Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

Gordo    66

Herkese iyi günler, küre girmeyi düşünüyorum, kürden önce, kür içinde belli aralıklarla ve kürden sonra test yaptırmak istiyorum. Ancak hangi dala gideceğimi, ne demem gerektiğini bilmiyorum.

Tahlile tam olarak hangi değerler eklenmeli, nelere baktırmalıyım.

Kürüm muhtemelen 500 mg Testo E ve kickstart diabonol olucak, boldenon da ekleyebilirim bütçem doğrultusunda.

Bir de, belirttiğim kür içinde kesinlikle kullanmam gereken bir ilaç, tedavi vs var mı?(bu soru genel bir dogma değil farkındayım, sanırım sabit bir yöntem yok bu konuda ama tecrübeli abilerimin deneyimlerini paylaşmasını isterim)

Bazı şeylerin cevaplarını bulabildim forumda ancak hangi dala gitmem gerektiği ve doktordan ne isteyeceğim hakkında tam olarak bir şey bulamadım.

tarihinde Gordo tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gordo    66

Ek olarak, devlette tahlil konularında zorluk çıkaran doktorlar olduğunu okumuştum bir yerde, bu yaygın bir durum mu? Özel hastanede tahlil yaptıranlar ödedikleri ücreti yazarlarsa çok sevinirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

250 350 TL normal fiyat tahliller için ; ama 700 800 geçirmeye çalışan yerler de var onlardan kaçacaksın tabi ki :D (özel için dedim devlette yaptırmıyorum)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sen steroid kullandım diyince tahlil yapıyolar fakat istedigin tahliller olmayabilir.Doktoruna göre ve üslubuna ikna yetenegine göre degişir.Özeller 8-9 değer için 400 tl istiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    432
steroidnediryahu, 2 dakika önce yazdı:

Sen steroid kullandım diyince tahlil yapıyolar fakat istedigin tahliller olmayabilir.Doktoruna göre ve üslubuna ikna yetenegine göre degişir.Özeller 8-9 değer için 400 tl istiyor.

Gordo, Bir saat önce yazdı:

Herkese iyi günler, küre girmeyi düşünüyorum, kürden önce, kür içinde belli aralıklarla ve kürden sonra test yaptırmak istiyorum. Ancak hangi dala gideceğimi, ne demem gerektiğini bilmiyorum.

Tahlile tam olarak hangi değerler eklenmeli, nelere baktırmalıyım.

Kürüm muhtemelen 500 mg Testo E ve kickstart diabonol olucak, boldenon da ekleyebilirim bütçem doğrultusunda.

Bir de, belirttiğim kür içinde kesinlikle kullanmam gereken bir ilaç, tedavi vs var mı?(bu soru genel bir dogma değil farkındayım, sanırım sabit bir yöntem yok bu konuda ama tecrübeli abilerimin deneyimlerini paylaşmasını isterim)

Bazı şeylerin cevaplarını bulabildim forumda ancak hangi dala gitmem gerektiği ve doktordan ne isteyeceğim hakkında tam olarak bir şey bulamadım.

Varsa spor hekimligine git yoksa dahiliye ama urolojide yapabilir lh,FSH,TSH,alt,ast,e2,prolaktin,progesteron aklıma gelen bunlar ayrıca D vitamini ve B12 de baktır derim.Doktora vücut geliştirme ile uğraştığını aktif spor yaptigini soyle yalandan da olsa yarışmaya hazırlanma planlarım var filan de yapar zaten çoğu yapıyor kolay gelsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gnr35    32

Daha bugun kan verdim tahlil için ozelden 245TL sadece testestron için östrojen de baktirmak istedim doktor ne için istediğimi sordu bana vucut geliştirme için dedim sonrasında bir sürü hormon var diyor hepsine bakarsak sonuclar cikinca paylaşıcam burada

Uruloji bölümü

tarihinde gnr35 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gnr35    32
HOPBA01, 1 saat önce yazdı:

Gecmis olsun dostum bu cogu testi devlet hastanesinde yapiyorlar zaten moralini bozmak istemem ama parana yazik  bir daha yapmassan senin icin daha iyi olur diye düşünüyorum 

Hızlı bitsin diye gittim brom bidaha gitmem özele az tutar dedim teşekürler😀

tarihinde gnr35 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    66
Yigit3541, 3 saat önce yazdı:

Progesteron

Fsh

Screenshot_20200713-112545_WhatsApp.jpg

Devlet hastanesinde doktora rica edip bunları da tahlile dahil etmek olası mı? Özel hastaneye ayıracak bütçem yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yigit3541    124

Söyleyebilirsin yaptırıp yaptırmamak ona kalmış ama hepsini yaptıracağını sanmıyorum devlet hastanesinde 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguzhanarsll    10

Ben bu test konusunda sıkıntı çıkaran doktorları ilk burada duydum 3 haftada bir ayrı ayrı doktorlara gidiyorum. Durumu belirtirseniz hiçbir sıkıntı olmuyor neden ücretsiz yaptırmak varken ücret ödüyorsunuz. Hiç olmadı saç dökülmesi için gidin zaten doktor sizin testonuzu ve diğer başka değerlerinizi ölçecek konuşup diğer değerleride ilave ettirin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.