptım; ilk 4 hafta 250 mg girdiğim için 0.5 ml insülin enjektörü ile vuruyordum, sorun olmuyordu. Sonra bana "Omuzdan vuruyorsun; bak, eğer bilseydin kalçadan vururdun," dedi. "Ne alaka?" dedim. "Kalça daha hızlı karışır," gibi saçma sapan bir şey söyledi. Zaten ikisi de kas değil mi? Anlamadım, çok da iplemedim. Neyse, şu an zaten kalçadan vuruyorum.
      Bugün çay içiyordum, bir adet şeker attığımı gördü ve dedi ki: "Tatlı veya şeker tüketirsen ilaç çalışmaz." "Ne alaka?" dedim. "Vücut insülin salgılarsa ilaç çalışmaz," diyince "Peptid insülin vururum dediğimde, o zaman 2. tip diyabet olursun falan," dedi. O an bende film koptu. Gerçekten inanılmaz garip; bilerek mi yapıyor, yoksa ben mi cahilim, anlamadım.
      Antrenmanda süper set yapmam. Bence amacım adele inşası olduğu için saçma. 4-5 set arası yaparım, hareketten harekete geçerken set aralarında 40 saniye ile 2 dakika dinlenirim. Haftada 5 gün antrenman yaparım ama bana "Sabah 1, akşam 1 çift antrenman yapmazsan, set arası telefona bakarsan, ağırlıkları düşürmezsen fln ilaç işe yaramaz," diyor. Yani inanılmaz! Galiba ben cahilim.
      Konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum, beyler.
    • Yazan: Draqul Org
      Merhabalar nasılsınız?
      öncelikle ben birleşik krallıkta yaşıyorum ve burda onlarca kürde olan sporcuya sordum bunu “Nerde kan testi veriyorsunuz?” Hepsinin ama hepsinin cevabı ise vermiyoruz oldu. Yurtdışında yaşıyan varsa biliyordur sağlık bölümü doktor hastane falan hiç gelişmemiş burda ve bir kan testi bile alamazsın gerçek bir sorunun olana kadar ve özel hastanelerde çok fazla pahalıdır. bu sporculardan birisi sadece kürden önce ve kür bitiminde kan testi verdiğini söyledi fakat verdiği kan testi 200 sterlin ve 2 lere 400 sterlin oluyor. Çok fazla pahalı. ve buda şöyle laboratuvar sitesinden bir kan testi kiti alıyorsunuz parmak ucuna bastırılanlardan ve kanınızı kaba akıtıp geri kargoluyoruz ve 3 gün içinde cevap veriyorlar ve bu çok pahalı oluyor. Kür parasının tam 5 katı fiyatı.
      Şimdi sizlere olan asıl sorum;
      Kan testi vermeden küre girmek ne kadar mantıklı?
      Veya ilkte test vermeyip sadece kürden sonra kan testi vermek ne kadar mantıklı? 
      ve kür dediğim sadece only testo 250 bu kadar. Veya belki 375 e çekerim.
    • Yazan: ahmets
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Şuanda 750 mg sustanon küründeyim ve 8. Haftam gayet güzel gidiyorum.
      12. Haftada bir kan verip duruma göre başka bir anabolizan ekleyeceğim (eğer kötü çıkarsa değerler bir ay daha only testo gidip yine kan verip duruma göre eklenecek). Bulk yapıyorum. Sizce tren e mi deca mı eklemeliyim hangisi kas kütlesi ekleme açısından daha etkili. Önceden susta+trena yapmıştım ve ciddi anlamda tren acetate kullanırken büyümek çok zor sürekli glikojen depoları boşalıyordu fazla karb yememe rağmen.
      Aynı durum tren e içinde geçerli mi acaba?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.